TABUNG BERSAMA MU AISH

rasa macam benci je dengan tajuk entry. kihkih. aku pun tak tahu nak buat apa hari hari sabtu ni. nak mendatingkan diri, lambat lagi. ha aku nak pergi Pesta Flora malam karang. see you there! :p 

Photobucket
ni lah dia tabung bersama mu aish


korang ada tabung? aku ada. tabung ni aku beli dekat Jongker Walk Melaka. masa tu tahun 2007. so dah 4 tahun aku beli tabung ni. tapi yang aku musykil kenapa tabung ni tak penuh penuh lagi? ahaks. liat gila nak isi duit dalam tabung. nak habiskan duit rajinlah. aaaa tabung..cepatlah penuh. nak beli enset Samsung Galaxy! sobs. 

bedebah punya abang kandung. dia beli Samsung Galaxy! blah lah aku tak heran. aku punya Samsung Corby lagi comel ah! kaler pink lagik tau! tunggu kau! penuh je tabung ni, aku beli iPad terus! masalahnya, bila nak penuh tabung comel aku nih? haha. sangat cis!

P/S : nak mintak PP Epal belikan as hadiah befday rasa rasa kejam tak? time mintak tu, buat buat la muka comel kelip kelip mata sikit.  T___T
Previous
Next Post »

25 komen

Write komen
AZTIQAH
AUTHOR
July 16, 2011 at 2:14 PM delete

sat lg dia penuh la
tnggu sat ja :)

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
July 16, 2011 at 2:17 PM delete

tgu lg setaon penoh la..
ckopkn 5taon..
ekeke..
saye suke menabung!
prnh dpt sampai 200..
lepas tu simpan dlm asb..
ngehehe

Reply
avatar
Ct Aja
AUTHOR
July 16, 2011 at 2:30 PM delete

ehem ehem, ke tak penuh sbb selalu korek tabung ni...hi3

Reply
avatar
July 16, 2011 at 2:35 PM delete

hahahaha...p cari kat corok2 lam bilik 2..sure2 jumpe duit syiling den masuk je lam tabung 2.. XD....

Reply
avatar
Marya Hana
AUTHOR
July 16, 2011 at 2:50 PM delete

mcm mane nak penuh, asal nak dating je cik aish korek duit tabung..

kan kan kan.. :p

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
July 16, 2011 at 2:50 PM delete

hahaha dah 4 tahun tapi tak penuh2 lagi? perangai sama macam ziema, liat nak masukkan duit dlm tabung. hahaha. kalau dah isi tu, kadang2 sekali sekala korek balik. teruk betul. haha tapi skang ziema tak pakai dah tabung2 ni XP

p/s : wahh blog ziema ada dekat sidebarrrr. baru perasan. hee~ thank you so much kak aish :')

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
July 16, 2011 at 4:31 PM delete

xde tabung..simpan dalm pensel case yg dah lame, so that xde org syak n ambekk.. kekekeke

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
July 16, 2011 at 6:38 PM delete

Mintak la kat cik abe....duit syiling dari dia...

sure penuh!hahahahhaa

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 16, 2011 at 8:40 PM delete

wah .. kalau duk guna duit yang diisi tuh memang susah nak penuh r ..


wah pergi pesta flora .. enjoy ye .. bunga cantik2 sana .. uhuhuh

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 16, 2011 at 8:40 PM delete

owh lupa nak bgtau, ipad tak best !!

Reply
avatar
July 16, 2011 at 10:55 PM delete

mula2 sikit lama2 jadi bukit gak..;)

Reply
avatar
July 17, 2011 at 1:12 AM delete

hahaa..aish jauh sgt la. kalau tak mish dh hantar satu karung guni syiling..:P

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 17, 2011 at 8:45 PM delete

@AZTIQAH sat lagi tu bila..uwaa..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 17, 2011 at 8:46 PM delete

@Cik Ezy haha cis sgt tuh...pergh bgs la cik ezy..simpan asb..;p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 17, 2011 at 8:47 PM delete

@Ct Aja tu la..da kantoi da..ahaks.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 17, 2011 at 8:47 PM delete

@♥Lady Ainaa♥ selalu gak bt camtu..hahaha..kemas2 umah, jumpa coins je masuk tabung

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 17, 2011 at 8:49 PM delete

@Marya Hana adeh...manedee...nak dating, pp epal kene sponser. hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 17, 2011 at 8:50 PM delete

@.m y z. hehhe..tu la..so sian tabung tu kan asik kene korek je..so jgn beli tabung yg ada lubang bwh..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 17, 2011 at 8:51 PM delete

@Dea so skng dea da gtau, klu ilang, maknanya aish yg amik..hahah

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 17, 2011 at 8:51 PM delete

@Cik RoSs ala..cik abe taknak bg..dia kedekut. hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 17, 2011 at 8:53 PM delete

@iPai
hehe..besttt gila pesta flora!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 17, 2011 at 8:53 PM delete

@iPai tk best ke? macam macho je bila pakai!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 17, 2011 at 8:53 PM delete

@WidadCutieyGirlZ StorY btul2..tp bukit ni lain mcm sikit..asik kene tarah je. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 17, 2011 at 8:54 PM delete

@najihah sahami huhu...ala..takpe..pos je..boleh kan kan kan..pehlis pwehlis

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 17, 2011 at 9:00 PM delete

huhuh.. jap lagi nak usha gambar aish pergi pest floria tuh .. macam best je kan ..


hemm, kurang sikit laa iPad .. masa mula2 best tau, tapi lama2 macam bosan sikit .. sebab banyak apps kena beli .. (walaupun sekrang ni semuanya guna cetak rompak.. wakaka)

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...