BANYAKNYA ANON KOMEN HARI NI!

Esok dah mula berpuasa. elok lah tu. berat pun tiba tiba dah naik 53 kg! wahai incik lemak. nyah kau dari tubuh ku. T___T ok entry takde kena mengena dengan lemak. aku nak blog pasal anon.


Photobucket

Photobucket

you are most welcome cik anon :)

aiyak..banyak gila anon komen entry aku harini. eh silap. banyak betul entry aku yang anon ni komen. wahai incik anon. nape malu malu nak tunjukkan identiti kamu? kita tak marah la.. kan bulan puasa ni, buat apa nak marah marah kan kan. tapi takpe lah. tak semua anon tu keji. anon yang ni spesis baik. komen pun membina. thanks anon. 

terima lah pantun ni wahai incik anon.

dua tiga kucing berlari
mana nak sama kucing belang
dua tiga duyun anon mari
mana nak sama anon yang ni sorang.

bye.

P/s - siapa blogger made in Seremban? aku, IPAI, dengan Mira Edora nak plan buka puasa sama sama ni..jum jum :) jom anon? eh? hehe
Previous
Next Post »

37 komen

Write komen
Dea
AUTHOR
July 31, 2011 at 11:41 PM delete

aisehh..ada pntun tuk cik anon??..sy xde??.. hehe..:P

Reply
avatar
August 1, 2011 at 12:03 AM delete

<-- blogger Nilai leh geng tak?? kekeke

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 1, 2011 at 12:05 AM delete

@Dea sbb anon ni special lak rasa..ahaks

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 1, 2011 at 12:06 AM delete

@b a m b a m ' s eee boleh laaa sis!! jom la.. :)

Reply
avatar
Cute Girl
AUTHOR
August 1, 2011 at 12:07 AM delete

hahahahaha sb diaorg malas nak sign in atau x ada blog agaknya,hahahaha

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
August 1, 2011 at 12:12 AM delete

perghh..sweet nya anon ni ek.


rs nya dia x thu nk bt blog,cuma thu nk mengomen je.bg le dia komen asalkn komen yg membina.siap ada anak lg tu "ank2 prmpn aku".

mgkn dia ni ibu..:)eh ntah la..ayah kot.hahaha


slmt puasa!psl gathering tu jp pk2. :D

Reply
avatar
Popoi
AUTHOR
August 1, 2011 at 12:53 AM delete

wahh,, rmainyer sorok dentiti~~ kih3

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
August 1, 2011 at 12:59 AM delete

atia pown termasuk.. hehehe.. famoz jap kt situ.. {perasan} ngeeeee~

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
August 1, 2011 at 5:17 AM delete

bgos anon ni..
sume netry die bace dan komen..
ekeke

Reply
avatar
mizzkechique
AUTHOR
August 1, 2011 at 8:27 AM delete

rjin btl cik anon tu..hehe

Reply
avatar
Miss A
AUTHOR
August 1, 2011 at 9:55 AM delete

hehe,peminat rahsian tu cik Aish :) wewitt

Reply
avatar
khadijah
AUTHOR
August 1, 2011 at 10:06 AM delete

kenape ye mereke sorokkan identiti mereke.. terus menjadi tande tenye..:)

Reply
avatar
August 1, 2011 at 10:35 AM delete

depa malu kot........takut org tau blog depa.....hehehe

Reply
avatar
yana halim
AUTHOR
August 1, 2011 at 10:38 AM delete

nak jadi anon jugak la. boleh dapat pantun....hehe..

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 1, 2011 at 11:20 AM delete

dia pembaca kot .. memang takde blog ...

anon cam ni memang baik loh !!!

Reply
avatar
August 1, 2011 at 11:46 AM delete

hehehe tu tandanya belog aish fofular.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 1, 2011 at 1:49 PM delete

@rara pinkmafia takde la rara...biasa2 je..tp tu la..aish suka la komen anon kali ni :p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 1, 2011 at 1:49 PM delete

@iPai aah..jawapan boleh diterima..hehe..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 1, 2011 at 1:50 PM delete

@yana halim nak skng pun boleh yana...

pecah kaca pecah gelas,
terima kasih yana..sayang kamu..

hahaha pantun moden.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 1, 2011 at 1:50 PM delete

@Jasmin Ibrahim hehe nak malu apa lak..haishhh..pelik

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 1, 2011 at 1:51 PM delete

@khadijah tu ah..jgn biarkan diri anda dilanda misterrriii

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 1, 2011 at 1:51 PM delete

@Miss A peminat ?? ahaha.. terharu.. peminat la sgt kan.. :P

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 1, 2011 at 1:52 PM delete

@Ezy Chiaki tu la pasal..terharu pulak..hehe..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 1, 2011 at 1:53 PM delete

@Abang Stalker hehe maybe la...tk kish la..asalkan komen membina..klu komen nak drop org, mmg mengji kesabaran ibu2 mengandung la jwbnya

tkpe.. pk2 dulu ye..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 1, 2011 at 2:27 PM delete

cik aish.. allz.. thanks 4 d compliment. tp aku sgt selesa sbg underdog. pe2pn. 4 those who believe in frenzship, hug me & saluttt.....

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 1, 2011 at 2:43 PM delete

@Anonymous hehe its ok...thanks for read..blog yg kuat merapu ni ye.. :)

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 1, 2011 at 3:12 PM delete

entah2 anon ni les yang dulu tuh .. OMG (owh menarik gila)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 1, 2011 at 3:17 PM delete

@iPai omg...sampai kew ctu ko pikir kan.. haks haks haks

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 1, 2011 at 6:02 PM delete

xpe cik aish. xde hal. adat org meneka. he3....

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
August 1, 2011 at 10:39 PM delete

sape lah anon ni kann. huhuhh.

Reply
avatar
Unna
AUTHOR
August 2, 2011 at 9:24 AM delete

kalau cik aish tak nak orang komen sebagai anon, dan komen dengan id dorang, disabled la komen utk everyone. buat untuk registered users and yang ada id je. huhu

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 2, 2011 at 11:43 PM delete

@Cik Aish
hahah .. aku teka je .. heheh

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 2, 2011 at 11:44 PM delete

@Anonymous
see .. anon yang baik pon geng ngan aku kan ? kan?

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 3, 2011 at 11:20 PM delete

@iPai.. aku geng dgn semer org. wpn mgkn org tu tanak geng ngan aku. sedeynyer. ceria bro & sis. aku akn sntiasa ada utk yg bek2 sj. i'ALLAH...

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
August 6, 2011 at 11:51 PM delete

hahaha anon ni mesti kak aish kenal kan kan?? :P

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...