DILEMA PEREMPUAN MASUK KEDAI JAMU KEPUNYAAN LELAKI

Salam to all noty girls and boys. 

sekadar gambar hiasan seorang pakcik.

kalau before ni aku buat entry tentang dilema lelaki beli barang ehem ehem dekat cashier perempuan, kali ni aku nak share pengalaman aku sendiri masuk kedai jamu tapi kepunyaan lelaki. kalau hensem macam Shaheizy Sam (hensem ke dia? wek) takpe lagi. tapi pengalaman aku ni dengan pakcik. 

pakcik of cos la tua kan?

orang kata makin tua makin menjadi menjadi. diam diam ubi berisi. so bila pakcik tersebut menjaga kedai jamu, lepas tu aku pulak tiba tiba rasa nak beli barang, helo bukan barang nak kasi ketat or wateva ye. benci tau. tapi actelly aku nak beli shampoo herba. 

lepas tu aku rasa menyesal macam lagu feveret aku beribu sesalan bila masuk kedai jamu tu. pakcik tu.......aa gatal. boleh pulak dia offer aku jamu jamu orang dah kahwin. apa ni pakcik. saya datang nak beli shampoo. bukan pil malam pertama. 

lepas tu aku terbayang bayang renungan pakcik yang menikam kalbu aku aritu. pandangan dia seram tau. macam orang dah lama tak dapat bini. haha leh bayangkan tak? pastu suggest aku beli pil pil orang kawin. what the heyy pakcik.

nasib baik awak pakcik. kalau awk bukan pakcik, lama dah saya bagi siku saya yang lama tak makan orang ni. 

oklah moralnya, bukan lelaki je menghadapi dilema beli barang ehem ehem dekat perempuan, kami kaum wanita pun turut merasa dilema yang sama. malah lebih tragis lagi! ya rabbi dah macam skrip majalah tiga pulok doh.

ok sekian. bye korang.


Previous
Next Post »

16 komen

Write komen
July 9, 2011 at 10:47 PM delete

muahahahaha.....adessss....selalu gak jmpk pakcik2 yg gatai ni.....nyampah jer tgk....huhu

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
July 9, 2011 at 10:59 PM delete

issshhhh....GATALnya 'pakcik' tu!!
Getik ye dengar!!huhhhuhu...

Tapi,lelaki yang GATAI ni memang camtu.Tak sedar diri..

Rumah kata pergi,kubur kata mari..!!


Mai baca dan komen..

http://rossmerahjingga.blogspot.com/2011/07/kentang-oh-kentang.html

Reply
avatar
HaFiz
AUTHOR
July 9, 2011 at 10:59 PM delete

Terbaik... hahaha

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
July 9, 2011 at 11:13 PM delete

ewwwww~ eh tapi kan mmg betul pun. lelaki makin tua makin gatal. hahaha. nasib baik belum pernah lagi masuk kedai jamu2 ni.

Reply
avatar
Tea
AUTHOR
July 9, 2011 at 11:30 PM delete

huhuhu. itu perkara biasa terjadi. grrr.

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 10, 2011 at 2:48 AM delete

eceh, lebih tragis plak .. sama je tragis ye .. hehehe

Reply
avatar
Miss A
AUTHOR
July 10, 2011 at 2:51 AM delete

eeew,pakcik gatalll!

tak sedar diri.keh3!

Reply
avatar
ASaDa RyutaRo
AUTHOR
July 10, 2011 at 5:07 AM delete

hahahahaha... dapat ku bayangkan. mesti pakcik tu offer macam2 lagi. pastu citer2 pasal kelebihan ubat tu kan? kahkahkah..

sabor je lah.. jangan sangkut sudah.

Reply
avatar
July 10, 2011 at 10:40 AM delete

*eheh..nk bgtau...gmbr header cik aish yg sblah kiri tu kiut r...suka tgk... :)

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
July 10, 2011 at 11:18 AM delete

nasib tak gi kedai jamu...hehehe...

Reply
avatar
July 10, 2011 at 12:16 PM delete

Eeuuuuwww gelinya.sllu org kata kalau man over 40 ni mmg lain mcm sket.

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
July 10, 2011 at 12:16 PM delete

kalo cik ezy mmg xmsok lgsg la kedai tu..
haha

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
July 10, 2011 at 12:42 PM delete

klau pk cik pun bleh bg siku jugak.. kih kih kih kih

Reply
avatar
amna
AUTHOR
July 10, 2011 at 1:26 PM delete

cik aish, kt skrg banyak herb shampoo jual kt watson ke farmasi.. hehe.. kan dh kena tenungan menikam kalbu. kekeke~~

Reply
avatar
July 10, 2011 at 6:58 PM delete

kadang2 pakcik gatal ni tak sedar diri g..hahah

Reply
avatar
EYFAalias
AUTHOR
July 10, 2011 at 7:10 PM delete

HAHAHHAA. gatai betul.

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon