K-POP vs POP POP?

haha. aku risau jugak ni nak buat entry ni. yela peminat fanatik K-POP kan raaamaaaii.. aku tak faham la kenapa ramai yang minat K-POP? sory ah aku ni batak sikit. kadang kadang duduk dalam tempurung kaca. wah kaca gitu. emm so aku pun tak tahu sangat artis artis korea ni. 

chop..K-POP ni band dari korea kan? see, aku tak tahu langsung.

seyes aku tak kenal dorang. tapi tunggu lah. nanti aku nak try usha pasal K-POP ni. sebab BE aku pun naik disebabkan kempen K-POP ni. so disebabkan sekarang musim K-POP, aku terasa nak pergi kedai Runcit Ah Boi kat belakang rumah ni beli pop pop. baling kat kucing best gak nih. wahh kejam.

P/s : aku suka lagu yuna - gelora jiwa (jiwa tengah bergelora memang sesuai dengar lagu ni hehe)

Previous
Next Post »

20 komen

Write komen
Syiera Bucuk
AUTHOR
May 2, 2011 at 12:50 PM delete

syiera bucuk suke grup 2pm...lgu dorg best plus tarian superb..cma xla terpengaruh sgt smpi dok angau gle..sokong anuar zain lg bgus..heee..=)

Reply
avatar
Shafiq Hashim
AUTHOR
May 2, 2011 at 12:50 PM delete

hahaha..Adei..
K-POP nie kmpulan dri mana?..

Reply
avatar
Aimie Lieyana
AUTHOR
May 2, 2011 at 12:54 PM delete

k-pop mmg femes sbb gempak giler dorang menari n muka semua cumels+cute..smpai kat mlaaysia ni pun da wat group ala-ala k-pop haisshh..actually ta minat pon k-pop ni heheee..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 2, 2011 at 12:57 PM delete

@Syiera Bucuk
wahhh taste kt sama la!!! suka anuar zain.hahahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 2, 2011 at 12:57 PM delete

@Shafiq Hashim
aik ada gak yg tatau jugak ea..ingtkan aish sorang.hehe.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 2, 2011 at 12:58 PM delete

@Aimie Lieyana
yeke? mcm super junior la ni ea?

Reply
avatar
Syiera Bucuk
AUTHOR
May 2, 2011 at 1:01 PM delete

hahaha..yeke..syiera sllu kna perli ngan family n kwan2 ble dorg tgk tv n ade klua muke anuar zain..bapuk katanya..geramm...
p/s:suke lagu sedetik lebih..=)

Reply
avatar
May 2, 2011 at 1:13 PM delete

Mpop lagi best.... hahaha... try search google gula-gula... hahaha

Reply
avatar
Gimi
AUTHOR
May 2, 2011 at 1:13 PM delete

minat lagu je...

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
May 2, 2011 at 1:15 PM delete

sy pon xminat sgt k-pop.. minat hindustan jer... haha

Reply
avatar
sweet stalker
AUTHOR
May 2, 2011 at 1:19 PM delete

atien suka K POP. tapi takde lah minat gila. tak fanatik pun dgn dorang, huuu

Reply
avatar
tokwan muda
AUTHOR
May 2, 2011 at 1:32 PM delete

k-pop?ape tu?macam aiskrim jerk bunyinyer?kalo aiskrim kan best...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 2, 2011 at 1:33 PM delete

@Syiera Bucukmanedeeeee bapuk!! ensem gile..suara pun macho..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 2, 2011 at 1:33 PM delete

@sayanakhiburanMpop pulak dah? aduhh..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 2, 2011 at 1:33 PM delete

@Gimiyeke..nak try dgr la nnt..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 2, 2011 at 1:34 PM delete

@Deahaha hindustan? err err..layann jekk

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 2, 2011 at 1:34 PM delete

@sweet stalkeroow yeke..hehe..aish suka super junior..tu je la aish kenal.haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 2, 2011 at 1:41 PM delete

@tokwan mudatu askem padle pop..haha sukaaa..lama tk mkn

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 2, 2011 at 2:33 PM delete

haha. sme lah dgn ziema. tak tau pasal Kpop. kwn2 satu asasi dlu dah hafal dah tarian Kpop. mse grand dinner asasi pun ada tarian Kpop. semua macam histeria. tak paham =='

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
May 2, 2011 at 5:39 PM delete

hahah seriously macam harem kpop versi malaysian. zzzzzzzzz

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...