KENAPA AWAK SUKA BULI SAYA?

selalunya kalau boyfriend mesti tak sampai hati nak buli girlfriend dia. tapi Pipi Epal memang suka buli aku. seyes sangat membencikan. 

mangsa buli. muka happy gila kena buli. haha
 
Aish : PP Epal, kenapa awak suka buli saya?
PP Epal : mana ada.. (ayat penafian yang boleh dijangka)
Aish : ada. nak saya bukak buku buli? (ada ke buku tu?)
PP Epal : buli kan tanda sayang..
Aish : manede istilah tu! (konon konon sweet la tu ea nak bagi istilah camtu!)

Sebenarnya PP Epal memang suka buli aku. dalam sedar, tak sedar dan juga separuh sedar. time tidur je dia tak buli. sebab kitorang belum kahwin lagi. kehkeh..siut.

ingat lagi haritu PP Epal ajak aku pergi stadium tengok TATU. aku pulak baru habis mengajar tuisyen pukul 8 malam tu. so dia msg tanya awak tak pergi ke? (eley ayat tersirat sebenarnya nak ajak aku lattew) pastu kesian kat dia pergi sorang sorang. *sebenarnya risau sebab lelaki kalau sorang sorang, nanti dia jeling pompuan lain. hehe. aku pun pergi la ikut dia tapi janji pukul 8.30. so bila jumpa, dia kata..

PP Epal : awak, kalau ikut logik, awak mesti tak sempat mandi kan tadi?
Aish : eh tolong sikit. hargai la sikit. saya penat mandi untuk awak tau! (buat buat marah)

kalau time salam tangan dia masa jumpa, dia tuduh tangan aku busuk. aku pun cium tangan aku nak tau sahih ke busuk? dia kata aku lurus. 

time makan dengan dia, dia longgokkan semua pinggan dan mangkuk mangkuk yang licin tu depan aku. "ish banyak nya awak makan.." (padahal tu pinggan dia) saja nak buat orang lain pandang aku sebagai gadis yang buruk lantak.

boleyy?

mamat ni bila datang mood nak membuli, memang kebencian dibuatnya. tapi bila dia rasa nak jadi sweet, boleh cair kejap.
Previous
Next Post »

34 komen

Write komen
.m y z.
AUTHOR
July 10, 2011 at 5:27 PM delete

HAHA PP Epal? kenapa PP Epal? hahaha. ziema pun asyik kena buli je kot. nasib2 T__T

Reply
avatar
July 10, 2011 at 5:28 PM delete

alalla...kalau kena buli ngn pakwe mesti rasa benci sweet2 kan. hehee

Reply
avatar
July 10, 2011 at 5:39 PM delete

tuh laa yg paling seronok bila dpt buli makwe sndiri ..tp bukan yg jenis melampau2 la ,sekadar nak tnjuk yg kita ni nak buat dia gelak saja .. *even kaum adam ni selalunya bnda2 bodoh .. :p

Reply
avatar
Asha
AUTHOR
July 10, 2011 at 5:42 PM delete

kadang2 rasa sweet gak mcm nih. bila teringt balik time kene buli kdg2 senyum sorang2. nakal.

Reply
avatar
HAJAR hasan
AUTHOR
July 10, 2011 at 5:44 PM delete

selalunya, lelaki mcm tu manja sebenarnya. kuikuikui. :)

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
July 10, 2011 at 5:57 PM delete

asam garam percintaan..^_^

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 10, 2011 at 5:57 PM delete

@.m y z. haha..sebab pipi dia macam epal..kekekeke..tu lah kan..takpe..buli tanda sayang. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 10, 2011 at 5:58 PM delete

@najihah sahami aah..tp klu buli lebey2, mmg nak kena siku

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 10, 2011 at 5:58 PM delete

@Nazrey Dylandy aauuww yeke..haha..tu la..pembuli ni mmg suka buat org gelak

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 10, 2011 at 5:59 PM delete

@Asha hehe..that y aish tulis kat sni..utk simpanan sdiri..nnt leh bc balik kot2 time gaduh ke kan. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 10, 2011 at 5:59 PM delete

@HAJAR hasan haaa..betul..dia mmg manja! kalah anak bongsu.haha..jgn la dia baca

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
July 10, 2011 at 6:00 PM delete

sbb selalu tgok film buli la ni..kih kih kih

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 10, 2011 at 6:12 PM delete

ni tgh manis2 bercinta laa ni .. hehehe

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 10, 2011 at 6:12 PM delete

PP epal tuh ape ?

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 10, 2011 at 6:18 PM delete

@ArulchelseA haha tah la...filem buli pun tk mcm ni kot

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 10, 2011 at 6:18 PM delete

@iPai aah..boleh masuk program manisnya kurma ini! haha.. pp epal tu nama gelaran dia..sbb pp mcm epal.

Reply
avatar
Dzarief Zuhdi
AUTHOR
July 10, 2011 at 6:18 PM delete

alo.. cian bebenor.. aper gi.. praktikkan cara aflin shauki, Buli Balik..hehe

Reply
avatar
July 10, 2011 at 6:34 PM delete

alala,,sweet nya depa kan....tp time kna buli mmg rasa geram kan....tp dh trbiasa,relex je la....hehehe

Reply
avatar
July 10, 2011 at 6:57 PM delete

so sweet nyer kak ish..widad tak pernah kena buli lagi..tapi widad buli org adalh..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 10, 2011 at 8:39 PM delete

@Dzarief Zuhdi yee..dalam usaha utk membuli balik..ahaks

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 10, 2011 at 8:39 PM delete

@Jasmin Ibrahim tu ah..sampai jadi lali kan? haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 10, 2011 at 8:39 PM delete

@WidadCutieyGirlZ StorY wawawa...widad jahatt suka buli org..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 10, 2011 at 8:40 PM delete

@hidheryusof ye...ada pape masalah? ahahah

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
July 10, 2011 at 8:49 PM delete

elelelee...padahal suke kan...
cube sesekali die tak buli...mesti terase nak kene buli kan..

Reply
avatar
July 10, 2011 at 10:12 PM delete

alalalala dy nk uji kau kot
boleh tak jadi suami dy
sepanjang hayat..
hahahahaha =p

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
July 10, 2011 at 10:55 PM delete

haha tanda sayang lah sangat XP ok ekceli ziema bukan kena buli tapi kena kutuk dengan boipren sendiri. sayu hati. sobsobb. hahahh.

Reply
avatar
July 10, 2011 at 10:55 PM delete

comels je pp epal.hehehee.moga aish hepy.kena buli pon kite hepy kan.hehe

Reply
avatar
July 11, 2011 at 12:32 AM delete

cik aish tak jahat..tu nama nyer sayang...dah selalu buat silap..widad ape lagi kena kan ..hahha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 11, 2011 at 1:34 AM delete

@Fazil Hamid hehe maybe la kot..tu la kan..tul gak.hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 11, 2011 at 1:35 AM delete

@Far8 budak baik haha..takde maknanyaaaaaaa..amboi pandai ko kan

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 11, 2011 at 1:35 AM delete

@.m y z. haha..tkpe..dia suka ngusik la tu..kkekekekek..apa lgi..balasss jgn tak balas! ahaks

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 11, 2011 at 1:36 AM delete

@rara pinkmafia haha..dia da hentak2 kaki tu protes aish bg nama tu kat dia..nak uat camne kan. heheh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 11, 2011 at 1:36 AM delete

@WidadCutieyGirlZ StorY aahaha btul gak..tkpe..widad tak jahat..notyy je..;p

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...