Cik Aish termelatah pulak depan pakwe hensem! ahh tensen

Ya allah. Tuhan Maha Adil! korang ingat tak entry aku yang pasal Lelaki Melatah Sampai Sebut....kali ni aku nak cerita pasal aku pulak yang melatah dan kena gelak dengan sorang mamat hensem nih. 

ceciter cerciter

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


tadi aku pergi bank bajet nak keluarkan duit sebab wallet dah tinggal name kad je. so aku pun pergi la bank. aku pun parking la kereta betul betul depan pintu bank tu. alamak! ada anjing la plak. dah ar aku ada kenangan pahit kena kejar dengan anjing gila masa remaja dulu! (remaja? haha) so aku memang penakut sikit nampak anjing ni.

disebabkan dalam walet memang tinggal name kad je, so aku pun memberanikan diri untuk masuk dalam bank tu. langkah penuh hati hati ala ala pakai kasut tinggi pulak. dok tengah hati hati tu, aku nampak taik anjing punya la besau depan kaki aku sikit lagi nak pijak. 

aku pun ngelak ar. sebelum aku ngelak tu aku terperanjat dulu. yela..nak elak anjing, jumpa taik anjing pulak. besar pulak tu. najis mughallazah tuu! disebabkan keterperanjatan aku tadi, aku pun termelatah ar. aduhh..


"oii mak kau, duit aku takde eh kau kenapa duk sini eh bodoh punya taik eh"


camtu ar lebih kurang aku melatah tadi sambil ngelak taik anjing tu. hah..muka aku dah merah dah ni sebab ada mamat ensem muka macam askar je, duk gelak kan aku. hello..ai terperanjat ok dengan taik anjing tu! gelak gelak pulak..aku curi duit kau kang.

kesimpulannya..huwaaa..semalam aku gelakkan lelaki tu melatah.. hari ni aku pulak kene gelak! chiss! Hidup ini ibarat karma betul ah. tapi at least aku melatah tak la sebut semua organ dalaman perempuan tu! haha. 


P/s : aku tak faham, kenapa korang suka entry Apa Korang Buat Dengan Bra Lama? page view aku meningkat disebabkan entry tuh. aih..suka korang ea bab bab bra ni..siku nak?


Previous
Next Post »

20 komen

Write komen
☺MissNJZ☺
AUTHOR
May 1, 2011 at 6:14 PM delete

hahahah.
adoi aish..

comel giler melatah gitu..
aww...so sweet :D

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 1, 2011 at 6:17 PM delete

@☺MissNJZ☺haha bejangkit ngn mamat melatah yg aish jumpa smlm..cis

Reply
avatar
SANDRA AZWAN
AUTHOR
May 1, 2011 at 6:28 PM delete

kelakarnye....hehehe;-)

Sabar yer..huhu

Reply
avatar
May 1, 2011 at 6:30 PM delete

ahahahah..lawaklah cik aish :D biasanya org kata kalau kita kacau org melatah nanti kita pun join same jugak :p

Reply
avatar
May 1, 2011 at 6:32 PM delete

ahaha..lawaklah cik aish :D org kata kalau kita kacau org melatah nanti kita pun join same jugak :p

Reply
avatar
Taufiq Wr
AUTHOR
May 1, 2011 at 7:11 PM delete

hahaha..malu la tu :p

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
May 1, 2011 at 7:55 PM delete

pjg pulak latah cik aish..
ekeke..

Reply
avatar
Syiera Bucuk
AUTHOR
May 1, 2011 at 8:32 PM delete

hahaha...jap nk bygkan muke awak tym melatah..waaa...msti kiut...heee...ala..spoil la mamat ensem tu dh tgk awak melatah..x smpat control ayu...hikhik..juz joking..=)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 1, 2011 at 8:37 PM delete

@Reen Rostarizamha tau tkpe...bejangkit2 ooh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 1, 2011 at 8:37 PM delete

@Taufiq Wrmalu toksah ckp ar..merah muka nih

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 1, 2011 at 8:38 PM delete

@Syiera Bucukaduhhh spoil aaahhh..haha

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
May 1, 2011 at 9:03 PM delete

nasib tak terpijak ehem tu...kalau tidak jadi mcmana cerita ni ye?...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 1, 2011 at 9:13 PM delete

@Khairiljawabnya balik kaki ayam a...haha..najis berat tuh

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 1, 2011 at 9:33 PM delete

hahahah .sekali keluar ayat2 comel. kalau ziema ada kat situ pun ziema gelak guling2. hahaha :PP

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 1, 2011 at 9:44 PM delete

@.m y z.haha..tu pasal brother tu gelak..sabo je la..huhuh

Reply
avatar
masz amysya
AUTHOR
May 1, 2011 at 11:32 PM delete

penah kene gak camni..melatah dpn mamat ensem..mmg klaka n malu sgt2..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon