Loker pelajar lelaki asrama dah ditebuk tupai. ish ish ish

Sebenarnya dalam belek belek skrol degree UITM tadi, aku tiba tiba teringat program taklimat masa dekat UITM dulu. masa tu taklimat untuk freshie macam aku. so yang buat taklimat tu pulak abang abang MPP (majlis perwakilan pelajar). ensem ensem dow. haha ok lari topik jap


pastu terngat satu cerita yang abang abang MPP tu cerita kat kitorang. kisahnya pasal dorang pernah buat spotcheck dekat asrama budak lelaki. korang nak tahu apa ada dalam almari lelaki tu? macam macam ada. ala tu semua orang dah tahu kan. setakat rokok, cd satu kaler, apa lagi, bra budak perempuan pun ada dalam almari dorang. awas! jangan sidai pakaian di luar hostel okay! 


tapi yang aku paling ingat sampai sekarang, abang abang MPP tu ceritakan pengalaman dorang, dorang terkejut sebab banyak loker yang dah ditebuk. berlubang lubang ah senang cakap. pastu keliling lubang tu, dorang tampal selotape. lubang tu ada ah saiz 50sen kot.


mesti korang pelik kenapa la budak budak lelaki ni lubang lubangkan loker dorang. last last abang abang MPP ni dedahkan macam mana dorang berjaya mensetelkan kes ni. setelah disoal siasat, rupanya budak budak lelaki ni lubangkan loker dorang sebab .............


ah lu pikir lah sendiri.


masyallah budak budak lelaki ni. dengan pintu loker pun korang boleh jadikan mangsa kerakusan kan. gila betul. korang tak pikir ke kalau lah ada selumbar ke apa ke, tak ke sakit? bodoh betul. bak kata Amir maharaja lawak. kalau dah bodoh takkan ke mana mana.

Previous
Next Post »

30 komen

Write komen
May 9, 2011 at 6:00 PM delete

erk..sebab apa aish??xpaham..adoi...huhuhu..

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
May 9, 2011 at 6:00 PM delete

mmg pelik..sbb sepanjang 5tahun dok UTM..
tak penah jumpe kes2 terpinggir mcm ni..
hurmmm...

Reply
avatar
mottymot
AUTHOR
May 9, 2011 at 6:01 PM delete

erkkk ! =.=" menakutkan ~~

Reply
avatar
May 9, 2011 at 6:10 PM delete

ahahaa kerja gila namanya tuh ,dasyat~ ^^

Reply
avatar
Aimie Lieyana
AUTHOR
May 9, 2011 at 6:11 PM delete

erkkkkkkkk!!! betul ke ni??? ishh smpai cam tu sekali..

Reply
avatar
Ct Aja
AUTHOR
May 9, 2011 at 6:28 PM delete

lorh...macam2 la diorg ni..hi3

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 9, 2011 at 6:30 PM delete

eiiiiiiiii gilerrr ahhh. sampai mcm tu skali! ziema bab2 mcm ni mmg cepat pikap sikit. hahah.

ziema rasa kan kalau org search keyword BRA kat google, kompem blog ni first ranking. HAHA :P

Reply
avatar
May 9, 2011 at 7:01 PM delete

kalo kt asrama sekolah dulu, tilam2 asrama putera habis belubang2 haha warden yg gtau :P

Reply
avatar
FaraLoveChoco
AUTHOR
May 9, 2011 at 7:13 PM delete

hee..scary nye.. teruk betul mcm tu. tapi kdg2 ada gak fara dgr cerita2 mcm tu. ada yg kdg2 tu muka nampak nerd hbs. bila blakang.. ya allah, tuhan je tahu..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 9, 2011 at 8:37 PM delete

@najihah sahamihaha klu tak faham bgs! kui2

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 9, 2011 at 8:37 PM delete

@Fazil Hamidtu zmn bila bang..hihihihih..zmn skng mcm2 ada

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 9, 2011 at 8:38 PM delete

@Nazrey Dylandyjgn lakukan aksi ni di rumah ye.haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 9, 2011 at 8:38 PM delete

@Aimie Lieyanaklu tak betul, maknanya abg mpp tu yg tipu.haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 9, 2011 at 8:39 PM delete

@.m y z.haha..adess...tp ni citer betul tau..hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 9, 2011 at 8:39 PM delete

@[sutera kasih]hahahahahaha yekee???waaaa gilenyaaa

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 9, 2011 at 8:40 PM delete

@FaraLoveChocotu namanya dont judge by its cover aite ..hehe

Reply
avatar
izzad
AUTHOR
May 9, 2011 at 10:52 PM delete

biar betul cik aish..takkan sampai camtue sekali diorang punyer tak tahan...nth2 abg MPP saje nak provoke :)

Reply
avatar
May 10, 2011 at 7:57 AM delete

erk.biar betik.cm tu pon hade ke.haih~teroknya.malu nyaaaaaaaaaaaa.mongok lah.mak anta g blaja.ni g wat cm tu.eeuuuwwww

Reply
avatar
Miss SheLovePink
AUTHOR
May 10, 2011 at 9:48 AM delete

hai aish..1st time comment kt blog ko...slalu gak bce blog ko if ko ping kt fb..n topik nieh amat menarik hakhakhak bkn pe dulu aku blaja kt uitm perlis pon ade kes cmnie gak...tp dorg tebuk lobang kat tilam...buduss kan..ktaorg bkn bro/sis mpp yg citer tp time tu disbbkan student pompuan lg rmai dr laki so pihak kolej trpksa la soh student lelaki nieh pndh kolej lain n mskkan student pompuan..n environment xyah cte r..nme jer plajar u tp kencing kt dinding huhu sgt kotor n lubang2 tu sgt2 disgusting...yuckz2...e'eh pnjg plak aku komen...jgn mara r cik aish hehe ^,^

Reply
avatar
Lizzie Yasmin
AUTHOR
May 10, 2011 at 11:56 AM delete

ops, dgn lemaRI pun jd ke?? parah petul lar.. hahahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 10, 2011 at 12:40 PM delete

@izzadhaha tak ada apa yg mustahil zaman skng ni tau.hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 10, 2011 at 12:41 PM delete

@rara pinkmafiaagaknya stress belajar kot.haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 10, 2011 at 12:42 PM delete

@Miss SheLovePinkfirst ..thanks la sudi baca blog ak. haha. haaa tilam tu ak pun ada dgr gak..tp ni pintu loker ni. dorang ni merosakkan harta kerajaan betul..haishh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 10, 2011 at 12:43 PM delete

@Lizzie Yasmintu dah kira desperado.hahaha

Reply
avatar
nysa
AUTHOR
May 10, 2011 at 2:45 PM delete

haha..n3 ni terbaik la cik aish ! i likeeee ~

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
May 10, 2011 at 5:04 PM delete

@Cik Aisheh kite bukan sebaye ke...hahaha...ala die buat cerite je tu...lgpon UTM loker besi...huhuhu...

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...