UBAT UNTUK GAY

siapa gay kat sini sila baca entry aku ni. yang baru nak pasang niat nak tukar profesion pun boleh baca. aku nak bagi contoh ubat untuk mengatasi ke'gay'an korang tu. nah. amik ni. amik dua biji sehari sebelum makan dan selepas makan. haha aku main taram je tu. 

orang go away. tapi ubat ni namanya gay away. you gay? so you buy this and go away. haha apa pun tak boleh!

takyah zoom dekat sangat ah description dia.. buat terpengaruh je nanti. hahaha

Previous
Next Post »

15 komen

Write komen
Cik Ezy
AUTHOR
May 31, 2011 at 11:39 PM delete

utk lesbian ade x?
ekeke

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 31, 2011 at 11:56 PM delete

hakhak. eee geli nak baca description dekat kotak ubat ni T__T

Reply
avatar
Amoi
AUTHOR
June 1, 2011 at 12:13 AM delete

HAHAHAHA

lawaaaaak!!!

kalau ubat forever alone away ada tak?

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
June 1, 2011 at 12:22 AM delete

hoho...ade jugak???

Reply
avatar
IFA Athirah
AUTHOR
June 1, 2011 at 12:54 AM delete

ahaha..siyesly ade ubat cmni?? http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Reply
avatar
June 1, 2011 at 8:05 AM delete

macam2 hal sekarang ni.

Reply
avatar
ASaDa RyutaRo
AUTHOR
June 1, 2011 at 9:43 AM delete

hahahaha.. siyes ke ubat ni? cik aish jual?

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 1, 2011 at 11:22 AM delete

@Cik Ezy haha takde la.. lum dicipta lagi kot

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 1, 2011 at 11:22 AM delete

@.m y z. dah warning awal2 td..jgn baca.hahahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 1, 2011 at 11:22 AM delete

@Amoi kalau ada..aish org pertma yg langgan.hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 1, 2011 at 11:23 AM delete

@Dea tatau la..tk nah jumpa..jumpa gamba ni je sesat kat website mana tah td.hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 1, 2011 at 11:23 AM delete

@IFA Athirah ntah la..maybe kat luar negara kot

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 1, 2011 at 11:24 AM delete

@ASaDa RyutaRo ai berminat nampak? hehe..takde maknanya aish jual..ei geli pulak dgr.haha

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
June 1, 2011 at 11:36 AM delete

haha. dah tunjuk baca je lah :P

p/s : biar betul hilang widget kat blog ziema. ziema tgok ad je. dah cuak ni T__T

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 1, 2011 at 11:44 AM delete

@.m y z. haha...aish gurau jela..aish pun klu asik men koding je, isau je pape jadi kat blog..hehe

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon