Cikgu Is, kitorang dah cakap yang baik baik tentang cikgu!

Hari Jumaat minggu lepas, dekat pusat tuisyen, ada observation. aku pun tak tahu hari tu ada observation. so terkejut la jugak tengah mengajar, tiba tiba observer masuk kelas aku nak tengok aku mengajar. hehe. takpe, rilex..cool..


lepas tu aku kena keluar dari kelas sebab observer nak tanya pendapat student tu pulak tentang aku. waahh suspen. dorang pun tak tahu aku kena observe hari ni. sebenarnya observation ni penting. tak semua pusat tuisyen buat observation dekat tenaga pengajar. observation ni bertujuan untuk pastikan tenaga pengajar mengajar mengikut silibus yang betul.

hari ni cikgu ajar macam mana nak buat Penyata Untung Rugi ea!korang pergi Dashboard, edit HTML ok bla bla bla.


dan pelajar boleh buat komplen sekiranya mereka tak faham dengan tenaga pengajar. kalau mereka komplen, tenaga pengajar akan diberhentikan. so kira strict jugak pusat tuisyen ni. tu yang buat aku suspend tu. tapi alhamdulillah, urusan aku hari tu dipermudahkan olehNya. Pelajar dapat jawab semua soalan yang aku bagi dengan betul!


dan observer ada bagitahu aku, semua student faham dengan cara penyampaian aku. waahh aku terharu nih..yela..ajar akaun bukan senang. kena betul betul faham kan dorang tentang format yang betul dan bagi soalan soalan past year supaya dorang faham..


Syukur Alhamdulillah

Cik Aish : Pada student yang nak ambil SPM tahun ni, dah berapa kali khatam buku soalan past year? belum beli lagi? ish ish
Previous
Next Post »

16 komen

Write komen
May 2, 2011 at 9:01 PM delete

cik aish cikgu tuisyen ajar akaun ke?
bagusnyeee!

Reply
avatar
FaraLoveChoco
AUTHOR
May 2, 2011 at 9:01 PM delete

wow bagusnya.. fara pun lpas spm sambung akaun. LCCI..tapi xleh kerja dlm bidang tu. tu yg sambung balik belajar amek farmasi..hehe..:-)

Reply
avatar
ejulz
AUTHOR
May 2, 2011 at 9:03 PM delete

tahniah cik aish.. pasni leh ajar ejulz pulak.. eheHe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 2, 2011 at 9:06 PM delete

@julieeeeeeeeeeee
aah..ehe.. ajar akaun ngn math

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 2, 2011 at 9:07 PM delete

@FaraLoveChocoooh nape tkleh? emmm tk pe..farmasi pun skng marketable tau!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 2, 2011 at 9:07 PM delete

@ejulz
hehe..boleh..personal tutor ke..?haha

Reply
avatar
May 2, 2011 at 9:12 PM delete

@Cik Aish
maths ngan akaun?
wow! killer subject tuh
btw, wish cik aish good luckkk
; )

Reply
avatar
mas amiera
AUTHOR
May 2, 2011 at 9:18 PM delete

cikgu akaun. woahh. takot. hahaha. xsuka akaun. susah. whahaha. :D

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 2, 2011 at 9:27 PM delete

@julieeeeeeeeeeeehuhu...aish minat akaun ngn math!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 2, 2011 at 9:28 PM delete

@mas amierahaks haks..tu la cabaran aish tau! nak fahamkan student..aduhh..

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 2, 2011 at 9:30 PM delete

ahha. akaun form 5 agak pening lah kan T__T wah bestnya jadi cikgu. heheh. ziema pemalu so mmg failed nak jadi cikgu ni :P

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 2, 2011 at 9:48 PM delete

@.m y z.hehe..pemalu?ecceehehhh

Reply
avatar
COTTON LADY
AUTHOR
May 2, 2011 at 9:59 PM delete

keep on going cikgu aish!!!do d best ^.^

Reply
avatar
May 2, 2011 at 10:02 PM delete

loh....cikgu ke cik aish nih..cewah!

Reply
avatar
Aimie Lieyana
AUTHOR
May 2, 2011 at 10:10 PM delete

wahhh ajar aimie math gak heheee...killer subjek time spm dolu-dolu hehe..

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
May 2, 2011 at 11:12 PM delete

dulu slalu tolong mak ajar tuisyen kat rumah je.. hehe

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon