Siapa fanatik IKEA? ada contest Bedroom Story ahh!!

wah teruja kejap dengan iklan baru nuffnang ni. mana? mana? tuuu kat atas entry aku ni ada iklan IKEA!  tak pun klik sini. IKEA BEDROOM STORY contest. aku nak join ah. tak pun aku nak ajak akak aku yang fanatik IKEA tu join. ectely bukan dia je fanatik. aku pun fanatik.

aku geram ah dengan barang barang IKEA tu. sebab dia murah satu hal, lepas tu barang barang dia cantekk! memang semart ah kalau buat bedroom set dari IKEA. ha ni nak show off gambar bilik tidur IKEA den. wawawa. mesti korang rasa nak tumpang tidur bilik kitew kan. haha..just kidding. 




aku nak buat bilik tidur aku tema pink sebenarnya. tapi disebabkan ramai yang bangkang jadi aku buat tema purple. tapi yang penting katil IKEA harus warna putih. cuma almari coklat tu je aku sayang nak buang. so macam mana nak join contest IKEA Bedroom ni?

aku pun tak tahu sebenarnya. haha. tapi aku on the way nak klik iklan IKEA tu nak tahu gak camne nak join contest ni.  tapi yang penting hadiah dia menarik okay!
Prizes
The top 20entries with the most votes will proceed to the Finals where the judging citeria will be based on completeness, creativity, originality and relevancy of the photo and story.

nak ajak akak aku yang fanatik tu join. mana ah tau kan boleh menang RM1500 gift dari IKEA!! rayo sakan den! haha. ok ah bai.
Previous
Next Post »

16 komen

Write komen
Cik Aish
AUTHOR
May 10, 2011 at 2:02 PM delete

@Hayati Hamzahhaha.boleh..katil luas tu.

Reply
avatar
cik hani
AUTHOR
May 10, 2011 at 2:50 PM delete

wahai cik aish.... canteknya bilik tido kamu...

nk decorate blik tdo macam tak berbaloi sbb kite duk umah sewa je pun..

sedih...sobzsssss

Reply
avatar
May 10, 2011 at 2:53 PM delete

tu bilik cik aish ke?comelsss nya . cantek.kemassss je. =)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 10, 2011 at 3:19 PM delete

@cik hanihehe dulu aish kat hostel, pun decorate gak. siap cat bilik lagi. pastu kene marah mak guard.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 10, 2011 at 3:19 PM delete

@rara pinkmafiaha ah bilik aish. haha..thanks

Reply
avatar
May 10, 2011 at 4:49 PM delete

waaa..cun giler. pepel oo!!!

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
May 10, 2011 at 4:58 PM delete

kalo pink+purple mmg nice...
hehehehe..kalo masuk contest tp gune katil cap ah-yam..boleh tak?

Reply
avatar
Farah
AUTHOR
May 10, 2011 at 5:30 PM delete

Wah, cantik bilik..
daripada tema pink jadi warne purple eh??
farah suka purple..kalau dapat bilik purple camni memang tak mau keluar bilik lah..
semua bende nak buat dalam bilik..hehe

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
May 10, 2011 at 6:12 PM delete

pehh.. lawa giler bilik tido cik aish..
dengki tetibe!
haha..
bilik cik ezy xcntek..
huhukk
nt kaye ckit deco2 ngn eric leong.. haha

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 10, 2011 at 7:18 PM delete

bilik tu omei angat2! heheheh. nak tumpang tidur :DD

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 10, 2011 at 11:31 PM delete

@najihah sahamihaha..yela..nk buat dinding pink mcm tk masuk akal lak

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 10, 2011 at 11:33 PM delete

@Farahheehe..ectely aish decorate bilik ni masa raya aritu.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 10, 2011 at 11:33 PM delete

@Cik Ezyhaha..alaa biasa je..bilik aish kecik je ezy

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 10, 2011 at 11:33 PM delete

@.m y z.sila sila..lasak tak? haha

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...