TERPERANJAT BOBOY EH GUGURL..SILAP..


kejadian sweet tu berlaku pada 2pagi. kalau tak silap la. sebab masa tu mata dah mengantuk. 

PP Epal : awak, saya dekat Ayer Hitam ni, awak nak bear tak?
Aish : nak nak nak
PP Epal : ok dah beli dah. 
Aish : besarr tak? warna apa?
PP Epal : ala murah je yang seploh hengget tu. kecik! besar tapak tangan je
Aish : (keciwa) takpelah..kecik tak leh lah nak peluk. kepit celah tiak je la. ;p
PP Epal : masyam la pangai kamu ni!

tunggu punya tunggu. pukul 2 pagi baru sampai seremban. (dia ada kerja dekat JB semalam) so mata memang ngantuk. tapi nak praktis jadi bini mithali kononnya, so tunggu la dia balik baru aku tidur. mithali tak? sangattt la tak. sebab dia kata nak bagi bear besar tapak tangan pun aku da..alaa..dalam hati la. haha. 

PP Epal : awak, saya dah sampai depan rumah ni. 
Aish : ok jap. 

dah macam pencurik pulak pagi pagi buta, rumah gelap gelita, carik kunci rumah, bukak pintu pelahan lahan hope mommy tak terjaga. hehe. 

Photobucket
sayang kamu. terima kasih! very the terharu. T__T (sambil buat muka terharu.)


bila dia dah landing depan pagar rumah aku pukul 2 pagi, dengan bear tu, so aku pun tak tahu nak kata apa. masa tu hati rasa meletup letup kebabom aku rasa. yelah, tak expect pulak bear besar kan. dia kata tadi besar tapak tangan je. so aku pun redho jela walaupun dalam hati punya la marah tadi apa la beli kecik kecik ni..haha. 


Photobucket
betul la orang kata, love will makes you do crazy things (bagi bear besar depan pagar rumah at 2 am!) and i don't care if you do stupid things, i still love you.

aku ni memang tak reti nak berhadapan dengan surprise surprise ni. sebab bila aku disurpsrisekan, pastu aku buat reaksi muka biasa je, terus nampak macam tak jadi je surprise tu. apa pun, kegembiraan jelas terserlah malam tadi. wah terserlah kau...ayat tak tahan.


i lebiu so very much!
xoxo!
Previous
Next Post »

38 komen

Write komen
July 30, 2011 at 1:16 PM delete

untungnya dapat bear besar at 2am !sy penah bg ex sy cmtu gak ,tp siang2 laa da trpacak dpn rumah dia mcm klip video akim tuhh ..hehe :p

segan gila dok usung bear besar bdn sndiri naik motor kapcai~

Reply
avatar
July 30, 2011 at 1:39 PM delete

ala,comelnya depa....nk jgk bear2 tu....suruh la beli kt sy 1....hikhikhik

Reply
avatar
hidheryusof
AUTHOR
July 30, 2011 at 1:52 PM delete

kan besar tapak tgn je tuh:p

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
July 30, 2011 at 1:55 PM delete

alalalaaa jelesnyaaaaa T__T comel gila kot bear tu. mmg besar gila ke bear tu kak aish? jeless jeless jelesss!

Reply
avatar
July 30, 2011 at 2:23 PM delete

wahwahhhhh besanyee :) hehehe

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
July 30, 2011 at 2:38 PM delete

ala..
ni jeles ni..
kite xprnh dpt teddy bear pon..
sobsobsobsss

Reply
avatar
Anne Nurain
AUTHOR
July 30, 2011 at 3:03 PM delete

soo suweeett..
lomentik la pp epal tu..
hihi..

Reply
avatar
Liyana Aziz
AUTHOR
July 30, 2011 at 3:43 PM delete

jeles sampai nak hentak2 kaki p lari mintak cik yus bear besaq gak!!! grrrrrrrrrrrr...

wah, pink color tau... suka! terharu kejap sebab pukul 2 pun nyempat bagi bear... hikhikhik

Reply
avatar
Nabila Huda
AUTHOR
July 30, 2011 at 4:10 PM delete

sweetnyer!! ish geram tengok bebear tu.. comell

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
July 30, 2011 at 4:32 PM delete

weheee .... weewwwiiiittt .. bear besar tuh .. suka laa tuh .. hehehe

comel2 .. jaga elok2, nanti masham lekat kat bear tuh .. hahahah

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
July 30, 2011 at 4:50 PM delete

bunga2 la hati tu kn..hahaha

Reply
avatar
Miss A
AUTHOR
July 30, 2011 at 5:23 PM delete

auwww! comel gile bear <3

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
July 30, 2011 at 7:29 PM delete

Alaaaa...sweet nye!!
Jelesnye...bila la pkwe kite nak bagi bear cmni??huhuhuuu

Reply
avatar
NaNaKyu
AUTHOR
July 30, 2011 at 8:29 PM delete

auwwww~~so weet la cik aishhhhh!!!ske sgt korg neh..aihhh..jeles mak taw..huhu..teringat dl dpt bear cmnie gak..nk yg bulu2..besar..ley plok2..kalo marah ke ley cmpk2,tarik bulu2 teddy..wahahaha..hope korg kekal la ye..ni doa sy utk cik aish~=))..look like u already found ur right one..*wink~

Reply
avatar
July 30, 2011 at 9:38 PM delete

hahahhaha. boleh tahan romantik pakwe ko. bleh amek idea ni. hehehe

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
July 30, 2011 at 10:53 PM delete

pink plak tuh..:P

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 31, 2011 at 12:17 AM delete

@Nazrey Dylandy hehe yeke? sweet gak tuhhh..hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 31, 2011 at 12:18 AM delete

@Jasmin Ibrahim hehehe..ok nnt aish mtk dia belikan satu ye..tp kecik je tau..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 31, 2011 at 12:18 AM delete

@hidheryusof haa ah kecik tpk tgn la sgt kan.. hahahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 31, 2011 at 12:19 AM delete

@.m y z. hehe aish ingtkan kecik je..org nak bg, kt terima je la kan..sekali hamik ...dpn umah kuar bear besar gmuk camtuh. ahaks..tepanjat boboy

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 31, 2011 at 12:22 AM delete

@Cik Ezy hehe ala cik ezy..cik ezy mtk la mana tau dapat..kan? :p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 31, 2011 at 12:22 AM delete

@Liyana Aziz tu la..takleh tunggu esok katanya..so mmg fresh tuu.. hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 31, 2011 at 12:23 AM delete

@iPai apa lagi..tak sabar aku nak tinggalkan peta.. hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 31, 2011 at 12:24 AM delete

@Abang Stalker hehe kasi can la..b4 ni kan da letih cedey2.. :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 31, 2011 at 12:24 AM delete

@Cik RoSs hehe u kena mintak! buangkan rasa malu tu. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 31, 2011 at 12:25 AM delete

@NaNaKyu hurmmm..thanks nana...:) harap sgt ni la yg last..sbb.dah letih la nak jadi mcm dulu lg..hope ada jodoh..tp kt hanya mampu merancang :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 31, 2011 at 12:27 AM delete

@Taufiq Tiramisu haha dtg umah anak dara pg2 buta bg bear..klu bernasib baik ok la..klu tak ? mau kene baling telur kang. haha

Reply
avatar
CIK FERRA AWW
AUTHOR
July 31, 2011 at 12:32 AM delete

comeyy nye bear. tp bear besar lagik ^^

Reply
avatar
Popoi
AUTHOR
July 31, 2011 at 12:54 AM delete

pehh,, citer sweet sehh,, ahaha

Reply
avatar
July 31, 2011 at 5:00 PM delete

sweetnye...sgt2 comel bear tue...(^____^)

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
July 31, 2011 at 6:17 PM delete

bestnyer.. comel sangat.. so sweeeet..^_^

Reply
avatar
Tea
AUTHOR
July 31, 2011 at 9:42 PM delete

pehh jeles! tak penah dapat pon! huhuhh;

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
August 1, 2011 at 12:37 AM delete

yela aish..kasi chance lbh2 ni. :D

hrni mst bear tu da lunyai sbb smlm kne airliuq basi kn?

HAHHAHAH ;))

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 1, 2011 at 2:32 PM delete

so sweet. hargailer apa yg ada hr ni ye. aku dh tertinggalkn jauh pluang tu.ish ish.....

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...