AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

Buat pertama kali dalam sejarah dunia blogging aku, aku join segmen abang Ben. ahaks. jangan marah bang Ben, aish betul betul suka segmen abang ben kali ni.


klik gambar abang ben ni kalau nak join


straight to the point. aku sebenarnya teringin nak hack blog ....


So ziema! awas ok. aish dah gatal sangat nak hack blog ziema ni! sebab blog dia ni tengah tunggu masa nak potong blog korang yang meletup letup tu. sebab ziema ni kat kebanyakan blog, mesti dia ada dalam "top comentator". lepas tu, dengar dengar, nuffnang sayang kat dia ohh! dapat BE mencurah curah tu. grapvine lagi..jadi aish rasa macam geram gila kat dia. entry dia pulak, memang best kalah blog korang! padahal dia baru je berblogging. haa..benci benci! hehe. so tunggu k. aish hack ziema!

P/s untuk MYZ ZIEMA, kalau taknak kena hack, sila belanja aish makan tengahari 7 malam berturut turut. awas okay! 



Previous
Next Post »

20 komen

Write komen
.m y z.
AUTHOR
June 23, 2011 at 2:55 PM delete

HAHAHAHAH alamak! ada orang nak hack! kena tukar paswd 45678 kali ni. ziema skang macam dah jarang sikit nak terjah blog orang. terasa macam nak hidup normal balik. haha. jap2. makan TENGAH HARI 7 MALAM berturut2? camno tu? hahahahah.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 23, 2011 at 2:58 PM delete

@.m y z. wakakakaka...siap! tgguuu..hahahaha..ish ngeri je kan klu kene hack..adess

Reply
avatar
cik Ida
AUTHOR
June 23, 2011 at 3:09 PM delete

hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

aku teringin nak hack belog korang

Reply
avatar
June 23, 2011 at 3:34 PM delete

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Reply
avatar
normala_ali
AUTHOR
June 23, 2011 at 3:43 PM delete

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Reply
avatar
Lulu Caldina
AUTHOR
June 23, 2011 at 4:23 PM delete

makan tengah hari dan makan malam lah tu... hoho

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
June 23, 2011 at 4:31 PM delete

a'ah la.. terkejut tgok kt dashboard cik aish update segmen abg ben.. heeeeee~

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 23, 2011 at 4:38 PM delete

@c u m u h a m a tk kira nak hack gak/hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 23, 2011 at 4:39 PM delete

@normala_alitknk kene hack, banje sy ok

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 23, 2011 at 4:39 PM delete

@gadis melayu haha tu ah..pelik kan...kekekeke

Reply
avatar
Nienyz Ayub
AUTHOR
June 23, 2011 at 7:44 PM delete

singgah na hack orang , na join ? gelak hantu jap . (HAHA)

JUM SINGGAH BLOG NIENYZ

http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

habis laa ziema pasny . haha

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
June 23, 2011 at 9:26 PM delete

kalo ko kena hack camne? ahhah

Reply
avatar
June 23, 2011 at 9:57 PM delete

erk... makin ramai la hackers lepas ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

teringin nak hack blog

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 23, 2011 at 10:14 PM delete

@Cik Mira weh jgn weh..mau aku nangess nnt

Reply
avatar
Sya_Cda
AUTHOR
June 23, 2011 at 10:41 PM delete

tumpang hack kt sini boleh + follow u :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

Reply
avatar
solomolo
AUTHOR
June 24, 2011 at 12:31 AM delete

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

Reply
avatar
osHin
AUTHOR
June 24, 2011 at 11:33 AM delete

datang nak hack sini !!! hahaha

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...