Blogging pun ada BFF? Mestilah!

Selalunya dalam Facebook je ada BFF. hehe. Dalam dunia blog pun ada BFF jugak. T___T sebenarnya aku buat bloglist BFF ni saja saja je. sebab bila aku busy, aku akan blogwalking dekat blog ni jela. kalau tak busy baru aku blogwalking dekat blog blog lain. So far aku baru start nak cari siapa siapa yang sudi nak jadi BFF kepada blog ni. hehe. 

nampak tak dekat menu tab bawah header tu? boleh klik dekat Blog BFF tu ok. macam macam ada! oklah..pencarian masih berjalan. huh dah macam pencarian mentor la plak kan. so siapa sudi nak tersenarai dalam bloglist BFF cik Aish, boleh klik situ ye. ok entry pendek untuk hari Ahad ni. nak keluar jap. bai!
Previous
Next Post »

7 komen

Write komen
hantu
AUTHOR
May 1, 2011 at 5:24 PM delete

nak jd bff cini ah.hehe

Reply
avatar
hantu
AUTHOR
May 1, 2011 at 5:25 PM delete

hahahahhaaha.demn! =) nice.hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 1, 2011 at 5:28 PM delete

@hantuwat de hey! hahaha..jom join

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
May 1, 2011 at 9:08 PM delete

siap ade bff lg!
best2..

Reply
avatar
May 1, 2011 at 10:35 PM delete

sekarang jugak mar klik bloglist BFF tue~

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...