BLOGGER : TAK SALAH MINTAK TOLONG AJARKAN.. TAPI..

Salam to all sweet girls and korean boy. 

dah 2 hari tak dapat blogwalking dan balas komen korang. hari ni baru berkesempatan nak balas. rasa macam retis la pulak kan? ops takde lah. ok. kali ni Belog Cik Aish bakal menggangu jiwa korang semula! I'm back! 

ok. sejak 2 hari tak online, ada la mesej mesej dekat facebook dari blogger yang mintak ajar macam mana nak buat header la, macam mana nak buat scroll box la..macam mana nak nampak muda macam aish la..ok tu tipu. hehe. so appreciate sangat sebab bertanya. 

but sometimes ada certain thing yang buat aku rasa macam taknak ajar. haha. jahatkan aku? dengar la dulu reason aku. jangan tuduh aku sebegitu. sedih hati ni. pilu. :p sebabnya adalah :

  • benda yang dia tanya tu, dah ada dalam tutorial aku. dah terpampang menu tab TUTORIAL. lagi mau tanya? aiyoo
  • kot ye pun ghairah nak belajar, sebelum tanya tu, bagi la salam dulu. kenalkan diri, blogger mana, ni tak. terus terjah "camne buat footer?" wah ayat kau..teperanjat boboy! berbahasa la sikit sayang. 
  • kadang kadang dia tanya soalan dekat shoutbox, aku nak jejak balik tak boleh sebab tak letak link blog. aiyak..jadi hiasan jela pertanyaan korang tu. 

lagi satu, tak salah bertanya. tak tanya sesat jalan. tapi apa kata usaha dulu. try dulu buat. tak faham baru tanya. ok. sama sama la belajar. 


p/s - aku juga punya hati dan perasaan. haha pehal lak ni?
Previous
Next Post »

24 komen

Write komen
Dzarief Zuhdi
AUTHOR
July 9, 2011 at 4:05 PM delete

woo.. header baru.. nice sis..hehe

Reply
avatar
July 9, 2011 at 4:06 PM delete

ala cik aish biasa la tu org dah ambik cara mudah jer..huhu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 9, 2011 at 4:21 PM delete

@Dzarief Zuhdi tah da kali ke doploh lapan kot tukar. ahaha. hobi

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 9, 2011 at 4:22 PM delete

@WidadCutieyGirlZ StorY huhu...tu la..mudah sgt sampai tak nampak tuto tu dpn mata

Reply
avatar
July 9, 2011 at 4:49 PM delete

wehhhh
macam mane
nak buat header..
hahahahahahaha =p=p

Reply
avatar
adamainaa
AUTHOR
July 9, 2011 at 4:53 PM delete

nak blajar nak blajar !! tolong ajar !! ahaha. saje cari pasal :P singgah sini cik aish

Reply
avatar
Marya Hana
AUTHOR
July 9, 2011 at 5:11 PM delete

alamak, mintak ajar ke mcm tu? kalau mcm tu, buat2 xnampak aje comment die.

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
July 9, 2011 at 5:25 PM delete

watch your manner! haha. sentap jugak lah klau dpt ayat pertanyaan tanpa salam tu. tapi klau ziema, ziema jwp je. heee~

Reply
avatar
July 9, 2011 at 5:33 PM delete

bukan islam kot tu yg tak bg salam ke hape tu hehehe

Reply
avatar
July 9, 2011 at 5:34 PM delete

ajar ps buat header ade gambo pmpuan .. cepat dong

Reply
avatar
July 9, 2011 at 7:22 PM delete

hohhoho..mish kalau org tnya mmg xreti nak jawab. sebab byk yg try n error. bila dh cmtu. mana kita nak ingt mana kod yg kita delete. mana yg kita alih. hahaha...mmg faill la.

Reply
avatar
D.A.Y.A.H
AUTHOR
July 9, 2011 at 8:28 PM delete

nanti wat tutorial pasal adab2 nak mintak ajar pasal blog pulak..aha..camne tu..hee

Reply
avatar
syahira ariff
AUTHOR
July 9, 2011 at 8:50 PM delete

perhhhh
luahan sebenar ni
awk rajin dah kira sbb awk pnah buat tutorial
jrg2 org buat kot

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 9, 2011 at 9:03 PM delete

@Far8 budak baik haha...jgn tanya ak..ak tk pandai buat header!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 9, 2011 at 9:03 PM delete

@adamainaa adess...meh datang kelas tambahan..tp dapat A tu tk janji ..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 9, 2011 at 9:04 PM delete

@Marya Hana ahaks..tu ah..buat buat tk nampak jela jawabnya

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 9, 2011 at 9:06 PM delete

@░♥si lampu neon♥░ ahaks..adess..bg la ucapan salam sejahtera..ahaks

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 9, 2011 at 9:08 PM delete

@.m y z. huhu...tp kdg2 tuto tu ada dlm blog aish..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 9, 2011 at 9:27 PM delete

@waN Mohd Salim ngada la ps...flash header tu da lawa kot.tayah ada gamb pompuan..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 9, 2011 at 9:28 PM delete

@najihah sahami huhu dulu pun aish mcm tu gak..tp skng tiap kali edit, aish save tuto tu..or kod tu..leh refer len kali

Reply
avatar
Nour Akmal
AUTHOR
July 9, 2011 at 9:32 PM delete

alamak..dh jadi cikgu blogger ke cik aish..?huhu

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 10, 2011 at 2:08 AM delete

huhuh ... eager sangat ni .. tuh pasal tanya direct je ..

Reply
avatar
July 10, 2011 at 12:14 PM delete

Cik aish cane nk gubah hantaran.heee

Reply
avatar
July 11, 2011 at 12:34 AM delete

tu la nama nyer manusia...mals nak cari22 ..baik tanya kan mudah dan pantas

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...