CONTEST UPDATE : BLOGGER CHECKLIST!

Salam to all cute girls and hensem boys. 
Sory sebab lambat update nama nama blogger yang join contest. anyway thanks sudi join. nanti aish akan update dari semasa ke semasa ok. stay tuned!



GROUP 1
haziq mimie
fasha

GROUP 2
.m y z

GROUP 3
Jaa 
Adrina Razali 

GROUP 4

GROUP 5

GROUP 6

GROUP 7


GROUP 8

ok bye!
Previous
Next Post »

14 komen

Write komen
Cik Ezy
AUTHOR
June 8, 2011 at 1:43 PM delete

wahh.. cik ezy berada di group 2..
=)

Reply
avatar
Maya Lisa
AUTHOR
June 8, 2011 at 1:57 PM delete

Maya Lisa group 8 !! yabedabeduu ! nak menag !nak mnag !

Reply
avatar
June 8, 2011 at 2:56 PM delete

wahh group 6! tapi kenapa nama kami berdua je yang berwarna?yg lain kaler itam..heee

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 8, 2011 at 3:17 PM delete

@Mohd Khairi Khadzir link yang dah bertukar jadi pepel tu maknanya aish dah bukak blog tu usha..hehe

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
June 8, 2011 at 6:57 PM delete

adela...grup 2... hehe

Reply
avatar
sangat setia
AUTHOR
June 9, 2011 at 11:14 AM delete

eheh. stia pepel :) grup 6. ap mxud grup2 ni ea ? :P

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
June 9, 2011 at 2:21 PM delete

group 4. tp kan knape bila aku tekan link tu page not found eh? -.-

http://www.miraedora.com/2011/05/nah-kali-ni-aku-nak-join-plak-contest.html

Reply
avatar
Adrina Razali
AUTHOR
June 9, 2011 at 9:15 PM delete

eh knpe bile click error jugak ? huhu
ptotnye http://narwsr.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon