Korang ada masalah dengan blog tak baru baru ni? share meh!

hai korang. aku tengah jiwa kacau ni. kusut kusut. hehe. bukan apa, semenjak blogspot under maintenance baru baru ni, sampai buat aku gelabah macam mati anak, alhamdulillah sekarang blog dah ok balik. betul kan? tapi korang perasan tak, sebenarnya blogspot masih belum betul betul okay lagi. 

aku tak tahu lah aku je yang mengalami masalah ni atau korang pun sama. antara masalah yang aku suspek dua tiga menjak ni, blog aku habis hilang semua komen komen. ada yang ada, ada yang hilang. sayang sangat komen komen korang. nasib baik dekat entry contest komen tak hilang. jenuh lak aku nak cari orang yang contest aku tu.

masalah kedua berkenaan dengan default font. aku dah tetapkan aku punya blog pakai default font Trebuchet. tapi suka suka hati je blogspot tukar default font aku kepada times new roman. aku memang tak suka font tu. bila aku nak tukar dekat edit template, pun still tak boleh jugak. hadoi. so kena la buat manual. tiap kali publish entry, setkan font yang aku nak tu. leceh ah.

masalah ketiga lak berlaku kat aku harini. korang pun tahu kan aku dok main koding koding blog sejak dua menjak ni. aku ingatkan sebab tu punca tiba tiba button follower aku hilang. jenuh la aku dari siang tadi edjust. aku ingatkan apa berat sangat blog aku sampai follower pun lambat loading. melampau bangat tuh.

sok lusa masalah apa lak?
waduh waduh. kaget di situ. haha
Previous
Next Post »

26 komen

Write komen
Lieyda
AUTHOR
May 18, 2011 at 10:08 PM delete

a'ah.tau xpe.td ble blogwalking.xjumpa button followe kt blog len

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 18, 2011 at 10:13 PM delete

masalah follower widget je yang hilang. tak tau pegi mne benda alah tu. sobsobb.

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
May 18, 2011 at 10:33 PM delete

mlsh laen xde..
mslh follower jela..
huhukk

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
May 18, 2011 at 10:36 PM delete

blog dah cun siot. pinky gitu. boleh kembar ah weh :D aaa besaba je la dgn blogspot. mende free kan :D

Reply
avatar
Marya Hana .
AUTHOR
May 18, 2011 at 10:40 PM delete

haah lah cik aish..
semua ada masalah yg sama.
entry baru hari tu habes semua comment hilang.
menyirap je.

ni follower pulak hilang tatau pi mane
adeh.

Reply
avatar
pRiNCe
AUTHOR
May 18, 2011 at 10:44 PM delete

korang nak penyelesaian die x??
prince ada cara...

http://www.prince91.com/2011/05/penting-alternatif-lain-untuk-follow.html

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
May 18, 2011 at 10:46 PM delete

baru pasan la.... follower xde.. hoho.. sjak bile nie??

Reply
avatar
May 18, 2011 at 10:54 PM delete

followers tu kdg2 ada,kdg2 takde.hmm tp ada je org follow.rara pon pelik.so far tak adjust apa pon.hmm ish lame tak jengah blog rara,knp?rara ada tersalah ckp ke?

Reply
avatar
May 18, 2011 at 10:56 PM delete

a'ah .. betul3 .. ingat kat sy sorang je jadik . hampeh =="

Reply
avatar
tiQz
AUTHOR
May 18, 2011 at 11:05 PM delete

saya xdpt follow blog.....!!! T_T

Reply
avatar
haziq mimie
AUTHOR
May 18, 2011 at 11:47 PM delete

kita ada masalah follower je :( nak follow org pon susah :(

Reply
avatar
Syaza
AUTHOR
May 18, 2011 at 11:47 PM delete

aah,blog sgt problem sejak akhir2 nh...huhu

Reply
avatar
Najmi Ariff
AUTHOR
May 19, 2011 at 12:05 AM delete

aah la...follower aku abis hilang...huh !

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
May 19, 2011 at 1:03 AM delete

yupsss....makin lama blogspot ni main ba ba cakkk la plak ngn kite..
lepas satu..satu....
hope bila muncul nnt, jumlah follower kembali macam asal..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 19, 2011 at 8:37 AM delete

@Lieydahuhu buat suspen je kan

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 19, 2011 at 8:37 AM delete

@.m y z.dia men nyuruk2 tu. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 19, 2011 at 8:38 AM delete

@Cik Ezyaish la byk masalah menimpa blog nih..sadiss

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 19, 2011 at 8:38 AM delete

@Cik Mirahaha..yela terpengaruh ngn blog ko la ni mira!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 19, 2011 at 8:39 AM delete

@Marya Hana .tu la..tak dpt la dorang nak i follow u u follow me back. muahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 19, 2011 at 8:40 AM delete

@Deatah la..sjk arini bru jadi kat aish..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 19, 2011 at 8:40 AM delete

@rara pinkmafia
takde la rara..aish busy kit lately..dpt jenguk dua tiga blog je..sory tau..janji tk buat lagi. hihihihih

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 19, 2011 at 8:41 AM delete

@.izzatul.hazwani.aish sedar masa wani ckp kat shoutbox td la..huhu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 19, 2011 at 8:41 AM delete

@tiQztakpe..sok follow k.hahahah

Reply
avatar
Liyana Lunia
AUTHOR
May 19, 2011 at 9:55 AM delete

itew baru nak ejas ejas utk unfollow org lain tengok2 dah keluar error apatah :(

Reply
avatar
nurfa tieya
AUTHOR
May 27, 2011 at 4:33 PM delete

a'ah .. samalah .. abis followers hilang .. aduih, sayanglah belog nie :(

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...