A COUPLE OF GAY : MERAJUK DAN MEMUJUK

Salam to all straight girls and straight boys

 you merajuk ke baby?

Sebenarnya aku tengah bayangkan macam mana a couple of gay merajuk lepas tu partner dia datang memujuk. korang geli tak? camne la rupanya kan. dua dua suara garau. dua dua macho. tapi alahai, merajuk pulak. aku tak boleh bayangkan. erk.

aku tak faham kenapa perlu jadi gay. kau ada aku pun ada. haha. tak adventure betul ah. nak cerita bab hukum hakam tu, sah sah lah tuhan benci hubungan sejenis ni. hm so now aku cuma nak bayangkan drama dorang kalau merajuk dengan partner masing masing. eeei 

ada pepatah mengatakan "kami gay kami okay" tapi korang yang guna istilah ni sedar tak, kitorang ni yang tengok korang ni berdarah mata! kami tak okay!

so kepada lelaki di luar sana. di sini saya nak menyeru kepada semua belia belia hensem di malaysia ni, hentikanlah niat korang nak jadi gay. buanglah sifat kegayan korang tu. hargailah anak anak gadis di luar sana yang masih belum berpunya. mereka memerlukan anda. bukan gay. 

sekian. terima kasih. 


Previous
Next Post »

37 komen

Write komen
Amira Chan
AUTHOR
June 20, 2011 at 11:59 AM delete

Gile geli . *meremang bulu roma bila bayangkan

Reply
avatar
Syazwan
AUTHOR
June 20, 2011 at 12:10 PM delete

heee..meremang bulu hidung..
btw, suka part " hargailah anak anak gadis di luar sana yang masih belum berpunya. mereka memerlukan anda. bukan gay.".
hehe
jemput singgah blog saya.

Reply
avatar
June 20, 2011 at 12:12 PM delete

fuhh nasib baik tak terlintas lagi nak jadi gay dalam fikiran ..hahaha :p

Reply
avatar
shahrihan
AUTHOR
June 20, 2011 at 12:15 PM delete

Eee...geli lah...meremang bulu roma ...

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
June 20, 2011 at 12:16 PM delete

AADG (ada apa dgn gay)...mcm cerite AADC..hehehehe...

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
June 20, 2011 at 12:19 PM delete

i'm GAY..Gud And Young. ^_*

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
June 20, 2011 at 12:21 PM delete

pompuan lg ramai dr laki..
tp masih wujud golongan gay..
kn kn kn..

Reply
avatar
June 20, 2011 at 12:29 PM delete

ewww, tolong lah mamat gay oi, sedaq diri! huhu, btw, good entri jugak lah! ;)


singgah blog saya ->

jom singgah!usha si kembar! singing twiniies-> ATIKAH & ATIRAH !

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 20, 2011 at 12:32 PM delete

@Amira Chan haha..dorang suka geli2 ni

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 20, 2011 at 12:32 PM delete

@Syazwan meremang bulu idung tu caner? tak dpt bygkan.hahaha

Reply
avatar
Dayana AZ
AUTHOR
June 20, 2011 at 12:33 PM delete

adoi gelii, cne la ad pujuk2 plak.. erkk.
wanita memerlukan lelaki sejati. hargailah wanita ;) hehe,

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 20, 2011 at 12:33 PM delete

@Abang Stalker ingatkan young n dangerous td.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 20, 2011 at 12:33 PM delete

@Cik Ezy tu la...sian la kt kaum2 perempuan ni ha..haha

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
June 20, 2011 at 12:33 PM delete

Oh NO!!!
Geli pulak bila bayangkan!!!hhuhuhu..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 20, 2011 at 12:35 PM delete

@Dayana AZ ye! dan kami tak mahukan gay atau pun bekas gay! hahah

Reply
avatar
June 20, 2011 at 12:41 PM delete

aish,geli ohhh.eeeuuuwwwww tak kuasa i.

Reply
avatar
syud
AUTHOR
June 20, 2011 at 12:43 PM delete

eiuuu.. xsanggup eden nak bayang huhu..




jom kenal rosalinda >>

Reply
avatar
ASaDa RyutaRo
AUTHOR
June 20, 2011 at 1:41 PM delete

betul sangat tu. dia rasa okay, tapi yang tengok boleh muntah hijau.. uhh..

ada tak sesiapa yang nak kat saya sebelum saya jadi gay? HAHAHAHAHAHA..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 20, 2011 at 1:46 PM delete

@ASaDa RyutaRo hahaha ayat sgt marketing tau! ramai oh yang nak. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 20, 2011 at 1:47 PM delete

@rara pinkmafia haha tu dah nyah dah tu..gay ni macho tau! sgt urban

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 20, 2011 at 1:47 PM delete

@syud den pun tak sgup haa

Reply
avatar
Ummu
AUTHOR
June 20, 2011 at 2:01 PM delete

aiyoo gelinyaa HAHA! selekeh ek . gay?? euwww

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
June 20, 2011 at 2:03 PM delete

geli..geli..suami saya pun ada banyak pengalaman dingorat gay..

Reply
avatar
hidheryusof
AUTHOR
June 20, 2011 at 2:05 PM delete

eeeeuuuwww..uwek..
sy suka 'kau ada aku pown ada'
pelikkan golongan camnih..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
June 20, 2011 at 2:07 PM delete

ade sy baca..klau luar negara la..gay ni jd lpas diorg bosan utk seks yg normal..tu yg cari cara lain utk dptkan seks yg ganas..huhu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 20, 2011 at 2:16 PM delete

@Ummu
ahaks...gay selekeh ? dorang macho tau.haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 20, 2011 at 2:16 PM delete

@Azzah ha yeke?adess..geli tul

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 20, 2011 at 2:16 PM delete

@hidheryusof haha geli konon...ingt ye..jgn cuba2 jd gay okay!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 20, 2011 at 2:17 PM delete

@Anonymous ha seyes? tatau la..ishh dorang ni..gila.haha

Reply
avatar
EYFAalias
AUTHOR
June 20, 2011 at 3:17 PM delete

hehehee. geli gelemannn! banyak jejaka kacak jadi gay. ishh. eyfa kan ada. kenapa lah nak jd gay? ahhaa

Reply
avatar
nanad
AUTHOR
June 20, 2011 at 4:03 PM delete

tak boleh bayangkan sebab geli sangat! :O hoho

Reply
avatar
dyra
AUTHOR
June 20, 2011 at 8:29 PM delete

tahu tak ape , ntah pape ntah gay ni kan :)

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
June 21, 2011 at 12:49 AM delete

dah lah lelaki dah nak pupus kat muka bumi ni. jadi gay pulak. kasihanilah pompuan2 kat luar sana. sebab tak cukup laki kat dunia ni, ada lah kes terpaksa berkongsi kasih lah, apalah. alahai~

geli gilaaa tengok gambar tu T__T

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon