siku jugak mamak roti canai ni!

alkisah...semalam punya cerita. lepak lepak dengan kawan kawan dekat kedai mamak. suka bebenar dorang minum kat kedai mamak ni. aku kalau diberi pilihan aku taknak. bukan apa..banyak dah cerita cerita pasal mamak ni tak jaga kebersihan. geli tau tak. 

tapi maybe tak semua. ada yang bersih. so kedai yang aku pergi ni boleh tahan ramai ah. sebab dia punya roti canai memang aneka rasa, aneka jenis dan bermacam macam aneka lagi lah kan senang cerita. roti telor, roti cheese, roti kapas, roti telor cheese, roti tisu dan macam macam roti lagi. 


ni la roti tisu!


ni aku nak story pasal roti tisu. aku teringin lak nak makan roti tisu. bukan ah mengidam anak sulong ke anak bongsu ke kan, tapi orang kata roti tisu ni sedap. aku pun try ah walaupun sebenarnya aku tak redha makan kat kedai mamak ni.
mamak! roti TISU satu! cepat sikit.
SSiiiaaappppp

nah. 
hah?? apa ni?

Tisu la! adik mintak tisu kan??
uncle! saya nak roti tisu! bukan tisu! uncleee!!!

ooo deeeyy sorryyy.uncle salah. sikijap tunggu. 

baran baran..kita bako je kita bako!
Previous
Next Post »

26 komen

Write komen
Anne Nurain
AUTHOR
May 20, 2011 at 1:58 PM delete

mamak tu lupa korek tinge kot..
hahaha...

Reply
avatar
Mrs. Farhan
AUTHOR
May 20, 2011 at 2:39 PM delete

hahhahaha.bajet siapp. mmg patot siku je.hahah

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
May 20, 2011 at 2:45 PM delete

koh3..
mamak tu saon trabel!

Reply
avatar
May 20, 2011 at 2:49 PM delete

kasi lap muka dia dgn tisu.. hahaha
kelako la

Reply
avatar
May 20, 2011 at 3:25 PM delete

hahahahaha dye dgr yg blakang je lah aish.hehehehe.rara g mamak sbb suke mkn nan je.hehe

Reply
avatar
blasahje
AUTHOR
May 20, 2011 at 4:06 PM delete

MEMANG PUN...HUSBAND AKAK PENAH 'TERKENA' DENGAN DE SORANG PEKERJA KEDAI MAMAK..TAPI TAK INGAT LA KEDAI MAMAK MANA..

MY HUSBAND SAW THAT WORKER HAD LUDAH INSIDE MY HUSBAND'S HOT MILO..EUHH..
NASIB BAIK NAMPAK..MEMANG SAH - SAH LA DIA TAK MINUM..WERKKK

Reply
avatar
May 20, 2011 at 7:51 PM delete

hahahaha...aish pelat kot...erk..larikkkkkkkkkk

Reply
avatar
May 20, 2011 at 9:03 PM delete

tak lawak pun..

http://nakkongsicerita.blogspot.com/2011/05/ilusi-optik-otak-anda-lemah-sebenarnya.html

Reply
avatar
budak_baik
AUTHOR
May 20, 2011 at 9:05 PM delete

haha.. sabor je la kn.. die trkejut kot tgk ko lawa sgt.. kih kih kih..

Reply
avatar
ANIS DIYANA
AUTHOR
May 20, 2011 at 9:46 PM delete

dia tgh khusyuk wt ap pn xtw..
hehehe...

Reply
avatar
izzad
AUTHOR
May 20, 2011 at 11:19 PM delete

roti tisu tak best sangat..tak kenyg pun makan..hehehe..baik makan roti canai kosong...lagi best...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 21, 2011 at 12:01 AM delete

@Anne Nurain
tau tkpe...sabar je la..ishhh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 21, 2011 at 12:01 AM delete

@Mrs. Farhanhaha..tu la..jawab bukan main lagii...siaappp..sekkali tisu yg dtg

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 21, 2011 at 12:02 AM delete

@Cik Ezyaah..err geli geli..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 21, 2011 at 12:03 AM delete

@rara pinkmafiatak nah mkn roti nan. sdp ea? nk try ah..tp jgn tisu gak yg sampai..mmg nak kena

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 21, 2011 at 12:04 AM delete

@blasahjeyyuuuck!!! geli ah...tp aish penah dgr gak citer mcm tu kak..sbb tu isau nak mkn kedai mamak

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 21, 2011 at 12:05 AM delete

@724422 @ matyommg la tak lawak...hehe..tajuk pun tak de kene ngena ngn lawak antarabangsa..kih2

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 21, 2011 at 12:05 AM delete

hahahahah sengal lah mamak tuh! ziema mmg takkan sentuh makanan kat kedai mamak. tak masuk tekak lah sis. hehe.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 21, 2011 at 12:05 AM delete

@budak_baikewrrrr.....errr....tu la..dia ingat aku mcm dia gak kot..aku kan itam manis mcm mamak.haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 21, 2011 at 12:06 AM delete

@ANIS DIYANAtu lah...sbb ramai kan customer masa tu..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 21, 2011 at 12:06 AM delete

@izzadpaling sdp roti canai telur cheese! besttnyaa!! haii gmuk la den mcm ni

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
May 21, 2011 at 12:08 AM delete

xpenah la mkn roti tisu.. pe rasa dier ea??.. cam roti canai jgak??

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
May 22, 2011 at 1:42 PM delete

eh,mcm knl je situasi ni..ko ingt x ms kte lpk kt mamak dimen ngn kakwa,kak aida sume..tp ms tu kte mntk tisu,die bg roti tisu..kehkeh..org da kenyang da sume,nk mkn pe lg..haha

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon