AWAK SAYANG KITA 72 PERCENT! SUKANYA KITEW

Salam boys and girls. Selamat hari isnin. jangan malas malas ok. 

eh awak sayang kita 72%!!! banyak tu!

korang pernah tak buat kerja ni dulu masa time sekolah? ala masa tecik tecik dulu. kehkeh. aku pun tak paham macam mana aku boleh terjebak main menda alah ni dulu. biasa la. budak sekolah. mereng mereng lagi. masa tu mula ah pakat dengan kawan kawan, letak budak budak lelaki yang kita admire. pastu tengok berapa banyak dia sayang kita. haha. 

sekarang? aku tak tahu mainan ni dorang ada main lagi ke tak. yela. budak sekolah zaman sekarang dah advance. mana ada main benda ni lagi. kot. aku pun tak pasti. yang aku tau, kalau lelaki yang kitorang admire, dapat markah tinggi, mula ah berangan lebey. haha.

pastu ada pulak yang buat dajal. letak nama lelaki yang gemuk gemuk, hitam hitam rambut keriting, pastu kalau dapat markah tinggi, maknanya dia admire kita. siap lah lepas tu kena bahan seminggu. haha. best oohh..kenangan terindah masa sekolah. kau hado?

kan best kalau sekarang ni kita boleh tahu sejauh mana orang yang kita admire tu sayang kat kite?
Previous
Next Post »

32 komen

Write komen
June 6, 2011 at 3:32 PM delete

muahahahha rara penah buat ni jugak,masa kecik2 dulu.kelakar giler lah.

Reply
avatar
ejulz
AUTHOR
June 6, 2011 at 3:35 PM delete

haha.. kira2 masa sekolah dulu.. sebab tu math dpt A.. heHe

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
June 6, 2011 at 3:38 PM delete

sekarang bebudak pakai FB je...mane ade berangan camni lg...hehehe...

Reply
avatar
s1t1 2uL41k4
AUTHOR
June 6, 2011 at 3:40 PM delete

wawawa.. ,estilah aku penah buat.. Sebab dulu aku buat benda ni dengan kau.. hakhak..

Reply
avatar
June 6, 2011 at 4:00 PM delete

hehe..selalu gk main bnda cmni dulu2. yeye je kan, adoi

Reply
avatar
tarie
AUTHOR
June 6, 2011 at 4:00 PM delete

ahahha terimbau kembali kenangn zaman ancient.,fufufuhh

Reply
avatar
☺MissNJZ☺
AUTHOR
June 6, 2011 at 4:00 PM delete

penah weh...penah...hohohoho

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 6, 2011 at 4:05 PM delete

@rara pinkmafia hehe..tu la...zmn kt dulu kn?

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 6, 2011 at 4:05 PM delete

@ejulz tu ah..cikgu suruh buat math, ktorang buat ni

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 6, 2011 at 4:06 PM delete

@Fazil Hamid yela..tp fb byk pengaruh negatif

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 6, 2011 at 4:07 PM delete

@s1t1 2uL41k4 haha yela...aku buat ngn ko dulu..syok oohhh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 6, 2011 at 4:09 PM delete

@najihah sahami hehe tu la...budak2..kt pecaya je

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 6, 2011 at 4:10 PM delete

@tarie haha teringat balik..sama la..

Reply
avatar
Anne Nurain
AUTHOR
June 6, 2011 at 4:14 PM delete

sy pun penah men gak kira2 ni..
tp kira peratus jodoh la..
hehehe..
trus teringat zaman budak2 lak.. ^___^

Reply
avatar
COTTON LADY
AUTHOR
June 6, 2011 at 4:51 PM delete

hhahahaha time skola duluk de maen bnda nih,kes xde koje >.<

Reply
avatar
IJAT360
AUTHOR
June 6, 2011 at 5:20 PM delete

memandangkan matematik lemah...jadi tak geti kire untuk percentage love ni..huhu

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
June 6, 2011 at 7:35 PM delete

sllu sgt maen mnde gni2 ni..
haha..
bile ingt balik klaka pon ade..

Reply
avatar
hidheryusof
AUTHOR
June 6, 2011 at 8:37 PM delete

aduh nih kenangan zaman skola nih..
lamo dah x wat dah

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
June 6, 2011 at 9:13 PM delete

hahahhahaaa....pernah3 buat!!hahahhaaa lawak gile la..!!!letak nama orang yang kita admire...hehehhehe..aduuuuiiii

Reply
avatar
syud
AUTHOR
June 6, 2011 at 9:45 PM delete

haahahha..dulu suka main benda ni..pastu buh nama artis haahha...
best nya time tu xpayah cakap ar..

asa mcm betul ja..padahal..sah2 artis tu xkenal kita hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 6, 2011 at 10:55 PM delete

@Anne Nurain oo kira lebih je la tu.hwhhehwhw

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 6, 2011 at 10:56 PM delete

@COTTON LADY time keje skolah melambak pun stil nak men gak bende ni.kehkeh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 6, 2011 at 10:56 PM delete

@IJAT360 takpe..nak aish buat kan tusyen tak?>

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 6, 2011 at 10:57 PM delete

@hidheryusof apa lagi, ce buat..ce buat..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 6, 2011 at 10:58 PM delete

@Cik RoSs tu ah..rasa best je kan

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 6, 2011 at 10:58 PM delete

@syud waa melampau buat ngn artis? hahahahaha

Reply
avatar
masz amysya
AUTHOR
June 6, 2011 at 11:09 PM delete

dlu mmg slalu sgt buat bende nie..buat ngan nama penuh lagi..mangsa nyer abg2 senior la..prasan lebih jer pas wat bende nie..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 6, 2011 at 11:18 PM delete

@masz amysya hahaha..tau tkpe..rasa syok je..rasa nak berangan lebey jeee

Reply
avatar
amna
AUTHOR
June 7, 2011 at 12:18 AM delete

ni permainan darjah 6 dulu. haha, main kenen2kan kawan2 ;')

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 7, 2011 at 12:19 PM delete

@amna ha ah pastu bahan bahan sampai nek marah ..haha

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
June 9, 2011 at 12:32 PM delete

hahahaha alaaaa selalu buat benda ni dulu. and partner selalu pilih yang hensem2. tak boleh blah. haha.

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon