TAK BOLEH NAK MENGURAT PAKWE COMEL LAGI LEPAS NIH

Semalam PP Epal tiba tiba update status relationship with..dekat facebook. sebenarnya aku tak ugut pun kalau dia tak update. walaupun sebenarnya aku memang nak dia update status tu. apa ayat aku ni? layan kan aje. 

Aish : awak, napa awak tiba tiba update status relationship tu? (buat buat baik hati)
PP Epal : biarlah. buat apa nak sorok sorok. (ala sweetnya dia jawab camtu)
Aish : (yeke?)
PP Epal : hahahaha padan muka cik aish dah tak laku lepas ni. muahahaha
Aish : (ya rabbi. manusia ke apa ni?) kejam dow awak!!!!

huh sangat membencikan. punyalah tak bagi peluang kat aku nak usha orang lain. sampai hati betul. bagi la aku peluang nak beramah mesra dengan calon calon lain pulak kan? 

lepas tu, nak dijadikan cerita, hari yang sama lepas update status tu, EX aku remove aku dari facebook. pehal lak ni? korang rasa kenapa EX aku remove aku dari facebook dia? ego? sakit hati tengok aku dengan orang lain? atau pun dia frust sebab tak ada peluang nak ngurat aku lagi. haha. poyo betul.

buat si EX.

kalau kau baca blog aku ni, satu je aku nak cakap, hubungan kita adalah satu kesilapan. jadi aku tak salahkan kau kerana remove aku dari facebook kau tu. sebab mungkin tu satu cara untuk betulkan kesilapan kau add aku dulu. kan?


Photobucket 

PP Epal..

kalau awak baca entry ni, saya nak cakap, yang saya tak perlukan hubungan yang sempurna di mata orang lain. cukuplah awak sempurna di hati saya. tak sempurna pada pandangan orang lain, tak mengapa. :)





i heart you



Previous
Next Post »

38 komen

Write komen
izfanora
AUTHOR
July 23, 2011 at 8:21 PM delete

so sweet..

bila dalam hati ada taman.. :)

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
July 23, 2011 at 8:23 PM delete

hihikk..
sweetnyeeeeeeeeeeee~
arap kekal hngga ke akhir hayat..

si ex boipren cik aish jeles lettewwwww..
kehkehkeh

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
July 23, 2011 at 8:25 PM delete

OOOpppsss,Ex u tu remove sebab dia sangat sakit hati bila u dah jumpa pengganti.Dia ingat u tak laku!!hehehe..

Wow...so sweet~~~

Si PP Epal awak tu tak mahu awak di kebas orang!!hahahhaa...

Lain orang lain cara.Macam saya biar orang tak tahu siapa pakwe saya ( walaupun ramai dah dapat agak,siapa cik abe saya!!heheehe )

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 23, 2011 at 8:33 PM delete

@Cik Ezy hehe..ntah la..tatau..tp pelik gak la y dia remove kan. hehe..takpela..nak bt caner.. life mesti diteruskan..

Reply
avatar
July 23, 2011 at 8:33 PM delete

cewwah...suwittt...hehee....semoga kekal bahagia ye. hati2 bila bercinta.hahahahhaha..saspen je ayat kan.

:)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 23, 2011 at 8:34 PM delete

@Cik RoSs haha..btul2..lain org lain cara..hmm tah la..agak tekejut gak la bila dia remove ai ari tu.huhu..tp klu i jd dia, i akan buat benda yg sama gak kot..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 23, 2011 at 8:36 PM delete

@najihah sahami haha mmg suspen...tkpe mish..pengalamn byk ajar..hati2 sgt pun kdg2 kecundang jugak..hope everything will be fine n going smooth..insyallah..

Reply
avatar
Nurrul
AUTHOR
July 23, 2011 at 8:37 PM delete

oouuh ! so sweet akak.. :))
semoga berkekalan..

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
July 23, 2011 at 8:39 PM delete

aisehh..bahagia nya...:)

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 23, 2011 at 9:27 PM delete

wewwiiiitt ... hahah .. dah takleh nakal2 ye ...

bagus !! hehe

Reply
avatar
Ct Aja
AUTHOR
July 23, 2011 at 9:58 PM delete

wah bebunga2 cinta..hi3... jg org di smpg kt skrg elok2, jgn mnyesal kmudian hr, yg berlalu bira berlalu k..moga hub anda kekal dunia akhirat..

Reply
avatar
July 23, 2011 at 9:59 PM delete

pwweiittt..sweet nyer...smoga kekal tau ;)

Reply
avatar
Marya Hana
AUTHOR
July 23, 2011 at 10:02 PM delete

aloh comelnya pp epal ngan cik aish.. hehe. eh lepas ni kawan2 laki yg ade hati semua kecik hati. sbb xdapat ngorat dah.

tp terharulah kan.. sbb pp epal cik aish tu dgn rela hati tukar status kat FB.. :)

Reply
avatar
July 23, 2011 at 10:21 PM delete

Ayat last tu romantik lar. :)

Reply
avatar
Liyana Aziz
AUTHOR
July 23, 2011 at 11:12 PM delete

auchhhh!!! sweetnyaaaa!!! suka suka suka!

erk, yana pun pernah di add FB oleh ex bila yana update single tapi week after bila yana update in relationship with bla bla bla, dia remove! motif??? butthurt??

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 23, 2011 at 11:30 PM delete

@iPai hehe b4 ni manede nakal la..gud girl tau.hahaha.. KE? ahaks

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 23, 2011 at 11:30 PM delete

@Ct Aja :) yup..yg lepas tu biarkan..harap2..ni yg terakhir..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 23, 2011 at 11:32 PM delete

@Marya Hana tu la..dia yg tukar..aish tak mintak pun..haha..tp tu la ayat dia..biar aish da tak lakulagi. hampeh tul kan, haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 23, 2011 at 11:32 PM delete

@Mr.Thinker@Ali hehehe...yeke..tu la..mlm2 je aish mmg transform jd romantik., hahahahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 23, 2011 at 11:32 PM delete

@Liyana Aziz hahahaha maybe la kot...butthurt!!

Reply
avatar
July 23, 2011 at 11:52 PM delete

owh mcm ni rupenya bile aish dilamun cinta ye.hehehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 24, 2011 at 12:09 AM delete

@rara pinkmafia haha nape rara..malu tau rara ckp camtu. haha ..mmg..ilang kebrutalan aish sjak dumenjak nih

Reply
avatar
hidheryusof
AUTHOR
July 24, 2011 at 12:46 AM delete

adess..
jgn la cite lagi syg..
malu r
ahaahaha

Reply
avatar
khadijah
AUTHOR
July 24, 2011 at 1:37 AM delete

alala sweetnye kate kate tuk boyfriend cik aish tu.. kalo kita dapat ayat tu mau menangis tertonggeng tonggeng terharu..hee

Reply
avatar
July 24, 2011 at 2:17 AM delete

Iye deh. Romantik, macam x caya jaa. Ahak! :)

Terima kasih. :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 24, 2011 at 2:22 PM delete

@khadijah hehe..kita kaum perempuan mmg cepat terharu..ahaks..tapi kaum lelaki lum tentu terharu ngn skrip aish tu.haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 24, 2011 at 2:23 PM delete

@Mr.Thinker@Ali hehe sila la percaya ye...

mekasih sbb apa?

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
July 24, 2011 at 3:24 PM delete

sooooooo sweeet.. heeeee~

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 24, 2011 at 9:38 PM delete

@Cik Aish
heheh .. saya tak tau .. yg tau pp epal je kot .. heheh

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
July 26, 2011 at 6:26 PM delete

alalalaaa~ kak aishhhhh nasib kita samaaaaaa~ kak aish kira ok lagi. si EX tu remove je. ziema siap kena blocked! hahaha kejam XP

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 26, 2011 at 7:29 PM delete

@.m y z. pergh..dia blocked ziema?? hahaha adess tu frust gila ke apa tu

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
August 1, 2011 at 12:50 AM delete

asal 'i heart u' tu kecik sgt..



ptt kasi BESAR2..haha

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
August 1, 2011 at 12:52 AM delete

owh lpe nk bg pndgn.


sbnrnya kn,si jantan hapak tu remove sbb dia skt hati.dia ingat awk x bole hdp tnp dia dan duk ingat kt dia je


bajet betul la dia.awk block je.biar dia nk tgk [add as a friend] kt wall awk pun x bole.wawawaa ;))

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 1, 2011 at 2:50 PM delete

Allah jd kn ssuatu bersebab. dia nk berikan cik aish pelangi yg indah stlh kilat, guruh & awan hitam berlalu jauh. jgn sia2kn ngn mende2 remeh. give & take k...

Reply
avatar
Heartman,,,
AUTHOR
August 2, 2011 at 2:00 AM delete

hidup ni bagaikan roda...tidak semestinye kamu semua akan berada di atas...yang pergi biar lah pergi...mgkn si die remove ade sebabnye...tidak semestinye si die sakit ati atau membenci kamu...hanya yang Esa saja tau...Setiap yang berlaku ada hikmahnya...jgnla kamu menganggap yang buruk sesame kamu...

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...