jangan bergerak! sila angkat ketiak anda!

hehe. adeh. tulis tajuk pun aku dah geli hati. bukan apa. tadi punya cerita la ni. aku tengok TV je hari ni. maklum ah, cuti kan. nak kuar pakwe tak ada pulak. ehem batuk jap. so bila keluar iklan je, banyak pulak iklan deodorant. ada yang sanggup tahan kereta orang lain mintak tolong sambil angkat angkat ketiak. 


semakin putih ketiak korang, semakin ramai yang berhenti hulurkan bantuan di tepi jalan


lepastu kereta tu berhenti dan dua orang lelaki berebut rebut nak tumpangkan perempuan tu. maybe sebab ketiak dia putih dan cantik. oh llalalala. cuba korang bayangkan kalau perempuan yang mintak tolong tu ketiak dia tak putih atau bahasa kasar nya hitam berkerak kerak, ada tak kereta yang nak emergency break dan berebut rebut tolong perempuan yang dalam kesusahan tu?


mesti takde kan? tak pun mesti ada yang accident sebab terkejut tengok ketiak yang macam tu. hadoi. takpe lah. nama pun iklan. takyah nak logik sangat ah kan. ahaks.


kalau macam ni, konfem ada yang eksiden sebab terkejut kalau nampak dia ni tahan kereta minta tolong!



Previous
Next Post »

23 komen

Write komen
iz
AUTHOR
May 17, 2011 at 10:29 PM delete

uisy..ngerinya tengok..haha

new update>>

http://cintailmu89.blogspot.com/2011/05/cintaluahkan-atau-pendamkan.html

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
May 17, 2011 at 10:33 PM delete

iklan nk bg barang laku..
sume nye cantek..
ketiak pon cantek..
hahakk

Reply
avatar
Amalina
AUTHOR
May 17, 2011 at 10:34 PM delete

HAHA, yang bawah sekali tu bapak lawak. Geli pun ado xD

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
May 17, 2011 at 10:35 PM delete

kalau macam ni boleh tocang nih...susah-susah boleh buat tali tarik kereta...hahaha...

Reply
avatar
cik anum
AUTHOR
May 17, 2011 at 10:36 PM delete

hahahaahahha xD
lwak btoi pic pmpuan tuh.
geli pon ada . hahahahaa

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 17, 2011 at 10:37 PM delete

@iz
haha ngeri ea? amboiii..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 17, 2011 at 10:37 PM delete

@Cik Ezytao takpe..padahal sume tu gimik semata2..photoshop je tuh! haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 17, 2011 at 10:38 PM delete

@Amalina
haha..geli kan..adehhh..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 17, 2011 at 10:38 PM delete

@Fazil Hamidhaha melampau tu..takpe..guna jari pun boley

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
May 17, 2011 at 10:56 PM delete

ni kene rebonding dulu ni..baru boleh gune jari...hehehe...

Reply
avatar
May 17, 2011 at 10:58 PM delete

wee~ dah nama pun iklan... saye suke nivea,,, peace~

Reply
avatar
syamsiyati
AUTHOR
May 17, 2011 at 11:19 PM delete

ngeri la tgk 2nd pic tu....geli geleman...yaksss

Reply
avatar
May 17, 2011 at 11:25 PM delete

ish tak senonoh betul la pompuan ada bulu ketiak..
kalau ada bulu kaki leh accept lagi...

FOLLOW ME BACK

Kempen Jom Tukar Link

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 17, 2011 at 11:58 PM delete

errrrrr geli geleman tgok bebulu dia. hahahaha. skang iklan banyak gila pasal ketiak =___=

p/s : wah dalam proses make over blog eh? cantik header! :DD

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 18, 2011 at 12:31 AM delete

@^ai-mie : 아이-미^betul2..iklan..tk logik pun kan..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 18, 2011 at 12:32 AM delete

@724422 @ matyohaks..aiyak bulu kaki? lg ngeri kot

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 18, 2011 at 12:32 AM delete

@.m y z.haha...tau tkpe..ermmm biasa la..takde keje cr keje ziema oiii

Reply
avatar
COTTON LADY
AUTHOR
May 18, 2011 at 4:51 AM delete

gagaggagga trbaek ar gmbq tue cik aish~btw blog dh brtukar wjh ek~

Reply
avatar
May 18, 2011 at 8:38 AM delete

hhahahahahah rara teringin nk ketiak putih giler,but tak putih sgt pon =( pakai lah deodoran apa pon,xmau nya.

Reply
avatar
Marya Hana .
AUTHOR
May 18, 2011 at 11:49 AM delete

mak ai yg bawah tu boleh buat tocang
bulu ketiak die.. adeh sadis

Reply
avatar
Adrina Razali
AUTHOR
May 18, 2011 at 4:21 PM delete

wahahaha lawak btol yg bawah skli uh , tp edit je kott ;)

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon