AKU SAYANG SANGAT DEKAT PAKCIK YANG COMEL NI

Salam semua! kali ni nak update pasal pengumuman puasa malam ni. macam biasa ah tiap tahun mesti dok tercongok depan TV tunggu pakcik comel tu umumkan bila tarikh puasa. rasa happy gila kan?

pakcik ni sangat comel! 

tapi pakcik ni laaggii comel. tiap tahun mesti tunggu dia umumkan puasa atau pun hari raya. :) sayang sangat kat pakcik ni. dulu dia muda. sekarang dia dah tua sikit. apa pun, tiap tahun rasa bermakna je bila dengar dia buat pengumuman tu. samat berposa pakcik!


apa apa pun, aku nak ucapkan terima kasih dekat pakcik yang comel ni sebab kemunculan dia memang buatkan kita rasa happy sangat sangat. dan selamat berpuasa jugak dekat semua kawan kawan, sahabat handai, sobs sobs.. macam malam raya pulak rasanya. 

kepada blogger tak kira follower atau pun bukan follower Belog Cik Aish, aku nak ucapkan selamat berpuasa dan kurang kurangkan la bergosip di bulan yang mulia ni. diharap kita dapat lipat gandakan amal ibadat di bulan ramadhan ni..okies? bye bye!

P/s - siapa blogger made in Seremban? aku, IPAI, dengan Mira Edora nak plan buka puasa sama sama ni..jum jum :)
Previous
Next Post »

26 komen

Write komen
AUTHOR
July 31, 2011 at 6:04 PM delete

haha, pakcik tu dari saye kecik2 lagi dia dah dok becakap kat dalam peti tv tu

=P

Reply
avatar
EYFAalias
AUTHOR
July 31, 2011 at 6:05 PM delete

eyfa bukan dr seremban tp n buka puasa sesama leh x? :P

Reply
avatar
Miss Xyz =)
AUTHOR
July 31, 2011 at 6:12 PM delete

alaa, sye x sempat nk tgk dia time dia muda2.. nsib baik akk bubuh vid.. hehe ^^

Reply
avatar
c genk bah ne
AUTHOR
July 31, 2011 at 6:12 PM delete

pak cik ne sentiasa membawa perkhabaran gembira

WOI LAMPU MOTOR PUN NAK CURI KA??

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
July 31, 2011 at 6:14 PM delete

3 thn dh x jumpa pakcik nie.. sbb duk hostel.. thn nie arap dpt lepas windu.. heeee~

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 31, 2011 at 6:25 PM delete

@Miss Xyz =) hehe dikk..vid tu bukan pakcik tu muda2 tau..tu part of senario movie.hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 31, 2011 at 6:25 PM delete

@c genk bah ne yup..hehe happy gila tgu dia dpn tv

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
July 31, 2011 at 7:16 PM delete

ble korg nk prg?


slmt berpuasa,aish :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 31, 2011 at 7:34 PM delete

@Abang Stalker tarikhnya masih dalam perbincangan..sama ada mdlm minggu pertama atau minggu kedua.. jom?

Reply
avatar
July 31, 2011 at 7:54 PM delete

aishhh buke kat somban ke?jauhnyaaaa.heeee.

selamat berpuasa aish,rara pon suke pakcik tu,raye paling suke skali bile dye umukan,

Reply
avatar
EYFAalias
AUTHOR
July 31, 2011 at 8:00 PM delete

abang stalker jom pergi sekali. hehehehe.

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
July 31, 2011 at 8:10 PM delete

suke gak kat pakcik tu!
haha..
selamat berpose cik aish..
=)

Reply
avatar
Angelika
AUTHOR
July 31, 2011 at 8:29 PM delete

songkok dia yg senget tu tetap menjadi pujaan! hehe selamat berpuasa! :)

Reply
avatar
khadijah
AUTHOR
July 31, 2011 at 8:42 PM delete

selamat berpuase cik aish..:)

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
July 31, 2011 at 9:26 PM delete

slmt berpuasa cik aishh!!..:P

Reply
avatar
Tea
AUTHOR
July 31, 2011 at 9:40 PM delete

nak ikut boleh? ;p


selamat berpuasa aish!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 31, 2011 at 9:48 PM delete

@Tea jom aa tea..aish mmg nak ajak pun..tu ha ipai pun ada.. ahaks

Reply
avatar
syashafie
AUTHOR
July 31, 2011 at 10:31 PM delete

selamat berpuasa ! ;D

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 31, 2011 at 11:47 PM delete

wah2 .. dah ada yang nak ikut tuh .. uhuhu .. best2 ..

selamat menyambut ramadhan ye cik aish !!!

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
August 1, 2011 at 12:34 AM delete

mggu pertama x bole la..kt kl ni sdg bermanja2 dgn family. :P

hahhaha ;))

mggu ke2,lg x bole..sbb...rahsia. :)

btw,pkcik yg aish syg ni da meninggal kn?

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 1, 2011 at 11:25 AM delete

@Abang Stalker
eh dah meninggal ek ? tak pasti .. rasanya macam pernah dgr cite dia bersara je .

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
August 1, 2011 at 10:40 PM delete

ngeh3. plan baik2 dulu. kalau boleh, tea memang nak join laa. :)

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
August 6, 2011 at 11:52 PM delete

SELAMAT BERPUASA KAK AISH! tak sempat nak tengok pengumuman kat tb. bukak2 fb je dorang semua dah announce. haha

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon