PERASAN HOT

Salam and hai to all my lovely buddiesss!!!


  yes i'm hot. and i don't care!

this is just a short update from me....i'm not writing this to blame you or you...that's not the main purpose....harap tak salah faham....aku sekadar menulis....menukar suara hati aku kepada tulisan.....

pernah tak jumpa perempuan yang spesis perasan hot? orang yang perasan hot ni apa ea? ada ke bila kita pegang dia tangan melecur serta merta? takkan ada la kan. budus namanya tu. haha. ok. orang jenis perasan hot ni kadang kadang perasan yang diri dia laku 24jam. 

thats why spesis ni susah nak appreciate pasangan dia. isk isk isk. kenapa? sebab dia yakin yang pasangan dia tak akan tinggalkan dia maybe sebab dia ada rupa. ooh ok. rupa cantik memang lelaki susah nak tinggalkan. ye ke? tah. aku bukan lelaki. tanya la lelaki kat sana tu kan?? lalala. 

ingat sikit makwe..

"rupa bukan segala galanya." 

tak semestinya bila kau cantik, tertarik kau memang kababom, huh..jangan ingat kau hot la makwe. aku cakap ni macam ada berbaur unsur unsur dengki ke? tak ah. cuma sekadar berkongsi sikit tentang ragam manusia ni. aku sedar aku tak cantik. tapi tak bermakna aku kena jadi pendengki tak tentu pasal. full stop.

so buat makwe yang perasan hot, jangan sampai yang dikejar tak dapat, yang dikendong cicir cicir tepi jalan. tak semestinya muka cantik haloba, kau senang dapat pasangan hidup. aku tak kata nak cari pasangan tu susah mengalahkan susah nya nak mati, tapi setakat nak dapat pasangan yang touch and go tu memang la senang petik jari je. tapi we talk about pasangan yang betul betul ikhlas sayangkan korang. 

susah tau nak dapat.

so jaga baik baik kalau dah dapat yang betul betul boleh move on dengan korang. belajar la sikit appreciate tu wahai si makwe..



Previous
Next Post »

36 komen

Write komen
izzad
AUTHOR
July 25, 2011 at 1:25 PM delete

Wah nie mesti ada kes nie...hehehe..anda apa kurangnyer (panas) : )

Reply
avatar
Anne Nurain
AUTHOR
July 25, 2011 at 1:36 PM delete

sy x prasan hot, sy prasan comel je..
bole x? haha..

p/s: comel kucing cik aish.. :)

Reply
avatar
Marya Hana
AUTHOR
July 25, 2011 at 1:37 PM delete

perempuan perasan HOT ni sebenarnya tak HOT pon. gaya je lebat .. :D

Reply
avatar
khadijah
AUTHOR
July 25, 2011 at 1:38 PM delete

setuju dengan cik aish..
tapi kadang kadang cantik sangat lagi susah cik aish, nak kekal ngan satu pasangan tu pun susah.. kalo luar je cantik, dalam tak cantik, tak guna jugak.. cik aish, dijah ade tag cik aish dalam contest..:)

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
July 25, 2011 at 1:54 PM delete

lumrah manusia.. seksi kira hot.. tp x sedar betis berbulu.. hehehe..

Reply
avatar
July 25, 2011 at 2:19 PM delete

Pergh, yang cantik + cum melecun tu lg senang nak ditinggal. Sebabnya, dengan kecantikkan itu, ramai lelaki yang bermata jalang melihatnya. HAHA! Sadis bukan sebabnya. Tapi itu memang hakiki. Saya cemburu bila my GF dilihat oleh mata2 yg meliar itu.

Reply
avatar
cik najihah
AUTHOR
July 25, 2011 at 2:21 PM delete

suke gilos entry ni hihi...
mmg betul tu..
x payah nak perasan hot sangat

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 25, 2011 at 2:34 PM delete

paling tak suka perempuan perasan howt ni .. rasa cam nak lempang je ..

uhuhu ..

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 25, 2011 at 2:35 PM delete

opss .. terganas plak kat sini .. maaf ..

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
July 25, 2011 at 2:48 PM delete

kalau yg bebetol hot tu ok lg..
tp kalau yg tak hot..perasan hot tu..buat sakit ati..hehehe...
hot ke tak hot..janji hati tak hot..
ape aku merepek ni..hahaha...

Reply
avatar
July 25, 2011 at 4:14 PM delete

ahahahahaha............saya seorg GADIS YANG "HOT" sbb saya tinggal kt GURUN,KEDAH.............hehehehehehehehehehehe.....

Reply
avatar
amna
AUTHOR
July 25, 2011 at 8:08 PM delete

setuju tu..
selalu tanamkan dalam diri, "kalau aku hebat, lagi ramai lagi orang yang jauuuuuuuuuh lebih hebat daripada aku", tak gtu?? huhuu
*sy tak bermaksd sy hebat. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 25, 2011 at 8:27 PM delete

@Marya Hana hehe gaya lebat ea? bru first time dgr kalimah tu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 25, 2011 at 8:31 PM delete

@khadijah ye lor..cantik sgt pun susah kan..stuju2..huhu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 25, 2011 at 8:37 PM delete

@Mr.Thinker@Ali hehe yeke..tp ada sesetengah lelaki bangga kalau aweknya dipandang lelaki lain..caner tuh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 25, 2011 at 8:39 PM delete

@iPai ganasnya..hehe 18sg lak nnt rate blog aku ni kang

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 25, 2011 at 8:41 PM delete

@Jasmin Ibrahim hehehe hot ea...tkpe..hot tu takpe..i pun hot gak ni..ekon rosak.haha

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 25, 2011 at 8:46 PM delete

takpe2 .. 18SG still ada peminat nak baca lagi .. uhuh

Reply
avatar
syashafie
AUTHOR
July 25, 2011 at 8:57 PM delete

rupa bukan segala-galanya :)

Reply
avatar
July 25, 2011 at 10:02 PM delete

aish,kat rtm ni sllu je jumpa org cm tu.menyampak nengoknya taw.bajet HOT sgt.padahal opah aku lagik hot.hehehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 25, 2011 at 10:21 PM delete

@rara pinkmafia haks haks.yeke..tu la..tak ke mana pun nak bajet2 ni..

Reply
avatar
Ct Aja
AUTHOR
July 25, 2011 at 10:30 PM delete

HoT, tmbah seksi lak,jgn kat laki, pompuan pun pndg...hi3, pastu mula la prsn lawa..

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
July 25, 2011 at 11:27 PM delete

cik aish..

saye tag awk..

http://shuhaida313.blogspot.com/2011/07/contest-loving-couple.html

=)

Reply
avatar
July 25, 2011 at 11:41 PM delete

err perasan hot sbb nak bagi semangat kat diri boleh?
hahah. .takleh bla giler. .

Reply
avatar
July 26, 2011 at 8:47 AM delete

saya memang tak reti nak hot2 ni...macam mana nak hot..hahha

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
July 26, 2011 at 6:18 PM delete

ishh tolong lah sedar diri sikit makwe. jangan lah perasan diri hot sangat. petik jari sekali, 10 datang. memanglah seronok, best tapi bala weh bala. haha XP hidup sederhana dah lah kan? :) perempuan yang cantik tapi rendah diri tu berjuta2 kali lebih cantik drpd perempuan cantik tapi perasaan diri hot. pehlissss~~

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 26, 2011 at 7:21 PM delete

@Ct Aja hehe btol2..kdg2 kt pompuan ni pun akan pandang dorang ni..pastu dorang mesti mcm bangga kan.haha yeew

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 26, 2011 at 7:22 PM delete

@Cik Ezy haha nasib bek aish da ada si dia..klu tak sentap gak kene tag contest mcm ni..miahahah tengs

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 26, 2011 at 7:22 PM delete

@wan zuliyana [apel] haha boleh...niat murni tu..ahaks

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 26, 2011 at 7:22 PM delete

@WidadCutieyGirlZ StorY mandi air panas je widad..hot la nnt. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 26, 2011 at 7:23 PM delete

@.m y z. hehe btul2...stuju..bersederhana je la..kan lg bgs.. :)

Reply
avatar
NaNaKyu
AUTHOR
July 26, 2011 at 9:41 PM delete

salam cik aish..hihi..menurut pengalaman peribadi..pompuan2 hot neh slalunye dijadikan sebagai teman menggediks2 je..bkn nk wat calon bini pon..laki ni sebenarnye maw pompuan yg pndai jaga ati doang..dan maruah doang..tu je..hargai pd yg syg kte..bkn senang nk dpt yg btol2 seswai dan setia kn..btw,sy ske sgt2 tgk cik aish skang..bahagia eh skang..see,disebalik kejatuhan dan kesdihan pasti ade kemanisannya..now dh rase kn..=))

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 26, 2011 at 10:39 PM delete

@NaNaKyu hurm tu la..btol tu..so better sederhana je..sbb lelaki ni penilaian dia pada perempuan lain mcm sikit.. :)

tengs nana..lama nana tak komen kan? hehe.. tengs..doa2kan aish ye..:)

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
August 1, 2011 at 12:47 AM delete

prmpn perasan hot a.k.a prmpn berbulu lebat.


HAHAHAH ;))

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...