Nak Promote Contest? Giveaway? Bloglist? Join Segmen Mudah Ini!

klik untuk join segmen ni!


Salam semua! Selamat Hari Wesak! Sebenarnya Aish minat nak join segmen Bangku Kosong hari ni sebab dia boleh tolong promote contest yang aish buat minggu lepas. sebenarnya aish sibuk sangat bulan ni. jadi tak banyak masa nak blogwalking pastu tinggal jejak sambil promote contest. so ni la peluang keemasan. hehe. bangku kosong boleh tolong promote kan. wawawa..


Contest Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool! ni senang nak join sebab tak perlu tag ramai ramai sebab aku faham korang malas nak tag orang. hihi. aku pun sama. ok. hadiah RM50 dan blog review pada pemenang saguhati. Contest ni mempertaruhkan keseluruhan blog dari segi template dan entry. sebab tu aish mintak entry terbaik korang. 


Kalau korang pun ada segmen atau contest atau bloglist yang korang nak promote kan, klik je gambar Bangku Kosong atas tu. ok bay bay!


Previous
Next Post »

5 komen

Write komen
May 17, 2011 at 2:33 PM delete

waa..aish bizi. take care ye sayam!

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 17, 2011 at 3:25 PM delete

wah semoga ramai lagi join contest ni ;)

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
May 17, 2011 at 5:16 PM delete

aku dari aritu nak bwt contest ko la aish. tgh cari mood . lmabt agi kan? heeee nnt aku join okeeh :D *menggunakan ganti nama 'aku kau mulai saat ini*

Reply
avatar
hasrul hassan
AUTHOR
May 17, 2011 at 11:15 PM delete

Salam . OK ... Menarik ni .. sure saya akan buat sticky post .. walla... TERBAEK.

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon