ENTRY GELI TAKYAH LA BACA

best je tgk korang korang tukar profile picture. letak picture dengan pasangan masing masing. pastu siap tukar nama profile lagi. ada yang gabung gabung nama pakwe makwe lagi. huhuhuh..memang kreatif tahap ketam gua ckp lu.lu sume buat gua teringat la. kalau la aku still dengan dia, aku pon ada nama gabung gak la. haha. saja je kan nak ingat citer lama lagi? gasakla..dah tu yg terlintas di otak aku sekarang ni.

FIRDEAN 

damn it!forget it!

p/s kalau korang perasan la kan, pagi pagi buta je mesti kadang kadang aku update entry jiwang karat macam ni. nak buat camne. pagi pagi kan sunyi. apa kene ngene sunyi dengan cerita lama? teringat la ttuuuuh
Previous
Next Post »

14 komen

Write komen
ASaDa RyutaRo
AUTHOR
June 26, 2011 at 1:57 AM delete

FIRDEAN?? hahaha..

zaman gabung2 nama ni, zaman sekolah menengah. lawak pulak diingat balik.

nak teringat takpe, cuma jangan dikenang. bak kata sepah, barang yang lepas jangan dikenang. ngee :D

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 26, 2011 at 2:01 AM delete

@ASaDa RyutaRo haha..mmg zmn skolah pun..eh takla..zmn universiti..hahaha..ingat blk mcm tah pape je..eh tp tk kisah la benda tu lawak ke apa ke bila ingt balik, asalkan benda tu sweet memory dlm rship.. well, org becinta mmg akan buat benda bodoh mcm ni..admit it!

Reply
avatar
Fauzan Zain
AUTHOR
June 26, 2011 at 9:01 AM delete

Cik Aish + RyutaRo = AishitaRo...hehe

Reply
avatar
nysa
AUTHOR
June 26, 2011 at 12:20 PM delete

urm biasa la tu cik aish..mood pagi pagi ni lain sikit..hehe..
nisa kat UM laa..kalau kat seremban boleh la jumpe..

Reply
avatar
June 26, 2011 at 1:16 PM delete

@Cik Aish

huhu,kenangan silam kembali menjelma... biase la.. dulu-dlu punye hal..huhu

Reply
avatar
Aezudin
AUTHOR
June 27, 2011 at 9:46 AM delete

@Cik Aish
aku ade jugk nama gabung2 ne.member yg reka.pastu heboh satu sekolh.macm siyot je. =.='

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
June 27, 2011 at 1:39 PM delete

wahhh ziema tak penah gabung2 nama. haaha. FIRDEAN? mesti lelaki tu namanya FIRDAUS. err DEAN apo plak? hahah :P

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 27, 2011 at 2:15 PM delete

@Fauzan Zain aiyak nape dia lak jd mangsa.haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 27, 2011 at 2:15 PM delete

@nysa oo kat um ke..ok ok..hehe..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 27, 2011 at 2:16 PM delete

@D'ya Marshmello hehe tau tkpe...jelmaan syaitonniarojim!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 27, 2011 at 2:16 PM delete

@Aezudin ahaks...biasa la tu..zmn zmn sweet

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 27, 2011 at 2:16 PM delete

@.m y z. hehe aah tu la nama dia..pandai..dean tu nama aish..nama panggilan

Reply
avatar
nuriz
AUTHOR
June 28, 2011 at 1:06 AM delete

sedapnye nama firdean hehe

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 31, 2011 at 8:02 AM delete

wah... cik aish ni karat nyer bleh thn jgk cm mereka2 yg di luar tu ye. hehe.. pe2 pn memories is d bez thing to remember. salut.......

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon