Vote kalau korang rasa Belog Cik Aish suka buat korang gelak

hahah. aku sebenarnya takde kerja sekarang ni. so saja gatal gatal tangan join Digi WWWOW AWARDS ni. Walaupun aku tahu memang berangan la kau nak dapat award, tapi aku nak join gak tak kira. aku tengah pegang pisau ni. siapa siapa yang tak vote, aku tikam. muahaha.

ok. untuk award ni, aku pertaruhkan entry APA KORANG BUAT DENGAN BRA LAMA? sebagai entry yang aku rasa humor untuk korang. tak caya? pergi baca. kalau korang gelak, korang kena vote. kalau senyum je, kena vote gak. sebab aku dah buat korang senyum. pisau masih kat tangan aku ni. vote sekarang. haha. tak tahu camne nak vote? senang je. plis plis plis.


mula mula klik kat gambar ni yang ada kat sidebar aku tu.

last sekali korang vote kat sini ye



siap. ala senang je. 5 minit je. plis plis plis. pisau kat tangan aku lagi ni. vote sekarang. kalau tak..aku bunuh diri.
Previous
Next Post »

8 komen

Write komen
May 5, 2011 at 4:02 PM delete

heheheheh nanti rara vote k =)

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 5, 2011 at 4:20 PM delete

dah vote! NASIB BAIK dah reactivate fb. kalau tak, tak dapat vote. hehe.

good luck sis! :D

Reply
avatar
May 5, 2011 at 4:42 PM delete

kenapa perlu pegang pisau ?hahaha :D

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 5, 2011 at 5:28 PM delete

@Nazrey Dylandyhaha ugut ar pe lgi..cepat vote! tikam kang

Reply
avatar
nysa
AUTHOR
May 5, 2011 at 7:58 PM delete

suka betol baca n3 tu..haha..lawak la cik aish ni tapi memang tak de blogger yg post n3 macamtu lagi..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 5, 2011 at 8:43 PM delete

@nysahaha yup..maybe dorang pemalu..aish je tak tau malu..muahha

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...