CONTEST : BLOG SAYA BIASA BIASA JE TAPI COOL!


EXPIRED ALREADY! SAPA SURUH LAMBAT? HEHE
  
Syarat penyertaan
1. Mestilah menjadi follower Belog Cik Aish
2. Buat satu entry bertajuk Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!
3. Dalam entry tu anda wajib letak 1 entry korang yang terbaik (letak link je)
4. Letak header Belog Cik Aish dalam entry tersebut dan linkkan ke Belog Cik Aish
5. Tag SEORANG rakan blogger dan pastikan dia tahu dirinya ditag
6. Letak link entry tu dekat sini


letak banner ni okay!

Senang kan? Macam tak biasa pulak. 
Hadiah? Wang tunai sebanyak RM50. Pemenang hanya seorang sahaja! Tapi 5 blog akan dipilih untuk Blog Review!


Tarikh tutup : 3 Jun 2011

Previous
Next Post »

126 komen

Write komen
haziq mimie
AUTHOR
May 4, 2011 at 12:11 AM delete

nakk join !! hee ^^

http://dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
aNiss :):)
AUTHOR
May 4, 2011 at 12:24 AM delete

nanti aniss join ya!!!

Reply
avatar
Jejaka Stylo
AUTHOR
May 4, 2011 at 1:22 AM delete

sy dh join n siap promote lg hehehe
hope ramailah lah join nati

http://izznchaa.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Reply
avatar
Poi Masuk Air
AUTHOR
May 4, 2011 at 2:12 AM delete

join jugak,, ^_^ chill!

http://poibloggerz.blogspot.com/2011/04/keluarga-telur-yang-bahagia-haaha.html

Reply
avatar
May 4, 2011 at 4:21 AM delete

cewwah..cool la cik aish..hehe...:)

Reply
avatar
May 4, 2011 at 10:31 AM delete

respon dr komen aish;

*bgus ke jawapan tu...? hehe
papepon thanks wish dean...^^

Reply
avatar
May 4, 2011 at 11:22 AM delete

nak join. tp tgk cari entri best. korang rase mane best?

Reply
avatar
May 4, 2011 at 12:09 PM delete

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
Nana
AUTHOR
May 4, 2011 at 12:15 PM delete

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

join

Reply
avatar
May 4, 2011 at 1:13 PM delete

*so kire ok la kan..
takut ni
1st time g intebiu...=P

Reply
avatar
Cik Mila
AUTHOR
May 4, 2011 at 2:21 PM delete

join

http://shalmilanadya.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Reply
avatar
Cik Mila
AUTHOR
May 4, 2011 at 2:27 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Cik Mila
AUTHOR
May 4, 2011 at 2:29 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
May 4, 2011 at 2:37 PM delete

Cik Aish yang comel ..

Join tau :

http://widadcutieygirlz.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
May 4, 2011 at 3:16 PM delete

yayang join ! :)



http://kissyourhotlips.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 4, 2011 at 4:14 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Belog MTT
AUTHOR
May 4, 2011 at 4:37 PM delete

MTT join dengan rasa tak malu..haha

http://lailyqaisyirah.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
FaEzAh AzWiN
AUTHOR
May 4, 2011 at 4:44 PM delete

huwah .cm c0ntest sye lak~ =.=

Reply
avatar
fasha
AUTHOR
May 4, 2011 at 5:09 PM delete

join :DD

http://farahshahirah.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
May 4, 2011 at 6:29 PM delete

cik ezy join!

http://lemonribena.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 4, 2011 at 8:23 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 4, 2011 at 8:24 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
mary ann ;)
AUTHOR
May 4, 2011 at 8:28 PM delete

joinn ;)

http://mynameismryna.blogspot.com/2011/05/contest-belog-saya-biasa-biasa-saja.html

Reply
avatar
Miss Euoni
AUTHOR
May 4, 2011 at 8:41 PM delete

nak join ..

http://miyo-euoni.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
eRza farEeha
AUTHOR
May 5, 2011 at 1:06 PM delete

gud luck 4 ur kontest dear..:)

Reply
avatar
Mrs.Yie
AUTHOR
May 5, 2011 at 2:58 PM delete

tarikh tutup lambat lagi kan..nanti nak join jugak la..rasa mcm sesuai je contest ni ngan blog akak :)

Reply
avatar
Syima Emi
AUTHOR
May 5, 2011 at 4:51 PM delete

saya join

http://syimaemisukahadiah.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

id: Syima Emi

Reply
avatar
FaraLoveChoco
AUTHOR
May 5, 2011 at 6:33 PM delete

fara dah join...:-)

http://farahinrozduan.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
najmi^^
AUTHOR
May 5, 2011 at 7:15 PM delete

wuu.. cambest je (xnah join pepe pon)

Reply
avatar
erinn kechiik
AUTHOR
May 5, 2011 at 7:45 PM delete

http://rinnkechiik.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Reply
avatar
NOOR FATIN
AUTHOR
May 5, 2011 at 9:13 PM delete

saya join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

id : noor fatin

Reply
avatar
May 6, 2011 at 12:47 AM delete

alaaaa kite nk join tp bru je buat blog.header pon xcool.blom siap 100%.....tp tarik tutup lame lg.kalw sye sempat sye join :) kalw xsempat next time jela :(

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
May 6, 2011 at 11:34 AM delete

http://nuruldya13.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

join jugak!!..:)

Reply
avatar
siti zaleha
AUTHOR
May 6, 2011 at 11:55 AM delete

join

http://perihalkisahhidupaku.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 6, 2011 at 1:24 PM delete

nak join! :D

http://myzziema.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
May 8, 2011 at 11:19 PM delete

Ibu Alisha join ;-)

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
Miss Cupcake
AUTHOR
May 9, 2011 at 1:27 AM delete

nak join!!!actually dah join:)bestnya contest nie!!
ok,nie link dia..

http://zalifa97.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Entry biasa je..but ikhlas:)

Reply
avatar
Miss Cupcake
AUTHOR
May 9, 2011 at 1:40 AM delete

wops,tertinggal nak tag..harap terima..
yang nie lepas dah tag:
http://zalifa97.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

sorry ye..

Reply
avatar
Jaa
AUTHOR
May 9, 2011 at 10:58 AM delete

saya join...

http://jaajahatga.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
yuuki_girl
AUTHOR
May 9, 2011 at 7:52 PM delete

http://mei-yuuki-girl.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Reply
avatar
zam
AUTHOR
May 9, 2011 at 9:56 PM delete

http://from-ink.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
xaxatra
AUTHOR
May 10, 2011 at 10:45 AM delete

http://cooeeyalublutebya.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
umiliza989
AUTHOR
May 10, 2011 at 5:12 PM delete

assalam...
saya jooin

id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
Faris 'Azim
AUTHOR
May 10, 2011 at 10:33 PM delete

saya dah join...


http://farisazim.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
Faris 'Azim
AUTHOR
May 10, 2011 at 10:34 PM delete

http://farisazim.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
Faris 'Azim
AUTHOR
May 10, 2011 at 10:36 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Taufiq Wr
AUTHOR
May 11, 2011 at 1:40 PM delete

jap2 cik aish..nanti aku join..hahahaha..menarik ni..ramai gila nak join tuh..aku nak 50 hinggit tuh..hahaha

Reply
avatar
cik.Putri
AUTHOR
May 12, 2011 at 3:32 PM delete

join :)

http://storyofputeri.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
Adrina Razali
AUTHOR
May 14, 2011 at 2:35 PM delete

Cik Aish , sy join ! hee

http://narwsr.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Reply
avatar
Tara Asrar
AUTHOR
May 14, 2011 at 3:32 PM delete

dengan rasa tak malu malunya, saya pun join..hee :)

http://awesomeraa.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html :)

Reply
avatar
eRza farEeha
AUTHOR
May 14, 2011 at 7:33 PM delete

gd luck 4 da contest dear!

Reply
avatar
Taufiq Wr
AUTHOR
May 15, 2011 at 12:32 PM delete

jap2..yang ni main undi macam arituh gak ke??

Reply
avatar
Dba Shah
AUTHOR
May 15, 2011 at 11:13 PM delete

saye juga mahu menyibuk. muahaha!

http://dbablogaddict-official.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Reply
avatar
Jangan Kalot
AUTHOR
May 16, 2011 at 1:16 PM delete

Banyak nya contest. blog saya jangankalot.blogspot.com baru masuk satu contest! haha

Reply
avatar
Aen Syeera
AUTHOR
May 16, 2011 at 2:43 PM delete

join contest ni !

http://syahiraclerky.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Reply
avatar
May 16, 2011 at 11:46 PM delete

rara nk join jugak.tak kire =)

Reply
avatar
May 17, 2011 at 12:10 AM delete

aish...rara join ni.ni link.mari lah marilah singgah =)

http://lipslikesugar87.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
May 17, 2011 at 1:34 PM delete

SY DH JOIN :p

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
Cute MuM
AUTHOR
May 17, 2011 at 6:08 PM delete

Cute Mum dah join,

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

TQ

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
May 17, 2011 at 6:27 PM delete

yo yo aku dah join :D

tak dapat tmpt pertama pon takpe. kasi saguhati pon jadi la aish :D

http://www.miraedora.com/2011/05/nah-kali-ni-aku-nak-join-plak-contest.html

Reply
avatar
Miss Shikio
AUTHOR
May 17, 2011 at 7:24 PM delete

Miss Shikio join :)

http://lemonadefirra.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
Miss Annaz
AUTHOR
May 17, 2011 at 7:39 PM delete

salam...
Menarik contest nie..

Saya dh join...
http://annaz79.blogspot.com/2011/05/cotest-blog-saya-biasa-biasa-jer-tapi.html

Reply
avatar
Joe_eL
AUTHOR
May 17, 2011 at 8:42 PM delete

http://gedunggamers.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html

THANKS FOR THIS CONTEST =)

Reply
avatar
QUEENPINK
AUTHOR
May 18, 2011 at 1:12 AM delete

salam

saya join..

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Reply
avatar
QUEENPINK
AUTHOR
May 18, 2011 at 1:19 AM delete

salam

saya join.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Reply
avatar
cekodok
AUTHOR
May 18, 2011 at 2:39 PM delete

join

http://contestcekodokpunyer.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
MARLIYANA MK
AUTHOR
May 18, 2011 at 3:47 PM delete

YAYYY.. join dah.. mari skodeng saya yaa..

http://thereallifestoryof-marliyana.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
eB ezrin
AUTHOR
May 18, 2011 at 3:53 PM delete

nak join gaks yer
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html
tq

Reply
avatar
Allec
AUTHOR
May 18, 2011 at 4:45 PM delete

http://lovegiftsforher.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

id : anas.bella

Reply
avatar
ieLa yaaCoB
AUTHOR
May 18, 2011 at 8:16 PM delete

nak join..hihi
http://choclateiela.blogspot.com/2011/05/contestblog-saye-biase-biase-je-tapi.html

Reply
avatar
Taufiq Wr
AUTHOR
May 18, 2011 at 9:32 PM delete

aku dah join..hahahaha :D

http://taufiqtiramisu.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
May 19, 2011 at 1:16 AM delete

like, how am i gonna follow ur blog since there's no button to follow.. ke i yang tak tau nak follow ? ngeh3.. tp contest ni interesting :)!

Reply
avatar
May 19, 2011 at 1:25 AM delete

ok ok found it! hehe!apa la i ni, so pending pagi2 mcm ni! hehe nak join lah! :)

Reply
avatar
May 19, 2011 at 1:47 AM delete

http://syakirapunyapasal.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

ok done!

Reply
avatar
ADAMOYU
AUTHOR
May 19, 2011 at 3:17 AM delete

sertai pertandingan ini juga


http://adamoyudew.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
ADAMOYU
AUTHOR
May 19, 2011 at 3:24 AM delete

http://adamoyudew.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
Aezudin
AUTHOR
May 19, 2011 at 9:56 AM delete

http://aezus.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
May 19, 2011 at 6:38 PM delete

mcm mne nk letak facebook kite dkat menubar ea .. ??

Reply
avatar
Mrs. Farhan
AUTHOR
May 19, 2011 at 11:05 PM delete

gudluck. hehhehe. saya dtg follow cik aish. =)

Reply
avatar
May 19, 2011 at 11:38 PM delete

Salam..K.atie dah join.

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
deqlis
AUTHOR
May 19, 2011 at 11:56 PM delete

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

akak deqlis join;))

Reply
avatar
Fariza Othman
AUTHOR
May 20, 2011 at 1:26 PM delete

would like to join.

http://farizaothman.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Reply
avatar
May 20, 2011 at 2:38 PM delete

http://www.mohdkhairi.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

ok dh join..hehehe

Reply
avatar
May 20, 2011 at 6:32 PM delete

i ada tukar link fgor my entry tu. previously it was the other one, tpi now i dah tukar link ke entri i yang lain. do check it put pls. tq

Reply
avatar
aNn~
AUTHOR
May 20, 2011 at 8:56 PM delete

hye dear~

http://jieannazmir.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

tq 4 da contest~ ^_^

Reply
avatar
Cik Bunny
AUTHOR
May 20, 2011 at 8:56 PM delete

Nak join:
http://inspirebunny.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
May 20, 2011 at 9:03 PM delete

nak join, tapi cam x rasa cool pun . huaaa

Reply
avatar
Mrs. Farhan
AUTHOR
May 21, 2011 at 12:30 AM delete

Nak join, tapi saya xde entri terbaek.sume entri terburuk.sob3.

Reply
avatar
sangat setia
AUTHOR
May 21, 2011 at 7:09 AM delete

JOIN :)


http://fayiz6812.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
Alin
AUTHOR
May 21, 2011 at 6:30 PM delete

join sekaki :D

http://alin9292.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
May 22, 2011 at 11:48 AM delete

Nak join.. baca okay :)

http://miss-dya.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
May 22, 2011 at 4:08 PM delete

cik aish....sy dtg join ni....folower no1277...
http://25april2011.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
iMBobo
AUTHOR
May 23, 2011 at 1:44 AM delete

iMBobo join ye Ci Aish :)

http://imbobome.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

terima kasih :)

Reply
avatar
May 23, 2011 at 12:14 PM delete

nak join lahhh nanti ^^ sblum g smbung blaja. huhu.

Reply
avatar
May 24, 2011 at 12:36 PM delete

putry join jugak . :)


http://lovelytasya32.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Reply
avatar
snOw sakura
AUTHOR
May 24, 2011 at 2:05 PM delete

salam.. join.. =)

http://snowsakura91.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
Metz bUjang
AUTHOR
May 24, 2011 at 7:51 PM delete

bujang join wee~

http://metzbujang.blogspot.com/2011/05/said-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
::rinzz A::
AUTHOR
May 24, 2011 at 8:21 PM delete

hye...joinn....
http://sherinarinzz.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
May 25, 2011 at 11:24 AM delete

hola cik aish cute .

sye dah join.

http://imnotagurlnotyetawoman.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


tengs :))

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
May 25, 2011 at 3:49 PM delete

eca join ye cik aish..
http://ecadwinkyasha.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html
mekaseh :)

Reply
avatar
::rinzz A::
AUTHOR
May 25, 2011 at 5:53 PM delete

saya da edit entry tuh..tgk la....:)

Reply
avatar
Dila Bahaudin
AUTHOR
May 25, 2011 at 7:38 PM delete

dah join..

http://real-dila.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
May 26, 2011 at 12:07 PM delete

http://ainchocolate-ainnurafiffah.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


nak joinnnnn ^^

Reply
avatar
one-na
AUTHOR
May 27, 2011 at 12:02 AM delete

wana joined !


http://one-na71292.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


anyway .. entri ni best .. biasa2 je ..simple . tapi ..menggalakkan :) keep it up sis !

Reply
avatar
to'wan
AUTHOR
May 29, 2011 at 3:22 PM delete

to'wan join.. ;)

http://abuhanif186.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
May 30, 2011 at 2:42 PM delete

akak2 , adq join boleh kan2 ? tak kira usia bukan . *hee ;D

http://nysnyesa.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Reply
avatar
May 31, 2011 at 5:18 AM delete

http://www.penulissenja.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

ps join cik .. bace tauuuuuuuuuuuu

Reply
avatar
Epy Ain
AUTHOR
May 31, 2011 at 8:32 PM delete

before terlambat ain pun nak join !!

http://durratul-ain.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
Nida
AUTHOR
May 31, 2011 at 9:36 PM delete

As-salam..

Kak Nida menjoinkan diri.. moga-moga ada rezeki..ameeeeeennnn

http://along-nidar.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

id follower: Nida

tq:)

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
May 31, 2011 at 9:50 PM delete

http://rossmerahjingga.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Hahahhahaa...lambat join!!

Reply
avatar
Eiyma Fauzi
AUTHOR
June 1, 2011 at 12:14 AM delete

http://eiymahanym.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biase-je-tapi-cool.html

sye join ! bdk baru berblogging

Reply
avatar
Maya Lisa
AUTHOR
June 1, 2011 at 1:16 PM delete

dah join dah kak aish ! http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biase-biase-je-tapi-cool.html

id Follower : Maya Lisa ( 1361 )

Thanks sayang ! Maya nak menang boleh ? ngeeeee

Reply
avatar
tiefazatie
AUTHOR
June 1, 2011 at 6:08 PM delete

hye dear!ifa join!

lama dh folo kamu..tiefazatie

link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/06/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

tq!

Reply
avatar
tiefazatie
AUTHOR
June 1, 2011 at 6:10 PM delete

dear!ifa nak join gak..folo kamau lama dh..hihi

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/06/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


tq!

Reply
avatar
Miss Domo ♥
AUTHOR
June 1, 2011 at 9:58 PM delete

saya join ini contest ! :)
http://gadisbecerminmata.blogspot.com/2011/06/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

<3

Reply
avatar
Dba Shah
AUTHOR
June 2, 2011 at 2:53 AM delete

nahhhhhh! teheeeee :D i'm joining too :)

http://dbablogaddict-official.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
June 2, 2011 at 7:58 PM delete

http://coretanakhir.blogspot.com/2011/06/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

-kakak stalker :)

Reply
avatar
Mish Apple
AUTHOR
June 2, 2011 at 9:32 PM delete

dah join .

http://beehac.blogspot.com/2011/06/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Reply
avatar
June 3, 2011 at 10:39 PM delete

dah expired yer..heheheh...tu la sape suruh lamabt kan..hehehe

Reply
avatar
Ayie Abas
AUTHOR
June 6, 2011 at 9:59 PM delete

RAJIN BETUL KORANG BUAT CONTEST2 NIE...PERGHHH....^_^

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...