ADA BLOGGER BAGI BUNGA! AHAKS

Photobucket
dia bagi sekuntum je? nape tak sedozen? ada sapa sapa boleh lempangkan dia? hehe.



"i'm your loyal reader...."
 
ok tak payah la nak teka teka. kurang kan kontroversi tingkatkan prestasi. manisnya kurma itu? ye muka aku lagi manis dari kurma tu sekarang ni. hikhik. kenapa gelak hikhik? sebab bunyi nya macam gedik gila. takyah tanya tanya, manede apa apa. sila percaya. 

actually blogger ni memang dasar pemalu tahap perempuan melayu terakhir punya. so dia try untuk gagahkan diri bagi bunga ni even seumur hidup dia tak pernah bagi. so tepuk tangan! hehe.

tapi yang sweetnya, kitorang jumpa sebab aku nak pinjam barang dari dia, so dia pun bawak barang tu, and aku tak expect ada bunga dalam bag tu. suddenly dia kuarkan bunga tu and bagi, and muka dia sangat merah ye kalau yuolls nak tahu.

so tak kisah berapa kuntum pun dia bagi, tapi aku suka kesweetan dia tu. really appreciate it. effort tuuu. ada loyal reader jugak blog paling kuat merapu ni ea? ahaks. oklah, next time aku bagitahu siapa blogger tu okay.
bye!


sekarang ni biar lah rahsia..:p
Previous
Next Post »

23 komen

Write komen
Fazil Hamid
AUTHOR
July 2, 2011 at 1:28 PM delete

wah...arini lunch lauk bunga ros la...hehehe..

Reply
avatar
COTTON LADY
AUTHOR
July 2, 2011 at 1:47 PM delete

wahhhhh cik aish jd minah bunga hri nih,xpe skuntum pn oke ape,hehehe (cotton lme dh xjenjln skali nenogk wah blog cik aish yer header dh laen ek,sori ktinggalan cket >.<)

Reply
avatar
July 2, 2011 at 2:03 PM delete

waaa....hai flower girl~
^^

Reply
avatar
Solihahazahar
AUTHOR
July 2, 2011 at 2:04 PM delete

alahh g tahu jelah kak. leh suruh die hantar kat saye sekali. hahahaha

Reply
avatar
Marya Hana
AUTHOR
July 2, 2011 at 2:26 PM delete

wah!!!! laki ke pompuan blogger tu..?
aiyok cik aish..

Reply
avatar
khadijah
AUTHOR
July 2, 2011 at 2:51 PM delete

wah.. nak tau jugak.. btau la cepat cik aish..:)

Reply
avatar
hidheryusof
AUTHOR
July 2, 2011 at 3:13 PM delete

waaahh..
siapa kah yg bg bunga tuh cik aish..
sy pown nak jadi loyal reader cik aish la..\
ahahahaha

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
July 2, 2011 at 3:18 PM delete

Alololooo...so sweet!!
Jeles nye..hehehhee

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 2, 2011 at 4:12 PM delete

@Fazil Hamid huhu lauk bunga ros ea? awet muda tuu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 2, 2011 at 4:13 PM delete

@COTTON LADY hehe minah bunga ea? adesss..tkpe..pasni nk try mtk satu dozen. kahkah..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 2, 2011 at 4:13 PM delete

@najihah sahami aduss..flower girl la sgt..kekeke

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 2, 2011 at 4:14 PM delete

@Solihahazahar haha.tkpela..biar lah rahsia..ecee mcm artis la plak kan..gile menyampah kan.haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 2, 2011 at 4:14 PM delete

@Marya Hana lelaki ah..kekeke..klu perempuan, sah sah la dia les. da la aish penah kene ngurat ngn less..tamo tamo

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 2, 2011 at 4:15 PM delete

@khadijah haha dijah..orgnya adalah....tgu selepas ini.. kekekke

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 2, 2011 at 4:15 PM delete

@hidheryusof ntah la..tatau sapa..pp dia mcm epal..kenal tak?

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 2, 2011 at 4:16 PM delete

@Cik RoSs haha..u mtk kat si dia, kompem dapat!

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 3, 2011 at 7:58 AM delete

wah .. rahsia2 .. tak bgtau ek ...

aww suweeeetttt yee ..tak jadi r bg bunga .. hahah

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 3, 2011 at 4:57 PM delete

@iPai aik..apesal tak jadi? hahaha..

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
July 3, 2011 at 10:54 PM delete

perghh ade secret admirer bebb. aku sepanjang idop tak penah dapat bunga walaupun sekuntum tau takk

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 4, 2011 at 7:15 AM delete

tak jadi sebab ade orang dah bagi .. =P

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 4, 2011 at 4:30 PM delete

eh baru aku teringat ... sebab tuh tak jadi jumpa ari sabtu eh .. sebab ada orang nak bagi bunga ... ooo .. cenggini laa

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
July 4, 2011 at 10:35 PM delete

wahh sweetnya. siap dapat bunga tuuuuu. mesti terasa mcm di-appreciate gila gila kan? bertuahnya :D

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon