AKU TAK PUAS! KAU DAH PUAS?

malam ni aku nak buat satu pengakuan. aku tak pernah rasa puas. susah nak puaskan aku tau tak? korang cepat rasa puas? maaflah aku lambat sikit nak puas. 

aku tak puas make over blog!

korang pikir apa? tolong jangan otak kuning. haha. aku tak tahu lah sejak bila penyakit aku ni menggelodak dalam badan aku. aku memang susah nak puas dengan layout blog aku. tiap minggu ada je benda yang aku tukar. aku suka make over blog. walaupun aku tak sekreatif korang, tapi aku juga punya perasaan. ingin menjadi cantik di mata korang. bukan muka la tapi blog. 

korang tahu tak main koding html tu satu nikmat tak terhingga? dan kita semua akan mencapai klimaksnya setelah berjaya make over blog dengan jayanya. tak percaya? cuba la. 

dengan ini aku mengisytiharkan, aku telah dijangkiti penyakit make over tanpa rasa puas. kepada korang, kalau rasa dah ada penyakit suka make over blog, boleh lah kita sama sama register di mana mana hospital HTML berhampiran.
Previous
Next Post »

19 komen

Write komen
Cik Ezy
AUTHOR
June 17, 2011 at 10:12 PM delete

koding memening kn kepale..
haha

Reply
avatar
June 17, 2011 at 10:15 PM delete

dah comel la blog sis...simple but gojez..hehehehehe..xpew2..itu stu kreativiti sendirian berhad..hehehhe

Reply
avatar
June 17, 2011 at 10:29 PM delete

hahahaha usah main2 coding .. nnti jahhannam blog cntik makcik

Reply
avatar
Hayati Hamzah
AUTHOR
June 17, 2011 at 10:34 PM delete

tak payah admitted kat mana-mana hospital la cik aish . dah cun woo !

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
June 17, 2011 at 10:36 PM delete

hahah ziema pun suka sangat duk godek2 HTML tu! tapi kalau asyik godek blog sendiri nanti orang pening. sebab tu ziema offer nak godek blog orang pulak. ngee~

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
June 17, 2011 at 10:44 PM delete

penyakit yang sangat bahaya!hahhahahaa

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 17, 2011 at 11:02 PM delete

@Cik Ezy haha tp bila menjadi, puasss

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 17, 2011 at 11:04 PM delete

@♥Lady Ainaa♥ huhu..aish sedey ni sbb browse guna ie mmg berterabur sume

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 17, 2011 at 11:04 PM delete

@waN Mohd Salim dah jahanam pun bila bukak guna ie

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 17, 2011 at 11:04 PM delete

@Hayati Hamzah ntah la..hehehe penyakit ni susah nak diubati wookk

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 17, 2011 at 11:05 PM delete

@.m y z. hehe aish tak berani la nak godek blog org...isauu..tp ok la ziema btkan utk dorang..dah tgk da hasilnya mmg tiptop

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
June 17, 2011 at 11:19 PM delete

haha kalau tengah bosan and ada idea berani lah jugak nak design kan. sekarang ziema tengah design blog kakak. nak design puas2 kat situ sebab belum ada orang masuk lagi blog tu. haha.

Reply
avatar
syud
AUTHOR
June 17, 2011 at 11:19 PM delete

patotla comey ajer blog cik aish ni..rupanya tuan rumah suka make overyer.. bagus3..nak kna blajar ni..hehe...

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
June 18, 2011 at 12:01 AM delete

hehe..sy pon..tp xmen sgt la ngn koding..suke tukar2 background n kaler2.. hehe

Reply
avatar
June 18, 2011 at 12:10 AM delete

betul2...sgt suka main koding sbb nikmat tidak terhingga..tp kalo dh salah koding, memang terus mereng dibuatnya hehe

Reply
avatar
NasZ
AUTHOR
June 18, 2011 at 2:24 AM delete

penah blaja masa studi dulu je..

jemput join segmen pantun saya.

SEGMEN SIMPLE : PANTUN PUJI DIRI SENDIRI ...

Reply
avatar
Miss Xyz =)
AUTHOR
June 18, 2011 at 4:17 PM delete

hahaha, saya pun suka main kod itu ini itu ini..

Reply
avatar
Fairy Queen
AUTHOR
December 14, 2011 at 5:34 PM delete

taw xpew...sy pown xpnah puas....huhuhuhuhuhuu

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...