MENDATINGKAN DIRI DI PESTA FLORA PUTRAJAYA!

Ini entry bergambar. sila layan je ok. zass..


GARDEN LUAR

Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
 masa ni baru lepas jeling kat semua orang supaya kosongkan tempat. aku nak bergambar sorang pun susah orang lalu lalang. haha. 

Photobucket
ehem sempat lagik bercanda ye. hai PP Epal!

tahun ni tema ros. so dekat bahagian indoor, memang kebanyakan bunga ros. cantik gila! sambil jalan tu, aku dok jeling jeling orang orang yang pegang bunga ros.. mana dorang beli ek? nak jugak. *sambil jeling maut dekat PP Epal suruh belikan. haha


INDOOR
Photobucket
syurga rose! suka gila dekat rose merah. masa ni, jeling lagi dekat PP Epal harap harap da paham la ai nak yang macam ni. boley? haha



Photobucket


Photobucket


Photobucket


PhotobucketPhotobucket

Photobucket
muka nak garang kan. tau la ada darah polis! huh.


MALAM!

Photobucket

Photobucket


so the happy ending was, aku dapat bunga lagi! haha. tu la motipnya aku bawak PP Epal ni. sian dia, gigih tanya orang sana sini mana nak beli fresh flower. sebab time tu tak jumpa orang yang jual bunga. so dia pergi tanya orang yang beli tu, beli katne. haha. saja je buat ai terharu tau. 

Photobucket
Thanks PP Epal. sangat enjoy mendatingkan diri dengan kamu semalam. nanti bagi lagi bunga okay. haha. 

Photobucket
konon sweet la time ni. blah. haha. 



rose itu merah. merah itu cinta. cinta itu kamu.



haha. geli pulak aku. ok bye.
Previous
Next Post »

27 komen

Write komen
July 17, 2011 at 12:39 PM delete

pehhh kauuuu..
dating tak hingat..
dah ar tak ajakk..
hahaha..
lawa pic tu..seyesss..pehhh

Reply
avatar
AZTIQAH
AUTHOR
July 17, 2011 at 12:40 PM delete

banyaknya bunga
utk sy ad x?? :)

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
July 17, 2011 at 12:42 PM delete

hahaha amboi, mmg hati tengah berbunga lah tika dan saat ini kan. weweiiit XP lighting lawa lah. pakai DSLR ke?

Reply
avatar
July 17, 2011 at 12:56 PM delete

@AZTIQAH

weweeewiitt. romantiknya, haha sampai skg xde sapa yang sudi hadiahkan d'ya bunga rose ;)

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
July 17, 2011 at 12:56 PM delete

kih kih kih kih...bebunga2 ati tu.. kih kih kih

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 17, 2011 at 1:00 PM delete

@Far8 budak baik haha...ko ni..nama pun mendatingkan diri..takkan nak ajak ko. kacau daun je. hahaha..

lawa? mekacih..aku ke gambar tu? hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 17, 2011 at 1:00 PM delete

@AZTIQAH err errr err..ada .. meh la dtg sini. nak bunga apa? mcm2 ada!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 17, 2011 at 1:01 PM delete

@.m y z. heee..aah..DSLR PP Epal punya.. penat bodek dia..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 17, 2011 at 1:01 PM delete

@D'ya Marshmello hehe..takpe..dtg la pesta flora ni..arini last..suh si dia belikan..buat mcm taktik aish..wat2 muka sedih sikit mtk bunga tu. haha

Reply
avatar
Etong
AUTHOR
July 17, 2011 at 1:34 PM delete

loveee all the pictures :)

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
July 17, 2011 at 1:50 PM delete

cantek betol..
huhuu
jeles ni..

Reply
avatar
Zyash
AUTHOR
July 17, 2011 at 2:17 PM delete

Untung la...hehhe...so0 sweet hokey..!!

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
July 17, 2011 at 2:52 PM delete

ni bukan je dlm hati ada taman..
tp dlm taman ade org berdating...
hehehe...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 17, 2011 at 3:01 PM delete

@Cik Ezy cik ezy pergi la!! best gila..tp arini last

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 17, 2011 at 9:04 PM delete

hahah .. sweet plak yang last tuh kan ..


ni mesti beli kat kedai dalam indoor tuh kan ?? jeng3 ..

memang best !!!

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
July 17, 2011 at 9:18 PM delete

Waahh...bestnye dating dalam bunga2..hehehhee (^__*)

Jeles3...huhuhuu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 17, 2011 at 10:40 PM delete

@iPai aah...mula2 mcm tk perasan kedai tu..so tu yg pp epal tanya org mana beli tu..hehe

Reply
avatar
July 18, 2011 at 12:58 AM delete

so sweet..best kan g sini..tapi widad tak dapat g...akak widad jer g..

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 18, 2011 at 1:43 PM delete

wah ye ke bagus ye ... hehe .. mesti suka laa cik aish time tuh .. patut laa

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
July 18, 2011 at 6:18 PM delete

ececeehhhh kemain ko ye. :P hati bunga2 letteww :P

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
July 26, 2011 at 8:45 PM delete

wahh ada tambah gambar bru~ guna DSLR? no wonder lah gambar cantik gila. kak aish cantikkkkk :D

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon