CONTEST UPDATE : TOP 10 BLOG PALING COOL

  1. http://durratul-ain.blogspot.com/2011/05/ibu-yang-terbaik.html
  2. http://www.penulissenja.com/2011/04/alahai-perempuan.html 
  3. http://ecadwinkyasha.blogspot.com/2011/04/surat-seorang-menantu-kepada-ibu-mertua.html 
  4. http://www.mohdkhairi.com/2011/02/sesi-fotografi-1-bersama-anis-di-taman.html 
  5. http://miss-dya.blogspot.com/2011/05/apa-faedah-kalau-kita-jadi-sombong.html 
  6. http://taufiqtiramisu.blogspot.com/2011/02/tips-melajukan-blog.html 
  7. http://www.miraedora.com/2010/07/ape-korang-rasa-bila.html 
  8. http://myzziema.blogspot.com/2011/04/if-i-die-tell-my-followers-i-love-them.html 
  9. http://www.lailyqaisyirah.com/ 
  10. http://ibudamia.blogspot.com/2011/02/camne-bole-dapat-tiket-air-asia-murah.html

fuh. akhirnya dapat jugak shortlist kan 10 blog untuk contest ni. mana yang tak terpilih sorry sangat sangat. so mana yang terpilih, korang tunggu dalam minggu depan aku pilih sorang pemenang yang dapat RM50 tu dan 5 blog yang dapat special blog review dari saya! wah saya lak tiba tiba. 
oklah. bye bye :)
Previous
Next Post »

18 komen

Write komen
Marya Hana
AUTHOR
June 21, 2011 at 3:43 PM delete

congrat's..

and congrat's jugak cik aish bejaya buat short list ni.. :')

Reply
avatar
June 21, 2011 at 4:04 PM delete

fuuh blog ps masok senarai le

Reply
avatar
June 21, 2011 at 4:25 PM delete

wah, tak sangka blog d'ya ade gak..dekat no 5..


thanks cik aish <3

Reply
avatar
cik lya
AUTHOR
June 21, 2011 at 4:29 PM delete

hope semua yang terbaik :)

Reply
avatar
June 21, 2011 at 4:51 PM delete

waa..bagus ade shortlist camni..senang nk terjah wt mmber..:)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 21, 2011 at 5:28 PM delete

@Dayana AZ :) duit nuff aritu..alhamdulillah..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 21, 2011 at 5:29 PM delete

@najihah sahami hehe..terjah jgn tak terjah.. sume best

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
June 21, 2011 at 7:26 PM delete

wahh tak sangka terpilih! thanks kak aish :D tak dapat duit pun, kak aish belanja makan lah boleh? haha :P

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
June 21, 2011 at 9:41 PM delete

eh eh..tersenarai lagi.mekaseh :)

Reply
avatar
hasrul hassan
AUTHOR
June 22, 2011 at 4:23 AM delete

Salam. Tahniah tahniah .. buat semua yang berjaya .. :)

Reply
avatar
BeloG MTT
AUTHOR
June 27, 2011 at 1:26 PM delete

MTT tersenarai..Macehhhhh sayangg =..=

Reply
avatar
BeloG MTT
AUTHOR
June 27, 2011 at 1:27 PM delete

Maaf sebab link entri tu dah not found sebab munasabah semua entri dah hilang lepas kejadian blog di deleted dengan kejam oleh blogspot.. :')

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...