ANON BAKAL HACK WEBSITE KERAJAAN MALAYSIA?

klik untuk tumbesaran atau 
korang boleh pergi sendiri kat group ni.
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_167129986683309&view=permalink&id=167421779987463

ada yang mempertikaikan keputusan kerajaan memblock 10 website tertentu tapi website website porno tidak pula diblock. sekarang ni ramai dah yang mengeluh sebab streamix block semua filesharing. akibatnya, 'operation malaysia' dari hackers hackers dah bermula..

 Hacker group to attack M'sian Govt portal (update)
PETALING JAYA: A hacker group has threatened to attack the www.malaysia.gov.my website. The group, which calls itself Anonymous, said it will launch the attack at 7.30pm GMT on Wednesday (3.30am Thursday Malaysian time) and has named it “Operation Malaysia.”

No other details were available at this time. It is also not known why Anonymous has targeted the Malaysian website.

nak tahu lagi?

baca selanjutnya dekat SINI

hm macam macam teknologi sekarang. kalau nak block pun, jangan sebarangan block. agak agak ah. website porn tu pegi block dulu okay! tak ke menyusahkan aku nak download tu ini dah tak boleh sekarang?

aku baru lepas tengok KL Gangster ni. so mood pun dah macam gangster. ahaks. maunya tak marah? camne aku nak download lagu, download movie semua tu? nak harap aku beli cd orginal memang susah sikit ah kan. hai dunia dunia.

takde lagi yang free sekarang ni

LATEST! ANTARA WEBSITE YANG KENA HACK!
http://politeknik.gov.my/index.php
Previous
Next Post »

19 komen

Write komen
☺MissNJZ☺
AUTHOR
June 15, 2011 at 2:13 AM delete

naseb le kite x bole nk donlod donlod lg. wooohooohoooo

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
June 15, 2011 at 2:15 AM delete

website mana yang dah kena block sis? 4shared semua tu dah takde lah? T__T

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
June 15, 2011 at 2:17 AM delete

nasib baik 4shared still boleh guna lagi :)

Reply
avatar
Syazwan
AUTHOR
June 15, 2011 at 2:23 AM delete

alaaaa..tak best la macam nie ;(

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
June 15, 2011 at 9:40 AM delete

Gov x ptt la block 10 website tp x website porno x plk diorg block.cmni ke nk malaysia membangun?da la skrg perah duit rakyat.tlg rakyat negara lain tp rakyat negara sdri ditindas.ini ke nm nya rakyat didahulukn?puiii,....

Reply
avatar
June 15, 2011 at 10:13 AM delete

mmg gilalah diaorg nieh...pegi block web pron ler lg bagus....

Reply
avatar
blakepaghe
AUTHOR
June 15, 2011 at 12:06 PM delete

pakcik tak kisah website govermenent kena hack asalkan blog cik aish tak kena hack...hehe

Reply
avatar
nanad
AUTHOR
June 15, 2011 at 12:30 PM delete

betul jugak..website porn xnak pulak dia block..geram!

Reply
avatar
salwaismail
AUTHOR
June 15, 2011 at 1:54 PM delete

blakepaghe, kita serupa! :D suka hati diaorg la asalkan blog cabuk slw tak kena hack skali.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 15, 2011 at 3:24 PM delete

@☺MissNJZ☺ boleh lg...kt leh unblock website tu. hahahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 15, 2011 at 3:25 PM delete

@.m y z. haha aish pun download trhu 4shared je..syyyyy alamak tercakap lak kat cni.skmm nampak nnt susah kt

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 15, 2011 at 3:25 PM delete

@Syazwan byk lg jalan kueluar..hahah

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 15, 2011 at 3:26 PM delete

@Abang Stalker hehe..jgn la anti kerajaan bro.. biasalah tu dalam 10 ada 5 yang tak betul..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 15, 2011 at 3:26 PM delete

@beautiful_rose tu la..takde la kt tgk kan kan kan.hahha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 15, 2011 at 3:26 PM delete

@nanad yup..ada yg da block da yg lum

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 15, 2011 at 3:27 PM delete

@salwaismail klu blog kt ni pun kena block, kt bakor je skmm..haha

Reply
avatar
Titanickaram
AUTHOR
June 16, 2011 at 3:51 AM delete

3:30am Worldtime waktu Malaysia

I'm waiting since 3:30am still nothing going on.

Portal Kerajaan Malaysia - myGovernment
http://www.malaysia.gov.my

Reply
avatar
Titanickaram
AUTHOR
June 16, 2011 at 3:51 AM delete

3:30am Worldtime waktu Malaysia

I'm waiting since 3:30am still nothing going on.

Portal Kerajaan Malaysia - myGovernment
http://www.malaysia.gov.my

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...