A NOTE FOR YOU



aku suka berkawan and agak peramah la jugak. tak pernah jumpa pun, tapi bila jumpa mesti borak tak hengat punya. dari orang tu malu malu, terus jadi tak malu langsung lepas borak dengan aku. aku pun pelik. mana pergi kemaluan dia. haha

tapi aku tak ah hot macam fatin liyana. muka aku pun sepesen je. tak ada dua tiga pesen. bila dah macam tu, nak memilih pasangan hidop tu takkan ada ah kan. nak ciri ciri hensem pastu kaya pastu romantik gila kentang, kalau takde ciri tu, reject! ha takkan ada ah aku macam tu perangai nya. 

aku pernah bercinta. ah banyak kali ah. hati hati punya bercinta, kecundang di pohon nan rendang juga. apa boleh buat? jodoh pertemuan di tangan tuhan. kalau di tangan aku, memang aku genggam sampai jadi laki aku. ok enough. so bila ada yang nak masuk line, aku mesti suspicious. eh betul ke mamat ni? nak main main pun pilih la orang lain. jangan ah pilih aku. penat kot berjurai air mata dulu. ingat murah murah ke air mata tu? rasa macam takut pun ada nak sambut kelahiran cinta baru ni. wakaka.

kalau dulu tahun 2009 sampai pertengahan tahun 2011 ni, life, aku rasa macam damn gila. tapi life mesti diteruskan. aku tak boleh nak pura pura yang aku happy tapi tak. penat kot nak berlagak happy ni. tapi nak buat macam mana. aku tak ada kudrat kot nak cerita tiap tiap masalah jiwa kat semua orang. orang pun benci kot. 

time will tell. 

hari tu pintu dah terkunci rapat. kunci pun dah aku campak dalam longkang. niat nak lupakan je. tapi ada pulak hamba Allah yang gigih cari kunci dan bukak balik pintu tu. 

thanks. I'm taken


Previous
Next Post »

27 komen

Write komen
saiazuan
AUTHOR
July 4, 2011 at 1:06 AM delete

akan ada seorng menanti kamu di luar sana :D

cool sabtuday gathering with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

Reply
avatar
July 4, 2011 at 1:12 AM delete

thanks, I'm taken. The words looks you are happy. Hehehe.

cik aish, sabar dgn perkara silam. Ia byk mengajar kita erti hidup. Jadi tabah kerana sy percaya anda mmg tabah. ^^

Reply
avatar
July 4, 2011 at 1:31 AM delete

TAKEN?by?who?erk..congratez..hahaha...

happiness is yours...

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
July 4, 2011 at 1:57 AM delete

rilek2...org n9 kuat2 belaka..kih kih kih

Reply
avatar
ASaDa RyutaRo
AUTHOR
July 4, 2011 at 2:50 AM delete

wah.. tahniah lah ea. semoga cepat2 bernikah n berbahagia.. ;)

Reply
avatar
nanad
AUTHOR
July 4, 2011 at 4:37 AM delete

dari orang tu malu malu, terus jadi tak malu langsung lepas borak dengan aku. aku pun pelik. mana pergi kemaluan dia<--BHAHAHAHAH ;D
smoga sentiasa bahagia~~

Reply
avatar
Miss Xyz =)
AUTHOR
July 4, 2011 at 6:31 AM delete

wahh, ada bakat novelis.. hahahaha XD

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 4, 2011 at 7:12 AM delete

wah siapakah yg bertuah itu .. yang penting bukan wanita yang cari daripada tagged tuh kan ?

all the best ye !!! (join asada punya wish), cepat bernikah dan berbahagia

Reply
avatar
syashafie
AUTHOR
July 4, 2011 at 8:17 AM delete

jargon best ! :)

u look so happy then :D

Reply
avatar
July 4, 2011 at 9:05 AM delete

ALLAH da janjikan, insyaALLAH ada yg terbaik utk kite..:)

anyway, congrate ye..semoga cept2 kawin..ngee~~

Reply
avatar
July 4, 2011 at 11:02 AM delete

wah sape22!! nak tau gak...Sape kah gelaran itu?? ape2 pon tahniah yer cik aish..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 4, 2011 at 11:25 AM delete

@Mr.Thinker@Ali :) thanks..just berserah je pd yg atas. Dia yg menentukan perjalanan hidup kt.. aite..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 4, 2011 at 11:26 AM delete

@najihah sahami hehe..later aish update sapa orgnya..ecceehh..haha..tgu la..awal lg..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 4, 2011 at 11:27 AM delete

@ASaDa RyutaRo tak nak harap sgt..biar tuhan tentukan.. time will tell. cewahh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 4, 2011 at 11:27 AM delete

@nanad ahaks..tu ah..bahasa blog ni mmg tunggang langgang sikit..maaf maaf maaf

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 4, 2011 at 11:28 AM delete

@Miss Xyz =) eh takde lah...bahasa pun ikut suka je ni..klu buat novel, kompem tak laku..kekekeek

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 4, 2011 at 11:29 AM delete

@iPai uwaaa ipai ko keji..taknak aku dengan lesbian tu..better aku mendara sampai tua.haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 4, 2011 at 11:29 AM delete

@syashafie ahaks...yup..happy klu korang happy..erk..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 4, 2011 at 11:30 AM delete

@nur aisya humaira hehe..insyallah..tp tak nak berharap terlalu tggi..nk wait n see jela..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 4, 2011 at 11:30 AM delete

@WidadCutieyGirlZ StorY hehe..ada la hamba allah ni..gigih cari kunci tu

Reply
avatar
ieLa yaaCoB
AUTHOR
July 4, 2011 at 12:49 PM delete

selmt bbrbhgie..smoge kwin cepat2 kih:)

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
July 4, 2011 at 2:44 PM delete

taken? wow? adekah jejaka yg bagi bunga kat ko aritu? wahh.

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 4, 2011 at 4:25 PM delete

mendara ? wah .. perkataan baru tuh ..

(boleh tak jadi org lain yang baca post ni jap)

argh .. melepas ..

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 4, 2011 at 4:26 PM delete

@CIk Mira ~ yang bg bunga tuh bukan perempuan ke ?

yang pasti orang yg bagi bunga tuh bukan les dari tagged .. wakakaka

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
July 4, 2011 at 10:30 PM delete

wahhhhhh dah taken lah ni? tahniah tahniah!! :D

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon