PENAT

salam kawan kawan! aku nak say sorry sangat sangat sebab tak dapat blogwalking malam ni kat blog blog korang dan baca entry entry best korang harini. bila tak jenguk blog korang, kompem aku tak boleh nak komen atau tinggal jejak kat blog korang. dan sudah semestinya korang pun tak datang blog aku. haha. padan muka aku. bukan apa. harini teramat la busy. mata pun sakit sakit ni ngadap laptop lama lama.

apa yang kau buat sampai sibuk sangat tuh??

  • baiki resume supaya jadi lebih kebabom sebab nak hantar dekat satu organization yang aku rasa amat berpotensi untuk aku bertukar angin.

  • anak anak buah yang nakal gila, balik rumah aku hari ni jadi aku terpaksa layan dorang sebab kalau tak layan dorang nanti dorang ugut sepahkan bilik aku. 

  • penat pergi kedai sana sini nak cari aiskrim Nestle perisa lemonade. sedap uhhh..

  • harini kucing kucing ternakan semuanya terlebih makan, jadi mereka pun terlebih berak. ops terlebey sudah. penat ohh aku nak kemas sangkar ternakan aku tu!

  • harini join mak buat satu resepi baru. sedap ohh lauk baru kitorang tadi. 


oh penatt penat. mau tidur awal tapi aish sempat update satu entry je arini. hahaha. tapi ada korang kesah aish update ke tak? wawawa..walaupun tak ada siapa yang kisah akan kehadiran ku ini, aku tetap update demi mementenkan trafic. ya allah aku kalau dah penat, merepek apa aku pun tatau. bak kata jambu. "apa pun tak boleh. apa pun tak boleh" 
hah sudah. den nak poie tido. ZzzzZZzzZZzz
Previous
Next Post »

8 komen

Write komen
Arif Azmi
AUTHOR
May 8, 2011 at 11:35 PM delete

HAHA.. Selamat malam.. Saya tetap baca.. :P..

Reply
avatar
cik anum
AUTHOR
May 8, 2011 at 11:41 PM delete

gudnite sis aish ! :D

Reply
avatar
zie
AUTHOR
May 9, 2011 at 12:09 AM delete

banyak aktiviti dia..rajin!

Reply
avatar
Aimie Lieyana
AUTHOR
May 9, 2011 at 12:37 AM delete

Gud nite cik aish..
moga mimpi indah kui3..

Reply
avatar
May 9, 2011 at 1:08 AM delete

hahhaa..xpe2..yg penting rehat bia cukup okeh!

nite sayanG!

Reply
avatar
May 9, 2011 at 2:02 AM delete

adalah org tunggu update dr cik aish hehe gud nite yeaa :)

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 10, 2011 at 7:21 PM delete

haha sama lah. ziema pun tak blogwalking sgt . just smpat balas jejak sape2 yg komen entry je. sobs.

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...