SPECIAL THANKS TO FOLLOWERS BELOG CIK AISH




Alhamdulillah bila bukak blog hari ni, tau tau followers dah cecah 1500. serius rasa macam nak nangis. happy sesangat tau! tapi ikhlas nak cakap, tanpa follower, blog macam rumah kosong tanpa penghuni je aku rasa. walaupun tak semua follower akan jadi loyal reader kita, but still aku bersyukur sangat sangat. thanks korang. 

dulu masa follower doploh orang, bila masuk je blog yang ramai follower, rasa macam kerdilnya diri ni. nak komen dorang pun rasa segan. rasa macam biar lah jadi silent reader. eh aku pernah buat satu entry tentang bestnya jadi silent reader blog INI dulu. 2 tahun kot jadi silent reader dia. bagi aku, dia blogger hebat!

you know what, sepanjang aku blogging, memang tak pernah lari ah dari komen komen yang beraneka rasa gitu. macam macam ado! aku appreciate sangat pada yang tak jemu jemu komen tiap kali aku buat entry baru. kadang kadang rasa malu sendiri pulak bila aku tak dapat nak komen korang balik. serius aku nak say sorry sangat sangat. 

tak lupa jugak dekat makcik pakcik anon yang still sudi waste your time dengan membaca blog aku ni. kadang kadang komen anon ni memang aku appreciate jugak sebab sometimes dorang buat aku jadi lagi semangat nak improve penulisan aku. improve blog aku. serius nak say thank you kat korang yang pernah jadi anon kat blog ni dulu. till now. hehe

juta juta bintang marii..
 
apa yang aku nak cakap kat sini, aku sayang korang sangat sangat. kadang kadang, korang lagi banyak bagi support dari orang yang dekat dengan aku. well, special thanks for you guys! i'm not perfect. jauh sangat nak jadi someone yang perfect dekat mata korang. tapi aku bersyukur sebab korang masih menerima blog ni seadanya. love you guys. :)
Previous
Next Post »

22 komen

Write komen
EYFAalias
AUTHOR
June 24, 2011 at 9:51 PM delete

wah wah! congrats! tanpa followers blog rasa macam macam sunyi je :D

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
June 24, 2011 at 9:51 PM delete

syg cik aish jugak.. heeee~^_^

Reply
avatar
Sya_Cda
AUTHOR
June 24, 2011 at 9:53 PM delete

congrats....bile la nk dpt jd mcm cik aishah jgak ni..hihihi

Reply
avatar
Zuhdi Freak
AUTHOR
June 24, 2011 at 9:53 PM delete

Eh, sama-sama..Susah2 jer buat entry ni untuk sayer..**perasan lebih**

apapon, diz is best sis..hehe

Reply
avatar
Syazwan
AUTHOR
June 24, 2011 at 10:04 PM delete

Waaahh..tahniah ye!

jemout singgah blog saya ;)

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
June 24, 2011 at 10:07 PM delete

wahh tahniah kak aish! i pun love you! :D hee~ dlu masa followers bawah 100 ziema pun just jadi silent reader je termasuk jadi silent reader blog kak aish ni. tak sangka lama2 kita makin rapat makin rapat :')

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
June 24, 2011 at 10:08 PM delete

Tahniah!!!

Sekarang ni,u pulak jadi idola blogger2 yang masih baru macam i ni... :)

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
June 24, 2011 at 10:10 PM delete

tahniah dear!!
sronoknyeee..
=)

Reply
avatar
June 24, 2011 at 10:59 PM delete

tahniah akak!!!
bila lah widad pulak kan..lalalal

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 24, 2011 at 11:13 PM delete

@EYFAalias yela..blog hidup dgn adanya korang!!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 24, 2011 at 11:13 PM delete

@Sya_Cda tak lama je lagi..tungguuu..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 24, 2011 at 11:13 PM delete

@Zuhdi Freak hehe mmg utk awk pun..thanks ye

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 24, 2011 at 11:14 PM delete

@.m y z. aaa terharuuu....thanks ziema..really appreciate it,,

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 24, 2011 at 11:15 PM delete

@Cik RoSs haha ala..jauh sgt nk jadi idola tu, apa thanks ross.. :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 24, 2011 at 11:16 PM delete

@Cik Ezy thanks cik ezy...cik ezy pun byk support.. :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 24, 2011 at 11:16 PM delete

@WidadCutieyGirlZ StorY hehe tak lama je lg..gud luck sis!

Reply
avatar
Adrina Razali
AUTHOR
June 25, 2011 at 12:33 AM delete

syg Belog Cik Aish gak ^^

Reply
avatar
Miss Xyz =)
AUTHOR
June 25, 2011 at 10:54 AM delete

wow! congratulationss yaww! :3

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 25, 2011 at 12:47 PM delete

@Miss Xyz =) thanks for your support.. :)

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...