KECOH WEH BILA RAMAI TAK DAPAT LOGIN BLOG HARI NI!

Salam. Kali ni aku nak ceritakan pengalaman paling ngeri aku sepanjang berblogging. Lagi ngeri dari gangguan anon. haha. Aku rasa bukan aku je mengalami mimpi ngeri ni. Tapi ramai lagi ah. Tul tak tul tak? Eleh kalau tak caya, tengok kat page gengblogger. Pergh ramainya tengah sobs sana sobs sini meratapi. payah dikkkk


ni la surat cinta yang aku dapat tadi. mangkuk ayun tul


Aku tak tahu ah semua blogger atau pun sesetengah je yang alami mimpi ngeri ni. Kehkeh. Cuak siot. Aku dah tahap peluh peluh dah ni. peluh jantan semua habis dirembeskan. Kalau korang nak tahu apa perasaan aku masa tu..ni la dia.

  • aku rasa dunia aku gelap kejap takde blog.
  • time nila aku nak cari semua kawan kawan blog yang terer terer yang otai otai. nak tanya camne nak repair.
  • aku menyesal gila main koding HTML tadi. adakah tu punca blog aku error??
  • aku teringat semua follower aku. tak sempat buat wasiat terakhir. hahaha
  • aku terpikir camne aku nak buat blog baru dengan start dari zero lak tu!
  • aku sayang nuffnang aku weh. penat aku kumpul walaupun seciput.
  • dan paling penting, aku mesti hilang semangat dah nak start blogging dari awal balik.

haha tu ah aku rasa weh. aku pun dup dap dup dap. nak nangis tak kuar air mata lak. menyampah di situ. lepas tu aku pun tutup laptop. pergi semayang asar mintak petunjuk haha. aku tak sabar nak tahu update korang tentang mimpi ngeri ni. wawawawa.

oh ye. sebenarnya blogspot under maintenance tadi.
Previous
Next Post »

25 komen

Write komen
gadis melayu
AUTHOR
May 12, 2011 at 7:07 PM delete

tnsion gler td.. igt blog kena banned ke pe.. fuhhhh.. syukur xde pape.. huhuhu..^_^

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
May 12, 2011 at 7:07 PM delete

hehe... masa tu sy tgh BW.. nk komen, tp xdapat... ingtkn blog to poblem, then g blog len, pom cmtu jugak... eran gak la..:P.. ingtkan part komen je xdapat... bila bukak dashboard... xdapat gak ropenyer.. ehehe...

Reply
avatar
Jay
AUTHOR
May 12, 2011 at 7:08 PM delete

aku pun dah cuba login tadi tapi xdpt.huhu..apakah yg telah terjadi??

Reply
avatar
Arif Azmi
AUTHOR
May 12, 2011 at 7:11 PM delete

HAHA.. tula.. tadi dapat bnde camtu gak.. macam.. O.o

Reply
avatar
May 12, 2011 at 7:20 PM delete

sama lar tadi!huru hara sekejap!hehehe

Reply
avatar
izzad
AUTHOR
May 12, 2011 at 7:28 PM delete

a'aa..saya pon same gak..tak ble nak masuk..same cam cik aish...terkejut gak..tapi tenang jap..pas dalam beberapa lama bukak balik dah ok..fuhh..selamat..dahla baru berblogging

Reply
avatar
Apiz
AUTHOR
May 12, 2011 at 7:39 PM delete

haha...tadi terkezut gak dapat mende cmtu...naseb bukan sorang2 je kene...XD

Reply
avatar
Miss A
AUTHOR
May 12, 2011 at 7:54 PM delete

tadi blog Miss A pun cm tuh jugak.hehe

Reply
avatar
shiqin
AUTHOR
May 12, 2011 at 8:03 PM delete

cm harem jew..shiqin pun kne.
lst2 nk kne verify email.
grr
hak hak

Reply
avatar
Gayahspears
AUTHOR
May 12, 2011 at 8:17 PM delete

blog Gayah okay ja..hik3

Reply
avatar
Mrs Siwon
AUTHOR
May 12, 2011 at 8:53 PM delete

hahahha ! palom terok td ta bley bkk dashboard ! nk nangis ase

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
May 12, 2011 at 8:56 PM delete

haha..
blogspot tgh repair kejap td..
tensen gak kejap..
dr siang td lg..
huhu

Reply
avatar
zam
AUTHOR
May 12, 2011 at 8:57 PM delete

elok2 na post entri ... stuck plak~!!
mmg hangit.. na save draff pon x mau... tunggu aje la jwp nye .. haha

Reply
avatar
W A W A
AUTHOR
May 12, 2011 at 9:02 PM delete

gerammm taw . tgh buat post . then tetibe corrupted . then, hilang plak tuh . kene type balik . isshhh . engat kan wawa punye blog je yang kene .

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
May 12, 2011 at 10:48 PM delete

Seketika siang tadi agak cuak gak la...Tapi,tak ada panik mana pun!!hehehhehee....

Siap buat muka poyo lagi...hahhahhaa

Reply
avatar
Marya Hana .
AUTHOR
May 12, 2011 at 11:40 PM delete

sama ah. rasa cam nak ngamok je tadi..

Reply
avatar
ainol akasyah
AUTHOR
May 13, 2011 at 12:45 AM delete

woot woot naseb baek sy tak kena..kalau tak mesti dah xde mood nak update belog yg sunyi kowt haha

JOM JOIN HARI GURU CONTEST

Reply
avatar
uLan
AUTHOR
May 13, 2011 at 2:40 AM delete

haha comel je nervous aish nih....

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 13, 2011 at 3:07 AM delete

hahaha ziema pun kena jugak tadi. tapi nasib baik before kena tu dah terbaca dulu entry pinky momma pasal blog maintanence ni. so buat derk je laah. heheh ;)

Reply
avatar
Amzar Syazani
AUTHOR
May 14, 2011 at 7:58 AM delete

Hehe sama la kite .. sabo je laa ...

Reply
avatar
Nabila Huda
AUTHOR
May 14, 2011 at 9:01 AM delete

sama la kemarin. ingatkan sy sorang ja.. tgok2 smua jd cm tu.. so, tak pa la kan. tp boring gak la sebab x da blog..

Reply
avatar
rj Etika
AUTHOR
May 15, 2011 at 4:40 PM delete

hahahahaha!!!! sampai ke situ hang terfikir.

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...