" Penulis Senja Bagi Iklan Percuma "

Masa untuk join segmen!
ok hari ni aish ada mood untuk join segmen. lepas ni nak join contest yang kawan kawan tag pulak. wah dah macam perdana menteri pulak sibuk nya kan.


klik gambar untuk join segmen ni okay.

# bagi tahu kenape ps misti pilih blog korang untuk di iklankan
ok. first sekali, aish nak PS pilih blog aish sebab aish suka kalau blog aish yang di pinggiran ni ada kat dalam ruang iklan blog PS. yelah blog PS kan femes. mantap gitu. jadi aish rasa aish nak la tempias tempias tu. mana tau, blog aish boleh jadi best macam blog PS. kan kan kan. 

secondly, aish rasa PS kena letak blog aish dalam iklan PS tu sebab aish nak PS hargai kenangan manis masa PS join segmen aish dulu. walaupun PS tak menang, tapi aish tetap ingat blog PS ni. "ooh blog PS ni pernah join contest aku dulu" so kenangan manis antara kita memang tak boleh aish lupakan. kikikiki

thirdly, aish nak PS letak blog aish ni dalam iklan PS sebab .... ( baik PS letak kalau tak......!) ada unsur paksaan di situ. haha.

# koment blog ps ... dari segi mana2 pon bole

part ni yang paling best. aish suka sangat dengan blog PS. sebab blog PS kadang kadang jiwang. eh tak salah jiwang betul tak. kita nak luahkan apa yang kita rasa. so bila baca je entry entry PS, aish rasa tacing. pastu mula ah nak ingat kenangan silam. 

lepas tu blog PS ni smart. biasalah. blog budak lelaki. aish puji ikhlas ni. pasal kenangan kita dulu, anggap jela PS takde rezeki nak menang contest aish. aish nak pilih tapi tak berdaya sebab persaingan sengit. apa pun aish ingat blog PS ni. sempoi je. dan yang paling penting entry entry dalam blog PS memang best. 

harap harap PS jangan la hampakan permintaan aish ni. walaupun aish tak pandai nak bodek, tapi tu la pengakuan jujur aish dekat blog PS. selamat maju jaya. majulah PS untuk dunia blog. wasalam..

Previous
Next Post »

4 komen

Write komen
June 2, 2011 at 3:32 PM delete

hahaha x mo wekkkkkkkkkk

btw thnks join

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
June 2, 2011 at 3:46 PM delete

hahah ayat terbaik lah! :D

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 2, 2011 at 4:34 PM delete

@waN Mohd Salim ps...jgn la balas dendam ..hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 2, 2011 at 4:34 PM delete

@.m y z. haha lahir dr hati yg suci

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...