SIAPA PEMENANG CONTEST 'BLOG SAYA BIASA2 JE TAPI COOL!'?

ok. setelah diperkenankan ahli ahli sumo negara, maka dengan ini aku nak isytiharkan pemenang contest Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool! dimenangi olehhhhh..jeng jeng jeng..

::

::

::

::

::

::

::

::





::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

(letih scroll? ahaks)

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::



so tahniah ye pada adik ziema kita ni. 
aku pilih blog ni sebab blog ni biasa je. tapi setiap entry dia memang best. serious. so siapa siapa yang belum terjah lagi blog ni, sila terjah dan bagi sekuntum dua bunga sebagai ucapan tahniah. ahaks. 

penat geledah semua entry setiap TOP 6 yang terpilih tu. memang best best. tapi anggap je takde rezeki untuk menang. ni bukan soal pilih kasih or wateva. tapi yang aku rasa berhak menang dan menepati piawaian, perlu menang. okay. tamo sentap sentap ye sayang. 

so apa lagi, jom kita usha entry entry yang aku rasa best dalam blog ni. jom jom. nak list kat sini, banyak kot. ha korang tengok sendiri lah dekat archive dia okay. dia layak untuk menang. 

pada 5 blog lagi yang tersenarai dalam top 6, insyallah minggu depan aku start buat review blog korang yang best tu! okay. hope dapat lah promote sikit kan..tapi Blog PS memang takyah promote dia dah meletup dah. tu bukan blog biasa. blog luar biasa. hehe. 

ok. ziema. inbox aish nombor akaun ye. aish nak bagi hadiah. simpan dalam tabung okay. :)




Previous
Next Post »

26 komen

Write komen
Cik Ezy
AUTHOR
July 12, 2011 at 1:14 PM delete

tahniah utk ziema
blog die mmg best..
=)

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
July 12, 2011 at 1:22 PM delete

x pyh scroll smpai bawah.. kt dashboard dh nmpak dh.. x suprise dh hehehe..

tahniah ntuk ziema..^_^

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 12, 2011 at 1:24 PM delete

@Cik Ezy yup...bestkan blog dia? mcm blogger lama je rasanya tiap2 entry dia..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 12, 2011 at 1:25 PM delete

@gadis melayu haha yeke..cis..penat den buat titik2 tu...hahaha..tak teringat lak kat dashboard tu. hahaha...surprise tak jadi..uwaa

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
July 12, 2011 at 1:38 PM delete

1 sbb kenape sy tak menang...
hahahaha...
sbb mase tu sy sibuk...jd tak dpt join...ce buat sekali lg...huhuhu..

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
July 12, 2011 at 1:48 PM delete

aik knapo den tk monang pulak ni...

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
July 12, 2011 at 1:49 PM delete

hehe..penat skrol, walopun dah tau belog mane... thniah!

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
July 12, 2011 at 2:02 PM delete

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh *gosok mata* *nangis* *kesat air mata* *terharu* hahahah. ternyata harapan yang kak aish bagi tak palsu. thanks a lot a lot a lot. yeay boleh buat beli baju raya! haha *nampak tak muka teruja tahap dewa ni? ish unbelievable :D

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 12, 2011 at 2:11 PM delete

@Fazil Hamid betul jugak tuh. hahahaha..adesss

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 12, 2011 at 2:11 PM delete

@ArulchelseA tak masuk..camne nak menang..uwarghhh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 12, 2011 at 2:12 PM delete

@Dea hahaha tau tkpe...cis..ilang kursurprisan

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 12, 2011 at 2:12 PM delete

@.m y z. masyallah..gegar blog aish ni bila ziema hentak2 kaki seronok..kekekekeke..tahniah ye...ziema layak menang..suka baca blog ziema..best..

Reply
avatar
July 12, 2011 at 3:16 PM delete

ahahahahha....ternyata ni mmg pilih kasih....saya bangkang.........kahkahkahkah.....tahniah utk ziema tu...

Reply
avatar
July 12, 2011 at 3:27 PM delete

tahniah ziema!!!
baru jer kenal ziema ni..tapi blog dia widad suka singgah..best la...

Reply
avatar
EYFAalias
AUTHOR
July 12, 2011 at 4:06 PM delete

ziema? wahhh! tahniah. tumpang gembira kejap. ehehhe

Reply
avatar
July 12, 2011 at 4:36 PM delete

tahniah untuk ziema! nak terjah die sekarang jugak...hehe...

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 12, 2011 at 4:55 PM delete

wah gila mantap .. menang tuh !!!

tahniah !!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 12, 2011 at 8:31 PM delete

@Jasmin Ibrahim adess..jgn gitu yang..haha tiada unsur pilih kasih di sini

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 12, 2011 at 8:32 PM delete

@EYFAalias yee..ziema..nak bekenalan ke? hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 12, 2011 at 8:32 PM delete

@Eza Boom Boom :) terjah jgn tak terjah tau.. ahaks

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 12, 2011 at 8:32 PM delete

@iPai huhu entry dia best2

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
July 12, 2011 at 8:33 PM delete

TAHNIAH tuk ziema....tak menang tak pe..nanti buat LAGI :))

Reply
avatar
syashafie
AUTHOR
July 13, 2011 at 12:33 AM delete

tahniah zieemaaa ! :DD

Reply
avatar
July 13, 2011 at 1:24 PM delete

yeay!!ziema menang..tahniah ziema!!

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
July 19, 2011 at 1:46 PM delete

kenapa aku baru perasan entry ni? oke mntk ampun busy sgt last week T_T

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon