PERLU KE LELAKI PAKAI HAIRBAND?

"boyfrend aku dulu pakai my feveret hairband aku yg lebar ala paris hilton tu. tapi 2 benda je yg aku nampak..."
  • hilang kecomelan hairband aku
  • buruknya bf aku...cam eee x tau nak cakap...dah la bermisai pakai hairband lak 
-situasi member aku-

 kalau muka stok beckham nak pakai hairband, aku relakan.

sebenarnya macam macam trend lelaki sekarang kan? nak kata pandai berfesyen, em tak jugak. ada yang muka hensem pakai apa pun nampak smart. tapi yang muka macam pekerja kontrak binaan tu pun sibuk nak berfesyen, ala aku rasa macam tak kena pulak. ada yang sentap ke? ala weh aku berkongsi pendapat je ni. baik korang baca kat sini dari korang kena kutuk depan depan dengan orang lain. lagi malu kan? 

aku bukan apa. kaum lelaki ni kalau mengumpat perempuan amboi, sesedap ajinamoto. pakai shawl tak kena la tu la ni la. so aku pun rasa macam nak terkutuk kaum lelaki yang pakai hairband ni. haks. marah? ruangan cemuhan disediakan. anon anon aku tak layan ok. 


hensem nya .. ahaaii

bagi aku, tak ada masalah pun lelaki nak pakai cekak rambut @ hairband. kadang kadang dorang pakai sebab nak nampak kemas. maybe rambut panjang sampai tutup mata kan. jalan pun tak nampak. so better pakai hairband. nak potong rambut, macam sayang je kan. yela kawan dah cakap, rambut kau macam Faizal Tahir dow. mau tak sayang nak potong? heks.

actually aku tak pernah pakai cekak rambut. sebab aku memang suka biar anak rambut jatuh tutup dahi. chewah. kat rumah jela..:P tapi masa study dulu aku selalu tegur kawan aku ni, "eh kau ni pakai cekak macam pompuan ah" "ini la gaya mutu keunggulan" jawapan dia buat aku tergelak ada la. mutu apa macam tu? mutusamy?

 err..

tapi aku terpaksa admit ah kalau lelaki tu rambut panjang pastu muka macam Cristiano Ronaldo, memang hensem ah pakai hairband. tapi kalau muka biasa biasa atau muka malay ni, em tak yah la kot nak pakai hairband. aku hempuk kang. 


dah elok sangat lah tu.

bukan apa aku risau je dorang ni, mula mula pakai hairband, sok lusa kang sibuk nak pakai ribbon lak. siap kaler pink lagi. baik cegak dari awal wehh. haha. aku risau dorang gaduh dengan adik adik pompuan kat umah tu rebut ribbon. buruk beno rupanya.


P/s - kepada tuan tuan gambar, harap maaf dipinta. nak buat macam mana dah korang hensem sangat.

Previous
Next Post »

31 komen

Write komen
Asha
AUTHOR
June 18, 2011 at 6:28 PM delete

kat kolej dulu pun ada gak dak laki yg pakai cekak tuh. agak buruk le jugak. mcm2 le skang ni kan.

latest entry : http://orygantral.blogspot.com/2011/06/pandangan-pertama.html

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
June 18, 2011 at 6:32 PM delete

nasib aku botak ni..kih kih kih

Reply
avatar
Zyash
AUTHOR
June 18, 2011 at 6:32 PM delete

Hahahaha...entry menarik disini... Ketawa berdekah2 bace post ne...huhu

Reply
avatar
ASaDa RyutaRo
AUTHOR
June 18, 2011 at 6:33 PM delete

hahahaha.. ada member laki yang suka pakai hairband ni. cool jugak sbnrnya..

kalau rambut panjang, dibiarkan mengerbang.. tak kemas pulak. pakai cekak rambut lah jalan penyelesaian paling senang dan cepat. :D

Reply
avatar
June 18, 2011 at 6:44 PM delete

hahahaha...mish xsuka lelaki pakai hairband. lelaki rmbut pnjang apatah lg.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 18, 2011 at 6:46 PM delete

@Asha hehe tu la..baik lelaki baik perempuan, dua dua jd mngsa fesyen

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 18, 2011 at 6:47 PM delete

@ArulchelseA botak? oo patut la dtg nk pjm rambut td. haha

Reply
avatar
Nabila Huda
AUTHOR
June 18, 2011 at 6:47 PM delete

HAHAHAHAHAHAHA.. ENTRY SANGAT LAWAK DI SINI.. PECAH PERUT KALAU BACA LAMA2.. SEKARANG NI RAMAI LELAKI PAKAI MCM TU. CM "PELIK" PULAK..HIHI

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 18, 2011 at 6:47 PM delete

@Zyash uish sampai berdekah2 ye..sabar..bwk bertenang. keke

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 18, 2011 at 6:48 PM delete

@ASaDa RyutaRo yup...tp tu la..klu rimas np taknak potong? hehe syg la tu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 18, 2011 at 6:48 PM delete

@najihah sahami hehe.. yeke..nape? nampak selekeh ea

Reply
avatar
June 18, 2011 at 6:56 PM delete

gambar 1st tu 'handsome'. kahkahkah! opss kang sentap. hehe.

Seputih Hati Ayah

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 18, 2011 at 6:57 PM delete

@Nabila Huda hehehe bwk bertenang..entry ni cuma suka2 je tau. haha jom kita gelak lagi.miahaha jahat laks aku harini

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 18, 2011 at 7:02 PM delete

@Miss Y and Her World yezza kalau kena dgn muka, mmg hensem la pakai hairband..

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
June 18, 2011 at 7:40 PM delete

lelaki haram menyerupai wanita.bt apa la simpan rmbut cm prmpn.pndek kn kemas dan hensem wlupn rupa x kacak mn.klu ye pun nk ikut sunah,biar la jaga dgn rapi,tdk trlalu pnjg dan pndek.xperlu cekak..xde sunah bercekak kn..ada ke aish?

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
June 18, 2011 at 7:44 PM delete

boipren saye pkai hairband..
bajet die ensem giler..
haha..
tp skrg die dh matang kot..
dh xpkai hairband..
ekeke

Reply
avatar
Marya Hana .
AUTHOR
June 18, 2011 at 7:49 PM delete

haha geli je macam ... :p

Reply
avatar
June 18, 2011 at 7:58 PM delete

haha, dh ramai dh lelaki guna hairband skrg nii:) tambah2 yg rmbut pjg.. kdgkala nmpak comel:p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 18, 2011 at 8:23 PM delete

@Abang Stalker hehe aah mmg haram pun menyerupai permpuan..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 18, 2011 at 8:24 PM delete

@Cik Ezy huhuh..yeke..maybe dia da matured la tu..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 18, 2011 at 8:24 PM delete

@FIFIEY LYCHEE MARATION yup..tgk muka la..kdg2 nampak comel..

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
June 18, 2011 at 9:21 PM delete

HAHAHAHA yang gambar kedua tu memang hensem sngat nyah oiii. eeei tak berkenan lah cek dgn org pakai pesen lagu ni. laki rambut panjang mmg out of list lah. tak minat! :P

Reply
avatar
syud
AUTHOR
June 18, 2011 at 9:35 PM delete

huhuhu.. xcomeyy nyaa.. hahhaha...

kalo rambut pendek kan encem??
xpon..botakk jerr..
halusss.......


new entry : zack zukhairi dah muncul???

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 18, 2011 at 9:45 PM delete

@.m y z. hehehe hensem kan...cair tgk.. kekekek

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 18, 2011 at 9:45 PM delete

@syud betul2...pendek kan lg kemas..

Reply
avatar
budak_baik
AUTHOR
June 18, 2011 at 10:07 PM delete

haha.. bg aku depends on org tu la.. mgkin kalo pkai mase main tu, kire dimaafkan la cam roger federer.. tp kalo muke dh 'ensem sgt' cam kat atas tu, baik xyah kot.. buruk benor upenye..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 18, 2011 at 10:26 PM delete

@budak_baik yup...klu time main bola, mmg logik la nak pakai..haha yg muka atas tu tak bersalah..sian dia.. kekekeke

Reply
avatar
Miss Xyz =)
AUTHOR
June 19, 2011 at 12:04 PM delete

hahahaha, lwk la gmbr laki yg last skali tu.. muka legend hati cute.. hahaha XD

Reply
avatar
June 19, 2011 at 8:12 PM delete

hensem r model2 dlm entri nihh !!!hahaha :p betol apa cik aish dok perkatakan tuh ,ada sesetengah org nmpk style pakai bnda tuh ,sesuku lagi mcm *pffttt jee ..hekhek :p

*bukan nak mengutuk ,tapi kebenaran ..kadang2 jujur tuh memang menyakitkan hati kan .. :p

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
June 20, 2011 at 12:18 PM delete

kejelitaan milik setiap insan...hehehe...lame dah tak dgr iklan ni..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...