BERIBU SESALAN - BEST OHH


Siapa suka lagu ni angkat tangan cepat? nak kira. hehe. lirik dia menyentap ohh..3 gabungan suara yang mantap. sila dapatkan album ni di pasaran gelap atau pun terang. haish.

ok enough. sebenarnya ada benda yang aku nak update. banyak. tapi tunggu masa sesuai. tapi entry tu tak ada la kene mengena dengan beribu sesalan ke apa ke. tak tak tak. ah malas nak pikir. paling penting? senyum. ye. senyum tau. 


P/S - aku dah tahu pemenang contest tu siapa. takut pulak nak bagitahu. taknak bagitahu boleh? haha.
Previous
Next Post »

19 komen

Write komen
saiazuan
AUTHOR
July 6, 2011 at 2:47 AM delete

hurm xpernah dgr pun lg lagu ni

http://eleventx.blogspot.com/2011/07/pening-la-pilih-kereta-mana-nak-beli-ni.html

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
July 6, 2011 at 2:53 AM delete

haha senyum senyum senyummm. hati tengah berbunga lah katakan :P sama lah kita. hati ziema pun tengah berbunga jugak skang. dah jumpa cinta hati bru. heeee :D

Reply
avatar
ASaDa RyutaRo
AUTHOR
July 6, 2011 at 2:56 AM delete

boleh tahan jugak la lagu ni. lirik best, ditambah yang menyanyi tu punya suara yang mantap.

tapi kan, macam dah banyak lagu muzik dia macam ni.. ngee :D

Reply
avatar
July 6, 2011 at 3:02 AM delete

suka lagu ni!!!nk jugakk angkat tangan sebelum nk tido hehe

Reply
avatar
July 6, 2011 at 5:40 AM delete

best kan lagu nieee!! suka jugak! heheheheh...

Reply
avatar
July 6, 2011 at 8:39 AM delete

heheheeh rara suke sgt lagu ni.

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
July 6, 2011 at 10:12 AM delete

tk minat lgu mcm ni... kih kih kih...

Reply
avatar
July 6, 2011 at 11:43 AM delete

suka sgt lagu ni..saya angkat tangan yer..heheh

Reply
avatar
July 6, 2011 at 11:53 AM delete

alahai...xpenah dengar pun..lagu baru ea? nmpak sgt lama xupdate lagu. asek ngn korea je. huhuh..lepas ni nk kena jenguk ah sikit..^^

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 6, 2011 at 12:51 PM delete

eh ada kontest ke ?

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 6, 2011 at 1:02 PM delete

melodi bes ... n suara diorg memang sangat menusuk sampai remang2 sikit ...

ni kalau buat kat muzik award, memang lagi syok ni ..

lirik, tak layan lagi ..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 6, 2011 at 3:56 PM delete

@saiazuan ha apa lg dgr la.hehehe..best tau

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 6, 2011 at 3:57 PM delete

@.m y z. erkkk..sama la kt! hahaha..congrats dear

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 6, 2011 at 3:57 PM delete

@ASaDa RyutaRo suka sbb penyanyi dia mantap2..eh lagu org sana mcm ne ekk..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 6, 2011 at 3:58 PM delete

@ArulchelseA haha dasarrr lelaki.hahaha..dah tu ko suka lagu apa ha? haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 6, 2011 at 3:58 PM delete

@najihah sahami ooh mish suka lgu korea ea..haha..ok ok..lain citarasa

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 6, 2011 at 3:59 PM delete

@iPai ha ah best..emmm yup ada kontest..lum umum lg pemenang..sbb too bz dis 2 week..

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 6, 2011 at 8:05 PM delete

owh maybe time tuh tak sempat kenal blog ni lg ... congratz kepada pemenang !!!

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 13, 2011 at 11:20 PM delete

Ok.. lagu ini best !!!! dah dgr banyak kalii ..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...