BERGER IJAN PALING BEST KAT SEREMBAN!

kali ni aku berbaik hati nak tolong promotekan satu warung berger yang serius paling sedap pernah aku makan. kalah berger mcd ooh. kan aku pernah story kat SINI dulu pasal kenapa orang suka makan kat kedai mamak. salah satunya sebab environment dia best. nak lepak lama mana pun tak kisah even kau minum segelas air je. 

so warung ni pun tak terkecuali. aku selalu buat meeting sambil bergosip gosipan kat sini je. eh terkantoi lak suka bergosip. tapi Berger ijan ni melayu okay. cuma dia combine dengan restoran mamak. 


masuk paper tu berger ijan ni..

aku salute la dengan berger ijan ni sebab dulu, dia cuma berniaga tepi jalan je macam brader brader berger yang lain. lepas tu Majlis Perbandaran selalu gak ah robohkan gerai dia sebab mungkin takde permit ke hape ke kan..biasa ah budak bujang nak mula meniaga. tapi gigih gak ah dorang lama lama, boleh bukak restoran. 


berger dia series sedap. aku tak tipu. korang kalau datang seremban, bagitahu aku, aku boleh tunjuk jalan kat korang. hahaha. berger ijan ni yang aku suka, gerai dia bersih, berger dia tak kedekut sayur, tak kedekut mayonis, pendek cerita bila kau makan je berger ni, sampai malam kau kenyang. pastu korang boleh request letak cheese ataupun sos blackpaper. walawehh meleleh air liur aku.

nah terjah sini.
408 Jalan Cenderawasih 2,
Taman Paroi Jaya,
70400 Seremban, Negeri Sembilan.
alahai 5 minit je dari rumah aku..ops 
 
P/s : agak agak lepas tolong promote ni, abang ijan boleh bagi aku berger free tak? kekekeke..
Previous
Next Post »

25 komen

Write komen
June 22, 2011 at 1:33 PM delete

pergh..dah macam restoran bagai. memang terbaik ah eh. teringin nak rasa, aish tlg poskan boleh? seremban jauh r ngan ganu...:(

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
June 22, 2011 at 1:34 PM delete

ler dekat je umah kite...

Reply
avatar
Marya Hana
AUTHOR
June 22, 2011 at 1:34 PM delete

ohh cik aish org seremban rupenya. nnt kalau pergi sane, boleh singgah sini.. :)

Reply
avatar
izzαti A
AUTHOR
June 22, 2011 at 1:36 PM delete

ngehh. ramai jugak kawan kawan cakap psl burger ijan ni. femes jugak ehh. huaa.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 22, 2011 at 1:37 PM delete

@najihah sahami boleh poskan..tp aish risau posmen yg mkn,.,hahahah

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 22, 2011 at 1:37 PM delete

@Fazil Hamid erk..yela tu..dtg la raya ye.. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 22, 2011 at 1:38 PM delete

@Marya Hana aah den org seremban..:p hhehe sggah sini tau..mmg best..

Reply
avatar
June 22, 2011 at 1:47 PM delete

ala nammo mkn burger,nt tak muat dresss.

Reply
avatar
June 22, 2011 at 3:18 PM delete

sedap nyer...rse nak g sekarang..nsib baik umah jauh kat johor..heheh

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
June 22, 2011 at 3:33 PM delete

bila kak aish nak belanja ni??? wink wink. alang2 dah promote tu, apa kata belanja ziema terus je. hahah :PP

Reply
avatar
Hasrol Nizam
AUTHOR
June 22, 2011 at 5:58 PM delete

meniaga tak kedekut, murah hati, bagi tip top service kat customer mmg boleh tahan lama. bagus

Reply
avatar
hidheryusof
AUTHOR
June 22, 2011 at 6:47 PM delete

nak g malam nih la cik aish..
leh tolong bawak kan x
ehehehee

Reply
avatar
June 22, 2011 at 6:53 PM delete

susah nak cari burger yang sedap zaman sekarang ni..huaaaa saya suka oblongeeeee

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 22, 2011 at 10:31 PM delete

@rara pinkmafia alololo suka pakai dress ea..sweetnya..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 22, 2011 at 10:32 PM delete

@.m y z. hahaha... boleh je...order saja!!! kekekeke

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 22, 2011 at 10:32 PM delete

@hidheryusof hehehe...dah pergi da kan? baik kan sy sbb bwk awk td?? ahks..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 22, 2011 at 10:33 PM delete

@░♥si lampu neon♥░ hehe..makan oblong ke sis? sedap ke?

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
June 23, 2011 at 5:37 AM delete

i noe dis place...slalu mkn tym skola dl..oopss..tumpang lalu ye ci aish..tgk post bege ijan ne cant resist nak comment..hehe..

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
June 23, 2011 at 4:53 PM delete

serious ni kak aish nak belanja???! *gosok mata kejap* haha. nak 20! hahaha :PP

Reply
avatar
nysa
AUTHOR
June 25, 2011 at 6:38 PM delete

cik aish !!! nisa org seremban laaaa..mmg TERBAIK pon burger ijan ni..roti john dieowang pon sedap gak..nyum nyum nyum..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 25, 2011 at 8:20 PM delete

@Anonymous hehe best tp quite expensive gak..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 25, 2011 at 8:21 PM delete

@.m y z.heh heh boleh je..mai la seremban..leh aish banje!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 25, 2011 at 8:21 PM delete

@nysa waa nysa org seremban gak ke? leh la jumpa!!

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...