UiTM DIHATIKU! JOM NYANYI RAMAI RAMAI. HAKS

Kali ni aku nak buat entry pasal tempat aku belajar dulu. korang mesti rasa tempat korang belajar lah yang paling terbaik berbanding universiti lain kan? biasalah tu. kalau bukan kita yang mengagungkan tempat kita belajar, siapa lagi? 

setiap kali aku dengar lagu ni aku rasa nak menangis. masa mula masuk uitm, minggu orientasi, kitorang cuma ada masa satu hari untuk hafal dua dua lagu ni. lepas tu lagu ni macam diabaikan. yela mana ada uitm buat perhimpunan nak nyanyi lagu ni hari hari. 

tapi bila masa konvokesyen, dengan majlis penuh beradat, lepas kita nyanyi lagu ni ramai ramai, bergema dalam dewan, meremang bulu roma. masa tu lah aku appreciate lagu ni. hiks. 

betapa bangganya menjadi seorang pelajar UiTM! UiTM di hatiku! 



UiTM Di Hatiku


Wawasan Setia Warga UiTM


haha. entry INI buat aku gelak je dengan respon korang


Previous
Next Post »

10 komen

Write komen
Marya Hana .
AUTHOR
June 18, 2011 at 10:15 PM delete

betol, mase konvo terasa nak nanges pon ade. bangga betol jadik mahasiswa uitm.. :)

UITM DI HATIKU.

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
June 18, 2011 at 10:18 PM delete

haha tau takpe. masa orientasi sume kena hafal. lepas tu mmg jarang sgt lah nak dengar lagu ni.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 18, 2011 at 10:22 PM delete

@Marya Hana . yup!!! sangat bangga menjadi pelajar uitm!!! aaa ni pun da meremang dah ni. hehehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 18, 2011 at 10:22 PM delete

@.m y z. haha abg2 fc tu lak tak bg can tul kt nak hafal..pack je ngn aktiviti..tp nsib bek lgu ni best..sng hafal

Reply
avatar
Gimi
AUTHOR
June 18, 2011 at 10:47 PM delete

uitm di hatiku...

Reply
avatar
syud
AUTHOR
June 18, 2011 at 10:58 PM delete

suka sgt nyanyi lagu wawasan setia warga uitm tambah2 time mds...

part paling suka..yg kami..berterima kasihh..pada pemimpin2 negara...

huhu..

suka sgtt !

Reply
avatar
aNiM
AUTHOR
June 18, 2011 at 11:44 PM delete

Yes! UiTM dihatiku!

Reply
avatar
MG
AUTHOR
June 19, 2011 at 12:13 AM delete

ades.. MG study xabes kat uitm.. hahaha

Reply
avatar
Miss A
AUTHOR
June 19, 2011 at 12:58 AM delete

Tapi,saya pelajar UIA.hehe

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
June 19, 2011 at 7:36 PM delete

haha part last sekali tu memang tak boleh lupa. masa mula2 nyanyi lagu uitm sume just gerak2 kan mulut je.

then masa 'UITMMMMM..... (bla bla bla)' *tak ingat lah lirik dia. haha* tetiba dewan boleh pulak bergema. part last je ingat. yang lain hancuss. haha.

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon