Jom tengok siapa pengomen tegar Belog Cik Aish

haha. malam ni rasa nak buat entry peluk ciom ah dekat blogger blogger yang jadi pengomen tegar blog ni. muahaha. ekeleh, tu pun nak buat entry. "eh biar ah. sekati kitew ah" (elakkan penggunaan bahasa macam ni) T___T jom kita tengok siapa pengomen tegar Belog Cik Aish. pst..korang terjah lah okay. mana tahu, dorang jadi pengomen tegar blog korang pulakk.. kui kui.


MYZ. ZIEMA
suka blog ni. walaupun masih baru, tapi blog dia kalah blog aish. haha. entry dia best best tau!!  

CIK EZY
dia pengomen tegar. rasanya blog korang pun mesti cik ezy selalu komen kan kan..peace!

RARA PINKMAFIA
haa..dia ni pulak aish anggap macam akak. sebab dia macam matang. pastu taste sama la. hehe

FAZIL HAMID
err dia masih baru. tapi rajin komen blog aish. komen komen dia selalu buat aish gelak. sebab dia ni kelaka

MISH LOLLYPURP
dulu dia suruh aish tengok tengokkan blog dia ok ke tak..last last aish masuk blog dia, wahh! nice blog!!


Terima kasih tak terhingga sebab sudi jadi pengomen tegar Belog Cik Aish. Tak lupa juga kepada mereka mereka di rumah atau yang sedang belajar di luar negara, aish ucapkan ribuan terima kasih sebab sudi jadi follower dan pengomen entry entry gila aish. wah dah macam ucapan ABP lak kan.
Previous
Next Post »

10 komen

Write komen
Khairil
AUTHOR
May 7, 2011 at 9:41 PM delete

bila nak buat contest pengomen tegar pulak cik aish?....bagi la hadiah yg best2...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 7, 2011 at 9:47 PM delete

@Khairilhhaha..alaa..takmo laa...entry aish bkn best pun org nak komen byk2

Reply
avatar
May 7, 2011 at 10:00 PM delete

alamak,tak terlist plak as pengomen tegar..hi3.lariiiiiiiiiii

Reply
avatar
May 7, 2011 at 10:22 PM delete

cewwah!!xsangka leh tahan tegar jugak komen mish kt cnie kan. hehehe...

Reply
avatar
^^eKaTiKaH^^
AUTHOR
May 7, 2011 at 10:29 PM delete

tak boleh jadi nie..hehe..
tahniah yew sapew yg dilistkan sebagai pengomen tegar..^^

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
May 7, 2011 at 10:38 PM delete

hak3..
pelok ciom utk cik aish jgk..
terharu laju2,.
=')
cik aish..
xreti nk center..
cam xpham je yg cik aish ajr tu..
sobs

Reply
avatar
zie
AUTHOR
May 7, 2011 at 11:24 PM delete

aiyarkkkk!! xde dalam list la. kecundang sebelum bertanding. bawak diri la -_-"

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 8, 2011 at 10:18 AM delete

tak perasan entry ni! ahha :D entry2 kak aish buat ziema nak komen banyak2. grrr :D

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
May 9, 2011 at 6:16 PM delete

kelakar ye...
saye serius tu...huhuhu...
bulan 5 ni tak boleh komen bnyk2..
sibuk...final exam...
penentu mase depan...

Reply
avatar
izzad
AUTHOR
May 9, 2011 at 11:07 PM delete

nape saya dilupakan...iskh..isk..:(

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...