Mak, aish bagi urutan special malam ni sebagai hadiah hari ibu! haha

Salam semua! First of all nak wish Selamat Hari Ibu kepada semua ibu ibu kat dunia ni tak kira la ibu Ali ke, ibu Muthu ke, ibu Ah Pek ke atau pun ibu kucing. Aish nak wish Selamat Hari Ibu pada yuolls semua. Tahniah sebab berjaya menjadi ibu. motip? hehe. 


tapi yang paling special adalah untuk mak aish, Puan Noriah bt Sahadan sebab bersusah payah lahirkan aish. walaupun aish tak secantik mak, tapi aish tetap cute di mata mak. betul tak? hehe. Walau pun mak pernah pukul aish masa kecik kecik dulu, aish tak kisah sebab benda tu la yang buat aish jadi manusia. kalau tak mesti jadi alien. 


aish bertuah sebab dapat mak yang sporting dan kelakar. mak taknak masuk raja lawak ke mak? hehe. aish ada cerita pasal mak aish yang sporting habis sampai main tarik tarik seluar dengan aish kat entry INI. aish ada share petua mak pasal cara buang bra lama kat entry INI. wah banyak pengaruh mak dalam blog ni. 


ibu..ibu..engkaulah ratu hatiku. hikhik. ke laut ke lauutt!


mak, aish takde apa apa nak bagi kat mak. sebab besday aish pun mak tak bagi pape kat aish. haha. ok melawak je. apa pun, malam tadi aish bagi special service kat mak. lupa? kan aish urut badan mak depan TV sampai mak cakap "aaahh sedapnya Aish urut..lagi lagi..aahh"

haha. macam macam lah mak aku ni. kena urut sambil tengok Maharaja Lawak mau tak best? 


Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
.m y z.
AUTHOR
May 7, 2011 at 6:19 PM delete

hahahahh suka gila entry ni!

mak ziema dah takde :'(

Reply
avatar
nysa
AUTHOR
May 7, 2011 at 7:27 PM delete

waahhh..hadiah paling best tu..dapat urut free je..hehe

Reply
avatar
Aimie Lieyana
AUTHOR
May 7, 2011 at 7:46 PM delete

cumelnya mak dengan anak hehee..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 7, 2011 at 8:49 PM delete

@.m y z.hmm yeke...jom share mak ngn aish nak? mak aish sporting tau! :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 7, 2011 at 8:49 PM delete

@nysahaha..orang tua, nysa.. dorang taknak pape..tp klu kt layan mcm tu, dia lg suka

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon