Student ALAM jatuh tangga bas depan awek. oh man!!

Ok. ni entry berdasarkan kisah benar ye kawan kawan. cerita ni berlaku kat aku sendiri. sebelum tu aku nak korang bayangkan dulu seorang pelajar ALAM (Akademi Laut Malaysia). dorang ni smart tau. ramai kata budak ALAM playboy. tapi memang layak jadi playboy pun sebab muka boleh tahan masing masing. hee

so dipendekkan cerita, masa tu study kat UITM Lendu Melaka. ALAM tu pulak terletak dekat area situ jugak. aku dah lupa nama area area situ. maklum ah cerita 7 tahun dulu. masa tu aku umur 18 tahun. wahh muda gila aku masa tu. muka pun nerd je. tapi dalam nerd nerd aku ni pun, playgirl gak dulu.

aish 7 tahun yang lampau. tudung pun senget benget


aku buat ah blind date dengan student ALAM ni. member member aku sume tabik spring ah sebab dapat dating dengan budak ALAM. tapi kan masa hari kitorang jumpa tu, dia datang naik bas. ala student kan..belum loaded lagi nak angkut kete sebijik. tak kisah ah kan. pastu dia bawak bunga. tapi tak lawa pun. demand beb masa tu.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


last last disebabkan aku macam tak suka je kat mamat ni, aku pun cakap ah kat dia "awak, kita borak kat busstop ni je ah sebab saya ada kelas jap g" wah tiba tiba je ada kelas padahal takde. so dia pun redho la dapat jumpa aku kejap. ceh bajet artis aku masa tu. haha.

bajet artis masa part one dekat uitm. ceh


pastu masa nak balik, mamat ni naik la bas yang dia tahan. tapi mamat ni eksaited la plak dapat jumpa aku yang bajet artis ni. sampai kat step tangga nombor dua, dia toleh belakang lambai tangan kat aku. step tangga nombor 3 pun toleh belakang lagi. step 4 dia toleh tapi dia jatuh tangga lepas tu. aku pun tak tahu dia jatuh macam mana. 

hahahaha

so korang bayangkan mamat yang hensem badan taf, tapi jatuh depan tangga bas, depan busstop yang ramai orang. aku lak bantai gelak. sampai balik hostel aku gelak sorang sorang. bunga tu aku buang kat tong sampah ujung koridor. not my taste

wahh aku gila bajet artis masa tu. ye ah umur 18 tahun kan. bajet je aku kan? padahal bukan lawa mana pun nak bajet2 ni. pastu malam tu kat asrama aku buat meeting gosip cerita kat dorang pasal pengalaman aku blind date ngn budak ALAM. gelak macam pontianak dorang. lagi keji dari aku. ceh

kalau aku ditakdirkan jumpa mamat tu sekarang..aku nak mintak maaf kat dia sebab gelakkan dia depan busstop dulu. hehe.




jom join contest ni copek ha. kang den tutup jangan monyosal! tak do guno eh lagi! haha Contest Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!
Previous
Next Post »

22 komen

Write komen
Green Apel
AUTHOR
May 5, 2011 at 11:17 AM delete

hahha...part bantai gelak tu tak tahan...
sadiss-_-'...ilang abes ke'macho'an

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
May 5, 2011 at 11:37 AM delete

haha my bro ALAM jugak dlu. :D skang dah belayor dah

Reply
avatar
deAnza-wAnda
AUTHOR
May 5, 2011 at 11:40 AM delete

adesss... sakit prot den golak..hahhha...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 5, 2011 at 11:40 AM delete

@Green Apelhaha tau tkpe..hilang kemachoan..aduhhhh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 5, 2011 at 11:41 AM delete

@Cik Miraha yeke?wahh mesti ensem kan kan.hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 5, 2011 at 11:46 AM delete

@deAnza-wAndaerr...sakit perut? g sepital pat! hehe

Reply
avatar
May 5, 2011 at 11:55 AM delete

ahaii . malu la budak ALAM tu mesti tak kuar seminggu kan . hahahahha

Reply
avatar
cik azeya
AUTHOR
May 5, 2011 at 12:13 PM delete

ahah. cian. sat g budak tu bace kamu punye blog. mesti dia malu sendiri. hahahah.

Reply
avatar
nuriz
AUTHOR
May 5, 2011 at 12:28 PM delete

heheh sengih2 sorang2 baca citer aish ni..aish ni comel patut le mamat tu jatuh tangga hehehe

Reply
avatar
ejulz
AUTHOR
May 5, 2011 at 12:52 PM delete

kesiannye laki tu.. seb baek bkn ejulz.. haHa

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 5, 2011 at 1:02 PM delete

@.izzatul.hazwani.haha ntah la..tatau apa perasaan dia masa tu..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 5, 2011 at 1:02 PM delete

@cik azeyatatau la..hope sgt dpt jumpa dia n say sorry!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 5, 2011 at 1:03 PM delete

@nurizhaha tudung senget benget pun comel ke

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 5, 2011 at 1:03 PM delete

@ejulzklu ejulz aish nak gelak double triple la..hehe kidding!

Reply
avatar
May 5, 2011 at 1:44 PM delete

ahaha...lawok lawokk...kesian mamat tuu..

Reply
avatar
May 5, 2011 at 5:07 PM delete

kihkihkihkih... sian die ;D

Reply
avatar
nysa
AUTHOR
May 5, 2011 at 8:00 PM delete

huhhh..tu la poyo lagi mamat tu..haha..terer la cik aish sampai buat laki jatuh tangga bas..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 5, 2011 at 10:04 PM delete

@nysahaha takde maknanya...dia pun nyampah tgk aish tu yg jatuh tu haha

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...