Lagu OST NORA ELENA yang paling best!

Hai korang. korang tengok tak drama NORA ELENA yang tayang kat TV3 pukul 7 petang tu? best oohh! sebijik macam kisah silam aku. hahaha. semalam punya episod lagi best. cerita ni banyak bagi mesej untuk korang yang kapel kapel tu. first, jangan terlalu ikutkan perasaan macam si EID tu. jangan cemburu buta. Pun macam EID gak. Jangan bertindak KEJAM macam EID yang putuskan pertunangan dorang dalam episod semalam. tanpa usul periksa terus putuskan tunang. huhu sakit weh. aku yang tak jadi tunang pun rasa sakit ni kan pulak dah bertunang tapi cancel. gara gara apa? terlalu ikutkan perasaan tak selidik dulu perkara sebenar.

takpe. bagus gak. dah jodoh si NORA ELENA tu dengan Seth Tan (aaron aziz) tu agaknya. aku suka lakonan mantap ketiga tiga pelakon ni. memang best ah. korang pun tengok ar! best tau. kalau yang kuat tacing tu mesti nangis. macam aku. hehe. yelah..cerita ni banyak buat aku ingat kat someone. yang paling KEJAM dalam hidup aku. macam si EID ni la. haha. ok bai




"kau ni memang tak layak jadi tunang aku. eh aku tak hingin la nak kutip kelapa yang dah ditebuk tupai macam kau ni!"

wah dialog ni paling best. sentappp kau!
Previous
Next Post »

9 komen

Write komen
W A W A
AUTHOR
May 19, 2011 at 12:28 PM delete

Cik Aish pon tengok eyh . wawa pon tengok . geram dengan yvonne tuh . issshhhh . jahat betol . menghasut si eid tuh .

Reply
avatar
May 19, 2011 at 12:32 PM delete

besh ke aish,rara tak tgk lah.tp mak beriye suh tgk.hehehe.tp x tgk gak.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 19, 2011 at 12:35 PM delete

@W A W Aaah jahat kan yvone tu..tp eid pun satu...cepat sgt dgr ckp orang..sian nora

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 19, 2011 at 12:35 PM delete

@rara pinkmafiabest sgt rara! tak tipu! hehe

Reply
avatar
May 19, 2011 at 12:39 PM delete

Suka sgt cerita ni.. Teruskan menonton :)

Reply
avatar
Masni Syafie
AUTHOR
May 19, 2011 at 1:00 PM delete

NORA ELENA?? tv3? ala kul 7 ker? akak xdapat nak tgk ler..balik umah lewat ptg le..

best ker? yg kisahnyer spt Novel Ombak Rindu ke?
hehe. (spt yg diwarwarkan)

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 19, 2011 at 1:19 PM delete

hahah best gila tgok cite ni tapi menyampah dgn perangai si EID tu. ntah hape2 je. cemburu tak memasal. cantik jugak adik sam bunkface ni kan.

err nora tu dia kawen dgn seth ke?

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
May 19, 2011 at 1:51 PM delete

tgok! tgok!
geram kat eid..
ntah pape..
jeles xpsl2..
haha..

Reply
avatar
May 19, 2011 at 3:57 PM delete

percaya atau tak ,sy pun layan gak citer nihh ! :p

alaa citer nihh adapted from a novel tao ,ada classmates tmjukkan novel tuh time dlm kelas ..

kesian nora elena tuh ,pernah jadi mangsa rogol dulu ,dan perogolnya dulu adalah Seth Tan sendiri sebelum Seth convert masuk agama Islam ..Seth tuh mmg syg gila kat Nora ,tuh dia sanggup cnvert religion demi Nora sndiri ..ending dia ?cukuplaa spoiler kat sini ..hihihikk ;)

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon