Nak tanya korang : ADAKAH LELAKI INI ANNOYING?

Lelaki X : awak selalu shopping mana? jenama apa?
Gadis A : saya tak kisah baju jenama apa. kadang kadang tak ada jenama. tudung pun sepuloh hengget je. hehe
Lelaki X : Oh. saya tak biasa pakai baju sebarangan. sebab kualiti. baju murah kualiti kurang. oh ye awak ada jam guess? saya selalu shopping kat Pavilion. banyak jam guess latest design kat situ. Beg LV pun smart.
Gadis A : Ada tapi jarang pakai. oo beg LV? saya selalu survey dekat singapore. jarang pergi pavilion.
Lelaki X : ooh. saya dulu selalu cari jam jam macam tu. kadang kadang pergi Vietnam. 
Gadis A : ooh. saya tak pernah sampai Vietnam. 
Lelaki X : awak patut pergi melancong. Vietnam pun awak tak pernah sampai?
Gadis A : ye saya tahu. saya baru balik France bulan 3 haritu. 
Lelaki X : oooo..


Sebenarnya situasi tu tengah tegang. yang si lelaki asyik push push soalan soalan yang seolah olah nak tunjuk keberlagakan beliau. yang si perempuan ni pulak jenis low profile. tapi disebabkan dia bengang dengan lelaki tu, dia pun balas la balik. saja nak kasi lelaki tu panas hati. baru sampai vietnam dah kecoh. baru shopping kat pavilion dah kecoh. 

adakah lelaki jenis ni sangat annoying? cer citer cer citer
Previous
Next Post »

32 komen

Write komen
Pink Frogy
AUTHOR
May 16, 2011 at 5:26 PM delete

tiba - tiba igt seseorg yang perangai mcm tue... Eeeeeee sakit hati nya... POYO

Reply
avatar
E-one
AUTHOR
May 16, 2011 at 5:30 PM delete

haha,pdn muka laki tu haha ;)

Reply
avatar
May 16, 2011 at 5:31 PM delete

depends on laki tuh jugak
tgk latar belakang family die jugak cik aish
kadangkadang tak terlayan
satu je cara utk hadapi laki camneh:
diam je buat tengin
hikhik

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
May 16, 2011 at 5:50 PM delete

lelaki Y : saya tak pakai jam mahupun beg tangan..apatah lagi membelinya..
lelaki Y : ape kata awk gi palestine or afgan pulak..manetau boleh shopping periuk api..

Reply
avatar
May 16, 2011 at 5:54 PM delete

agk annoying la lelaki mcm tuh..relax sudah...x pyh nk b'lgak sgt..betul x cik aish..?hehe

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 16, 2011 at 6:01 PM delete

ehemmmm pegi france? si Gadis A tu kak aish kan kan kan? hahah :P

Reply
avatar
Aimie Lieyana
AUTHOR
May 16, 2011 at 6:23 PM delete

of course annoying..
nampak giler nak menunjuk..
tp pompuan pon ada gak yang macam tu kan cik aish..uhuhu..

Reply
avatar
May 16, 2011 at 6:57 PM delete

totally annoying... tak kemane pun kalau pakai benda berharga segala... lame2 rosak jugak... wee~

Reply
avatar
May 16, 2011 at 7:11 PM delete

pergh..annoying giler la kot..rasa nk hentuk2 je. hhaha

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
May 16, 2011 at 7:57 PM delete

eee...sangat tak suka lelaki macam tu!!Ross pernah kenal dan kawan ( masih kawan kot ) dengan lelaki yang berlagak semacam macam tu!!

ishhhhh..tapi,yang dia suka kecoh2 pasal minyak wangi.Beli yang mahal punya,yang jenama..Tak suka bau yang murah2 konon!!

Elehhh...nyampah arrrr!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 16, 2011 at 8:10 PM delete

@Pink Frogyhaha..tu la...bengkak je ati nih

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 16, 2011 at 8:10 PM delete

@E-onehehehe..tau tkpe..rasakan!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 16, 2011 at 8:11 PM delete

@julieeeeeeeeeeeeaish takleh diam...sbb aish mmg byk cakap.haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 16, 2011 at 8:12 PM delete

@Eza Boom Boom :)haaa..tu la..pompuan tu tk start dulu, dia lak lebih2

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 16, 2011 at 8:13 PM delete

@.m y z.haha..bukan la..ziema slh org ni

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 16, 2011 at 8:13 PM delete

@Aimie Lieyanatu la..tp lelaki jarang jumpa spesis camni..bila da jumpa, mak ai..seyes tk thn

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 16, 2011 at 8:14 PM delete

@najihah sahamihaha tau tkpe..rasa nak siku sampai lubang2

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 16, 2011 at 8:14 PM delete

@Cik RoSshaha..sama la..penah gak jumpa mcm tu..citer pasal perfume apa dia pakai..adoiiyai

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
May 16, 2011 at 8:55 PM delete

hoho..xpenah agi jumpa laki cmni..:P

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 16, 2011 at 9:53 PM delete

hahah yelaaa tu :P ada typo sikit dalam entry ni. dialog kedua last tu suppose to be Gadis A kan? heheheh :D

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 16, 2011 at 9:57 PM delete

@Deadah jumpa nnt dea akan tau. hihi

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 16, 2011 at 9:58 PM delete

@.m y z.haha dah betulkan..thanks.aish mmg selalu typo..haish maklum ah mata da rabun

Reply
avatar
zie
AUTHOR
May 16, 2011 at 10:02 PM delete

gila berlagak mamat ni. kasi lempang je sebijik!

Reply
avatar
May 16, 2011 at 11:44 PM delete

ahahahahha kelakar2.rara penah gak jumpa laki cm ni.mmg rara bg lah sebijik2.ckp tak nk jatuh.boleh blah.

Reply
avatar
izzad
AUTHOR
May 17, 2011 at 12:42 AM delete

confirm annoying !!!

Reply
avatar
May 17, 2011 at 9:28 AM delete

hehehe....
ada jugk laki camnie ekk.....

ingat p0mpn je yg selalu pagai cmtue.....
c(:

Reply
avatar
isma
AUTHOR
May 17, 2011 at 2:25 PM delete

huh... tak penah jumpe laki mcm ni. hope tak jumpe la. kalau jumpe nak ajak p bundle. hahahaha. kasi ajar sikit.

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon