PERLI PALING TERBAEK DARI LADANG

Salam to all cute buddies!

lama dah tak story story pasal my mom yang comel tu. yaa aku ada post entry pasal my mom yang telah meragut kesucian ku. sobs. but my mom so comel tau. dia jarang marah marah. but once dia marah, habis la doniya. 

haritu aku tak ingat hari apa. masa tu aku mendatingkan diri dekat Pesta Floria baru baru ni, aku balik lewat around 12 am macam tu. yela bunga api je start pukul 10 malam. so tu pasal terpaksa balik lewat sikit. tiba tiba my mom call aku. 

Mom : Helo, aish, ada pensel tak kat situ?
Aish : Helo, tak ada la mommy. nape?
Mom : Mommy nak aish salin address ni. 
Aish : Address? mommy nak suruh aish pergi mana lagi ni? aish nak balik dah ni.
Mom : Salin ni. 973 lorong semarak 17... bla bla bla. (eh macam alamat rumah aku je?)
Aish : moooommmyyyyy!
Mom : Ha cepat balik. ingat kan lupa address rumah sendiri tadi. 
Aish : yeeeeee nak balik dah ni. 

so best jugak cara ni. mommy jarang marah marah and membebel suruh balik cepat ke apa. sebab dia percaya anak dia gud girl. Ke? hehe. tapi once kalau melampau sangat lewat malam tak balik balik lagi, memang mommy perli terbaik dari ladang. 

yeewww..



Previous
Next Post »

38 komen

Write komen
July 28, 2011 at 10:15 PM delete

hahah..btol tu..biasa la mak kan...widad pon kadang2 buat..tapi membebel nyer....hanya tuhan je yang tau..

Reply
avatar
Nabila Huda
AUTHOR
July 28, 2011 at 10:18 PM delete

best jugak ada mak yang sporting macam tu.. bagi teguran tapi tak membebel.

Reply
avatar
Asha
AUTHOR
July 28, 2011 at 10:19 PM delete

hahaha. adoiya. memang terbaik dari ladang la.

Reply
avatar
Unna
AUTHOR
July 28, 2011 at 10:26 PM delete

hehe best ade mak sporting mcm tu. biaselah, mak mana tak risau anak keluarkan. lagi lagi gurl. hehe

Reply
avatar
July 28, 2011 at 10:38 PM delete

hahaha. kalau aku jadi mak ko, dah lama aku pi tarik telinga ko ajak balik. hahahaha.

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
July 28, 2011 at 10:49 PM delete

mmg cute la mak awk!
serius cute!
kehkehkeh..

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
July 28, 2011 at 11:15 PM delete

haha..lucu la mak cik aish.. krm slm kt dier eyh.. :)

Reply
avatar
aimie
AUTHOR
July 28, 2011 at 11:22 PM delete

terbaekk hahaha :D

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
July 28, 2011 at 11:24 PM delete

hehehe.. atia klu kt umah dak baek.. x pnh kuar umah.. jd x pnh kena bebel.. heeeeee~

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
July 28, 2011 at 11:31 PM delete

hehehe..terkena daa...
nasib die tak dtg jemput bawak kulit kacang...
kalau cik aish tanye...kenape bawak kulit kacang je..
sbb kacang dah lupekan kulit...huhuhu...

Reply
avatar
Marya Hana
AUTHOR
July 29, 2011 at 1:03 AM delete

kelakalah mummy u ! mati2 i igt address ape td.. haha..

" pulanglah anakku!! "

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 29, 2011 at 7:08 AM delete

pergh lamak .. memang terbaik dari ladang r .. hahahaha

punya call tanya pensel dulu tuh .. adeh2 .. dasat

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
July 29, 2011 at 9:12 AM delete

bleh ek blik sampai kul 12 mlm..ermm aku dulu sebaya aish ni lelaki lg tu..kirim salam la klau dpt..siap kena jemput lg suh blik..

Reply
avatar
mama@eCha
AUTHOR
July 29, 2011 at 10:14 AM delete

hehehhe teringat lak zaman dulu2 sblm kawen kan..
selalu je keluar smpai lewat mlm br balik..
mak mst kol
dia akan tnyak..ingat x jalan balik rumah???ke nak kita org lukiskan plan balik rumah ehehe...
biasalah org tue mmg camtue..tanda nya mereka selalu mengigati kt...

Reply
avatar
July 29, 2011 at 10:50 AM delete

bahahhaa..lawak la u're mum....nak wat kat adek la camneh...hhah

Reply
avatar
hamzah ian
AUTHOR
July 29, 2011 at 11:36 AM delete

blk kul bape ni.. hehe

Reply
avatar
July 29, 2011 at 12:22 PM delete

hahaha...mmg tebaik dari ladang...jie tak penah lgi kene bebel balik lewat malam...hihiii, sebab tak penah kuar pai lewat malam..hemm tengok bunga api pun kat tV jak..huk3x....niway adakalanya ibu memdidik tak perlu dengan kekerasan...:)

Reply
avatar
amna
AUTHOR
July 29, 2011 at 6:31 PM delete

alamak, dah sudah..
alamat sendiri tak tahan tu.. kalau mak amna siap tazkirah lagi ^^'' ngee~

Reply
avatar
July 29, 2011 at 9:08 PM delete

haha terbaik..
nsb xkasi almt balai polis
kehkeh

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
July 29, 2011 at 9:13 PM delete

hahahaha memang terbaik lah mak kak aish! nasib baik mak kak aish jenis tak suka marah2. kalau ziema, takut nak balik lewat2 malam. nanti tak boleh masuk rumah. sobsobb T__T so far tak pernah buat lagi laa melainkan kalau jauh drpd parents. haha.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 29, 2011 at 9:34 PM delete

@WidadCutieyGirlZ StorY hehe ibu2 mmg macam tu widad.. hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 29, 2011 at 9:37 PM delete

@Nabila Huda hehe yup..tp kdg2 dia marah jugak..biasalah mak mak.. :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 29, 2011 at 9:38 PM delete

@Unna hehe tu la..lagipun aish bongsu..mmg la mak risau lebeyyy

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 29, 2011 at 9:38 PM delete

@Taufiq Tiramisu haha nasib bek ko tak jadi mak aku. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 29, 2011 at 9:39 PM delete

@gadis melayu aish pun jarang kuar malam melainkan klu btul2 ada event yg aish nak join..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 29, 2011 at 9:39 PM delete

@Fazil Hamid adesss..hahaha lagi tragis mcm tu..memang aish nangis kat stu gak..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 29, 2011 at 9:40 PM delete

@Marya Hana sib bek dia tak nyanyi lagu pulangkan..misha omar. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 29, 2011 at 9:40 PM delete

@iPai tu ah...haha aku kene contoho dia nnt.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 29, 2011 at 9:40 PM delete

@ArulchelseA hahah..aku susah nak kuar malam tau..kene bodek2 buat keje umah dulu baru mak aku bg..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 29, 2011 at 9:41 PM delete

@mama@eCha ahahaha lebih kurang mak aish la tu..adess sumpah sweet

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 29, 2011 at 9:42 PM delete

@نورفايزه مادارو yup..aish stuju..nak didik kdg2 tak perlu guna kekerasan..mcm tu gak mengajar student..hehe.;p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 29, 2011 at 9:42 PM delete

@amna kekeke lawak lawak..takzirah trus..haa semputtt

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 29, 2011 at 9:43 PM delete

@.m y z. haha klu jauh dr parents mmg ligat la ye..ahaks..biasa la tu zmn belaja mmg camtu..asalkan kene pandai jaga diri

Reply
avatar
hidheryusof
AUTHOR
July 30, 2011 at 2:19 AM delete

huiyo best nye
ahhahahaa

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 31, 2011 at 10:58 PM delete

mom... u r d bez.....

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
August 1, 2011 at 12:41 AM delete

mn komen cik anon?x apprv le tu.hahaha ;))

sian dia :P

eh,mak awk comel la.kim slm ye ;)

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...