Isu Kumpulan Gula Gula dan 24:7

Hahahahahaha boleh tak kalau aku nak gelak dulu sebagai pembuka bicara? ecehh. mana tak gelak, sebab ada dua kumpulan ala ala badut sarkas dah geletek buah pinggang aku hari ni. siapa lagi? Kumpulan paling hebat abad ni. Gula Gula dengan 24:7. Tak kenal? meh kita kenal kenal dengan dorang ni. 


kadang kadang aku pelik. dorang ni faham ke tak apa maksud KPOP? Korean pop kan? so yang korang sibuk nak buat KPOP versi Malaysia ni kenapa? Kenapa nak tiru artis korea? Korang tak ada identiti sendiri ke?

Kenapa terlalu agung agungkan artis luar sampai korang nak copy paste identiti dorang dekat diri korang? What a shamed!!! 


Mintak maaf la sangat sangat. Kalau ktorang nak tengok artis korea, ramai sangat sangat artis korea yang best best. tak perlu lah artis Malaysia pun nak jadi korean jugak! What for? Kalau dulu Spice Girls ada, Feminin ada. Fine. boleh terima akal lagi Feminin tu. Tapi sekarang Wonder Girls ada, Gula Gula pulak ada. What?? Gula Gula? Aku dengar first time nama tu pun dah termuntah hijau. So pitty la dorang ni. Terpaksa dedah sana sini untuk mencari sesuap nasi. 


Tak ubah la macam .... malas aku nak sebut kat sini. pikir lah sendiri. Come on girls. Pehlis. Be yourself. Create your own identity and make us proud with you because of your talent! Not because of your each part of your body. Tengok. aku kalau dah menyampah, aku terspeaking pulak. 


Tak ada siapa siapa ke yang nak buat page KAMI BENCI GULA GULA DAN 24:7 dekat facebook tu? sebab aku lah orang pertama yang akan klik LIKE!


baca ni je aku dah muntah hijau


Yes korang boleh popular lepas ni. disebabkan badan korang yang gebu tu. tapi ke mana korang nak bawak populariti tu? 


Yang ni pulak aku rasa geli je. korang ingat korang hensem ke? korang ingat ramai ke perempuan perempuan yang fanatik dengan korang lepas ni? ada??


baik pergi belajar la lagi bagus.


Lepas ni siapa pulak yang nak tiru dorang ni? sila sila.

Previous
Next Post »

31 komen

Write komen
aNiss :):)
AUTHOR
May 3, 2011 at 12:11 AM delete

ishhh... copy identiti orang...

pisst : cam gedik je kumpulan GULA-GULA tu...

pissst pissst : menyampah tengok 24:7

pisssssssssssssssssssttttt :
rinduuu kat cik aishh.. hehehe =)

Reply
avatar
n.asha
AUTHOR
May 3, 2011 at 12:11 AM delete

hahaha...apa kes le skang ni...
page anti 24:7 tu dah ada dah...td terjumpa...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 3, 2011 at 12:12 AM delete

@azizulsedih gilaaaaa tgk dorang ni

Reply
avatar
May 3, 2011 at 12:14 AM delete

waaa... cunnya... arghhh... hensemnya.... hahaha.... macam mana la diorang bole pikir nak tubuhkan kumpulan ngarut macam ni... huhuhu

Reply
avatar
Arif Azmi
AUTHOR
May 3, 2011 at 12:18 AM delete

Erkk.. -.-".. Ingatkan gambar yg laki2 tuh pondan.. Gula-gula pnah dgr.. tp tak tau la plak dye tiru wondergirl.. Thanks for sharing.. :)

Newest entry, do pay a visit ;) Duit Rakyat Kemana?

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 3, 2011 at 12:19 AM delete

@aNiss :):)
haha..pssttt..jgn gtau sapa2 tau..rindu anis gak nih,haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 3, 2011 at 12:20 AM delete

@sayanakhiburanhehe ntahla..kecik2 mlas belajar..dah besar jd camtu la

Reply
avatar
fyruze
AUTHOR
May 3, 2011 at 12:23 AM delete

aku suke gebu...hahahaha

Reply
avatar
May 3, 2011 at 12:26 AM delete

tu ar nyampah aku dgr..
k-pop tuk korean pop ehh??
nape tak M-pop..malaysia terus..
unik sikit..hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 3, 2011 at 12:27 AM delete

@Arif Azmi
tgk skirt pun dah tahu..haha pinjam wondergirl kot

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 3, 2011 at 12:28 AM delete

@fyruzemcm kenal je kau ni. haha

Reply
avatar
☺MissNJZ☺
AUTHOR
May 3, 2011 at 1:25 AM delete

ni ha.. kt fb dah ade anti dorang..search je easy meyhh

:D

anti 24:7
anti gula-gula

Reply
avatar
Poi Masuk Air
AUTHOR
May 3, 2011 at 2:09 AM delete

haahaa,, suke sgt entry nih,, haahaa,, hermm dah ade da kt fb page anti dowang nih,, mcm2 komen,, klaka giler lau bce~ huuhuu ^_^ (cam serbuk milo pun leh jdi kpop ka?)

Reply
avatar
COTTON LADY
AUTHOR
May 3, 2011 at 4:40 AM delete

siyesss ksian gler kat dorg.spe ler yg tubuh group nih.aaaiiiiissshhhh

Reply
avatar
May 3, 2011 at 9:37 AM delete

humm..tak sedar dri lgsung..orang melayu pulak tuu,,

Reply
avatar
miradyana
AUTHOR
May 3, 2011 at 10:08 AM delete

seriously,artis lelaki korea lebih cute dr mereka =,=

Reply
avatar
Raziq Syahmi
AUTHOR
May 3, 2011 at 12:15 PM delete

thanks 4 sharing.. xtau sgt psal kumplan gula2 & 24:7 nih.

Reply
avatar
♥sophie♥
AUTHOR
May 3, 2011 at 1:03 PM delete

hahahaha,, diorang mcm hape dah,,
they should BEHAVE THEMSELVES -,-'

yeah sys ! it's A SHAME =='

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 3, 2011 at 1:08 PM delete

@♥sophie♥tu la..silap besar la dorang ni

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
May 5, 2011 at 9:26 PM delete

adoyai..

yg group pompuan tu, serupa mcm gambar penyanyi club~

adoyai (lagi..)

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
May 8, 2011 at 12:13 AM delete

bala~bala~

Reply
avatar
Alan Rizque
AUTHOR
May 8, 2011 at 3:23 PM delete

MEmang pedas kena dengan Cik Aish..kalau tak insaf lagi tak taula..

Reply
avatar
K-popcorn
AUTHOR
May 23, 2011 at 8:57 PM delete

Ape pown tabole..= =

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
September 30, 2011 at 5:36 PM delete

wau menggairahkan...macam siaallll

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...