SEMAKAN PANGGILAN TEMUDUGA DPLI 2011

ok. pada siapa yang berjaya menduduki ujian bertulis MEDSI baru baru ni, korang boleh semak keputusan sama ada korang dapat panggilan temuduga atau tak dekat laman web ni. tapi buat masa ni page tu tak boleh bukak lagi sebab mungkin pening kepala bila ramai sangat berpusu pusu nak check. jadi harap sabar. hehe. gud luck pada yang berjaya!

Semakan calon yang dipilih untuk sesi temu duga (berjaya melepasi ujian bertulis MEdSI)

kalau berjaya tu tahniah la ye. prepare betul betul masa temuduga nanti. mana yang tak berjaya cuba lagi. apa apa pun komen komen la kat sini, share share korang dapat ke tak. nak gak meratapi sama sama. aku? tak tahu lagi dapat ke tak! haks  

P/s Selalunya lepas pukul 12 tengah hari baru boleh semak. 
Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
cik heroin
AUTHOR
May 20, 2011 at 11:01 AM delete

gdluck utk sape2 yg tplih ^^m

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 20, 2011 at 11:22 AM delete

tak penah pegi interview. ahaks.

Reply
avatar
Shafiq Hashim
AUTHOR
May 20, 2011 at 11:59 AM delete

Uhuk2...
Takut Nak Semak..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
May 20, 2011 at 7:14 PM delete

takl boleh buka lagi.... huhuhu... takut gak... tak penah pun kena panggil interview... huhuhu.... doa2kan saya yer....

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
May 20, 2011 at 7:32 PM delete

dah check tp result tiada data dlm sistem...sedey tul..ni link bru ke lama punye nie..?ade 2,3 org member lg pun nasib yg sama gak...

Reply
avatar
asma shamir
AUTHOR
May 20, 2011 at 8:17 PM delete

haiya..
tak boleh check lg!! tension! tension!
tulis dlm website upu kata pukul 2 dah boleh check.
padahal skrg x boleh lg..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon